Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όσο πιο πολύ αργεί τοσο πιο πολυ ρεύμα καίει.Ακόμα και αυτό απο μόνο του φτάνει.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όσο πιο πολύ αργεί τοσο πιο πολυ ρεύμα καίει.Ακόμα και αυτό απο μόνο του φτάνει. :lol::lol::lol::lol: Ένα αρχείο 1gb για παράδειγμα άμα έχει αναλογία seeders leachers πάνω από 30 πάνω κάτω με την 8άρα θα το κατεβάσει σε 20 λεπτά και με την 24άρα που δεν θα είναι 24άρα(με 16-17 θα είναι και πολύ ευχαριστημένος) θα το κατεβάσει σε 15.Μιλάμε για 5 ολόκληρα λεπτά να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής.Γιατί ως γνωστόν τον υπολογιστή τον ανοίγουμε μόνο για να κατεβάσουμε και με το που τελειώσει το download με τη μία κλείσιμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 όταν κατεβάζεις το σύμπαν μετράει...
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 όταν κατεβάζεις το σύμπαν μετράει... Μόνο τότε και πάλι δεν χάθηκε και ο κόσμος να το κατεβάσεις και σε μια μέρα παραπάνω...Άσε που για να πιάσεις τόσο τρελή ταχήτυτα εκτός από πολύ εμπορικές τηλεοπτικές σειρές η πολύ καινούριες ταινίες που έχουν ζήτηση,στο 70-80% από τα υπόλοιπα για να έχεις μια καλή ταχήτυτα θα πρέπει να μπλέξεις με ιδιωτικό tracker που θα φτύσεις αίμα να το ξεχρεώσεις μετά για το ράτιο. Κατέβασα εγώ τετραλογία παλιά bluray από pretome 45gb σε 3μερούλες(Και πάλι με 500-800kbps κατέβαινε),και είμαι περίπου 3βδομάδες(πάνω από 30kbps δεν μου τραβάνε) που το ξεχρεώνω και ακόμη όλο δεν το έχω δόσει.Αλλά εμένα κάνει και αποσυνδέσεις όλη την ώρα.Αλλός μπορεί να το κατέβαζε σε 2μέρες και να το ανέβαζε σε δύο βδομάδες...Που σημαίνει ότι για δύο βδομάδες που θα δίνει εκεί το up του στα υπόλοιπα θα σέρνεται. Imho 1000 φορές σύνδεση 8mbit down/4mbit up(άλλα πού;;;) παρά 24 down/1up
Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 :lol::lol::lol::lol:Ένα αρχείο 1gb για παράδειγμα άμα έχει αναλογία seeders leachers πάνω από 30 πάνω κάτω με την 8άρα θα το κατεβάσει σε 20 λεπτά και με την 24άρα που δεν θα είναι 24άρα(με 16-17 θα είναι και πολύ ευχαριστημένος) θα το κατεβάσει σε 15.Μιλάμε για 5 ολόκληρα λεπτά να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής.Γιατί ως γνωστόν τον υπολογιστή τον ανοίγουμε μόνο για να κατεβάσουμε και με το που τελειώσει το download με τη μία κλείσιμο. Σοβαρό παράδειγμα δίνεις.Γιατί δεν λες πιο καλά ενα αρχείο 7GB η ακομα και 30-50GB που κατεβάζω εγω ολόκληρες σειρές,και μου μιλάς για το 1GB ? Τώρα είδα και το σποιλερ,εκει που εσυ έκανες 3 μερούλες για τα 45 γιγα εγω κανω 1.5,καμια διαφορά ε? λολ Και ναι τον κλείνω τον υπολογιστή οταν τελειώσει και δεν τον χρειάζομαι άλλο. Και ρεύμα εξοικονομώ και έχω αυτό που θέλω πιο άμεσα. Πάντως δεν γνώριζα οτι ενα αρχείο με 8αρα κάνει 20 λεπτά και με 16αρα 15
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Σοβαρό παράδειγμα δίνεις.Γιατί δεν λες πιο καλά ενα αρχείο 7GB η ακομα και 30-50GB που κατεβάζω εγω ολόκληρες σειρές,και μου μιλάς για το 1GB ? Και εκει που εσυ έκανες 3 μερούλες για τα 45 γιγα εγω κανω 1.5,καμια διαφορά ε? λολ Και ναι τον κλείνω τον υπολογιστή οταν τελειώσει και δεν τον χρειάζομαι άλλο. Και ρεύμα εξοικονομώ και έχω αυτό που θέλω πιο άμεσα. Πάντως δεν γνώριζα οτι ενα αρχείο με 8αρα κάνει 20 λεπτά και με 16αρα 15 .. Δεν κατάλαβες...3μερούλες έκανα με την 24άρα της φόρθνετ η οποία είναι 9άρα στην τελική....Και εννοείται ότι το αρχείο που κατέβασα σε 3 μερούλες 45gb δεν μπορούσα να πάρω άλλη ταχήτυτα ακόμη και με 24 να ήμουν.Η ταχήτυτα εξαρτάται από τους seeders/leachers πιο πολύ...Ελλάχιστες οι περιπτώσεις που θα τραβάω πάνω από 800-900kbps σε κάτι. Άντε να το διορθώσω...από 10 λεπτά μίνιμουμ ως 15 μάξιμουμ... Συνήθως τα αρχεία που έχουν πολύ ζήτηση είτε 24άρα έχεις,είτε 8άρα σε μία ώρα το πολύ θα τα έχεις κατεβάσει. Ο υπολογιστής για όσους τον κλείνουν κλείνει και στο 70% του κατεβάσματος και το κατέβασμα συνεχίζει όποτε τον ανοίξέτε ξανά για να κάνετε τη δουλειά σας!Όπως επίσης όταν κατεβάζετε σειρές μπορείτε να βλέπετε την πρώτη σεζόν μεχρι να κατέβουν η δεύτερη η τρίτη και η τέταρτη...
Woof Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δεν κατεβάζω σεζόν μόνο ολοκληρωμένες σειρές...και 1080P ταινιες.Δεν γνωρίζω πόσο κλειδώνει εσένα η 24αρα άλλα εγώ κλειδώνω με 16+ κ 17+.Και κατεβάζω ακόμα και με 1.7+ απο Priv trackers..γιατι δεν κατεβάζω μονο 1 την φορα.Αλλο ενα καλό τις μεγάλης γραμμής Επισεις ποτε δεν σταματάω κατι πριν τελειώσει γιατι ποτε δεν γνωρίζεις αν την επομένη θα υπάρχει ακομα. Όμως οπως και να εχει το πράμα το να λες οτι δεν χρειάζεται πάνω απο 8 ειναι πολύ άκυρο...μακάρι να είχαμε και 48αρα αν γινόταν.Αν είναι ετσι και για το Upload που έκανες "παράπονα" ουτε κ αυτό χρειάζεται,μια και αν θέλεις μπορείς απλα να το αφησεις πιο πολλές μέρες.Δεν παει ετσι όμως..
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όμως οπως και να εχει το πράμα το να λες οτι δεν χρειάζεται πάνω απο 8 ειναι πολύ άκυρο...μακάρι να είχαμε και 48αρα αν γινόταν.Αν είναι ετσι και για το Upload που έκανες "παράπονα" ουτε κ αυτό χρειάζεται,μια και αν θέλεις μπορείς απλα να το αφησεις πιο πολλές μέρες.Δεν παει ετσι όμως.. Λέω ότι όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο...ΑΛΛΑ imho θεωρώ τα 8mbps πάρα πολύ καλή ταχήτυτα για down...950kbps σχεδόν 1mb το δευτερόλεπτο...Δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην είναι ικανοποιημένος κάποιος με αυτή την ταχήτυτα..Για το up κάνω παράπονα λόγω ratio στους elite trackers που όταν παίζουν μέσα άτομα με 100mbit up από το δικό μου το 1 ζήτημα και αν τραβάνε το μισό...Να το χ@#ω να κατεβάσω 50gb σε μισή μέρα άμα πρέπει μετά να χαλάω όλο το up μου για 3-4 βδομάδες για να το δόσω πίσω. Δίνω όλο το up σε έναν tracker μόνο=αν θέλω να κατεβάσω κάτι από άλλον tracker μένω πίσω εκεί..και μεχρι να ξεχρεώσω στον πρώτο μπορεί να με σβήσουν από τον δεύτερο.Με λίγα λόγια το download των 50gb για μένα τελειώνει μόλις το ξεχρεώσεις κιόλας...
panagath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Παιδιά ξέφυγε το θέμα λίγο ή μου φαίνεται? Τα 8 και τα 10mbps αρκετά μου είναι, δε λέω. Αλλά τα όταν πληρώνω 40Ε το μήνα κ με συνδέουν στα 4,5Mbps τότε καταλαβαίνετε ότι ΔΕΝ είναι καλά! Και ειδικά όταν βλέπω ότι οι γύρω μου συνδέονται στα 14+, μου φαίνεται άδικο. Τώρα αν φίλε Νίκο πιστεύεις ότι το να με αφήνουν στα 4,4Mbps είναι καλά και αρκετό, τότε δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το thread αυτό και γενικά το forum. Αν το να πληρώνεις εως 24 [που έπρεπε να δίνουν το ελάχιστο 15-16] και να σου δίνουν 4,4 δεν είναι πρόβλημα, τότε οι ελληνικοί ISPs είναι άριστοι, κάνυν τη δουλειά τους σωστά και κακώς παραπονιόμαστε εμείς.......
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Παιδιά ξέφυγε το θέμα λίγο ή μου φαίνεται? Τα 8 και τα 10mbps αρκετά μου είναι, δε λέω. Αλλά τα όταν πληρώνω 40Ε το μήνα κ με συνδέουν στα 4,5Mbps τότε καταλαβαίνετε ότι ΔΕΝ είναι καλά! Και ειδικά όταν βλέπω ότι οι γύρω μου συνδέονται στα 14+, μου φαίνεται άδικο. Τώρα αν φίλε Νίκο πιστεύεις ότι το να με αφήνουν στα 4,4Mbps είναι καλά και αρκετό, τότε δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το thread αυτό και γενικά το forum. Αν το να πληρώνεις εως 24 [που έπρεπε να δίνουν το ελάχιστο 15-16] και να σου δίνουν 4,4 δεν είναι πρόβλημα, τότε οι ελληνικοί ISPs είναι άριστοι, κάνυν τη δουλειά τους σωστά και κακώς παραπονιόμαστε εμείς....... Δεν είπα κάτι τέτοιο...Απλά σου είπα ή να πάς σε μια 8άρα του ΟΤΕ(που για μένα υπερκαλύπτει) και να πάρεις τα 8 που πληρώνεις και αν δεν γίνεται να τα πάρεις θα έχεις μια καλύτερη υποστήριξη.αλλιώς για 24άρα αν υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι και του ΟΤΕ να βάλεις θα σε ρίξουν στα 8 και τσάμπα θα την πληρώνεις.Και πιστεύω καλύτερα tellas που λόγω wind έχει καλύτερο σέρβις και εξυπηρέτηση πελατών.Μετά όντως λίγο ξέφυγε και σόρρυ.
panagath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Για την Tellas πάντως ακούω τε χειρότερα. Είχε κάνει αίτηση ο κολητός μου και μετά απο 5 μήνες δεν άντεξε και την απέσυρε αφού δεν τον είχαν συνδέσει ακόμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 για να έχεις μια καλή ταχήτυτα θα πρέπει να μπλέξεις με ιδιωτικό tracker που θα φτύσεις αίμα να το ξεχρεώσεις μετά για το ράτιο. αν βρεις καλό private αξίζει, βρίσκεις τα πάντα χωρίς virus/fakes και σε uber speeds ακόμα και με ελάχιστους seeders Να το χ@#ω να κατεβάσω 50gb σε μισή μέρα άμα πρέπει μετά να χαλάω όλο το up μου για 3-4 βδομάδες για να το δόσω πίσω. για αυτό υπάρχουν και κάποιοι trackers που δίνουν ratio free τις ολόκληρες σειρές/seasons ή τα 720/1080p episodes/series
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 αν βρεις καλό private αξίζει, βρίσκεις τα πάντα χωρίς virus/fakes και σε uber speeds ακόμα και με ελάχιστους seedersγια αυτό υπάρχουν και κάποιοι trackers που δίνουν ratio free τις ολόκληρες σειρές/seasons ή τα 720/1080p episodes/series Εγώ σε δύο prive ξένους που είμαι ratio free δεν υπάρχουν. Και στον ένα που βρίσκω τα πάντα και οι ταχήτυτες είναι όπως ακριβώς λες..Για να πάρεις 4slots θέλει να ανεβάσεις 250gb μου φαίνεται.Για 8 slots 1tb και ούτ ο καθεξής...Καμμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα..
vrodinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Θα το εβαζα στο lobby αλλα καλυτερα εδω,διαβαστε παραπονα για forthnet: Απάντηση Forthnet στην Μαζική διαμαρτυρία 510 συνδρομητών Ύστερα από 20 εβδομάδες αναμονής, παρελήφθη σήμερα απάντηση από την Forthnet στην Μαζική διαμαρτυρίας συνδρομητών για τα προβλήματα του δικτύου της Forthnet που είχε συζητηθεί, οργανωθεί και αποσταλεί τον Νοέμβριο του 2008. Το κείμενο της διαμαρτυρίας συμπεριελάμβανε πλήρες ονοματεπώνυμο και forthnet e-mail διεύθυνση επιπλέον 510 forthnet συνδρομητών που έδωσαν τα στοιχεία τους, με μοναδικό σκοπό να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία αυτή. Παρόλα αυτά, η Forthnet δεν έκανε δεκτά τα επιπλέον στοιχεία και την θεώρησε προσωπική. Αθήνα, 11-03-09 Αριθμ. Πρωτ.: 5847/09 ΠΡΟΣ: Ε.Ε.Τ.Τ. Λεωφ. Κηφισίας 60 151 25 ΜΑΡΟΥΣΙ Υπόψη: ....................... ΚΟΙΝ: κ. ...................... ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία της καταναλώτριας κ. ........................... ΣΧΕΤ: Η με αριθμ. πρωτ. ΕΕΤΤ 6235/Φ.300/05-02-09 επιστολή σας Σε απάντηση της ως άνω σχετικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Η Forthnet, με συνέπεια και σεβασμό προς τους καταναλωτές, υλοποιεί ένα ευρύτατο πρόγραμμα συντήρησης και επέκτασης του δικτύου της και των υποδομών της. Πρωταρχικός μας στόχος, από την πρώτη ημέρα λειτουργία μας, είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προσφέρουμε ποιοτική εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Η ................., στη σχετική επιστολή της, αναφέρεται σε συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας που λαμβάνει, τα οποία, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν αδυναμία παροχής της υπηρεσίας αυτής καθαυτής από την εταιρεία. Η κα .............., με άλλα λόγια, και έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο και κάνει χρήση αυτής. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για τις υπηρεσίες ADSL δεν παρέχεται εγγυημένη ταχύτητα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρία μας έχει επιλέξει στις διαφημίσεις της, στις αιτήσεις που υπογράφουν οι πελάτες, αλλά και σε κάθε μορφή έντυπης ή προφορικής επικοινωνίας με τους καταναλωτές, να δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ταχύτητα που προσφέρεται μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της είναι έως 24 Mbps. Αν και κατά το παρελθόν, η Forthnet είχε ικανοποιήσει, ως ένδειξη καλής θελήσεως και μόνον, απαίτηση της .......... για τη χορήγηση δωρεάν παράτασης της συνδρομής της, καθίσταται σαφές ότι τα ζητήματα που θίγει στην επιστολή της η .......... δεν δύνανται να τεκμηριώσουν δικαίωμα αναδρομικής αναστολής των χρεώσεων που της αναλογούν. Επισημαίνουμε ότι, οποτεδήποτε το επιθυμεί, η .......... έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τη διακοπή των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet (που λαμβάνει από την 29/1/2008) και να επιλέξει τον πάροχο που, κατά την κρίση της, καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες της. Σε κάθε περίπτωση είναι εύλογο ότι η επιστολή διαμαρτυρίας εκφράζει προσωπικές απόψεις της .......... Από την έγγραφη διαμαρτυρία της ......... δεν προκύπτει ότι οι αναφερόμενοι σε αυτή συνδρομητές έχουν παράσχει σχετική εξουσιοδότηση προς την εν λόγω συνδρομήτρια προκειμένου η τελευταία να υποβάλλει για λογαριασμό τους οποιαδήποτε αναφορά ή παράπονο για την εταιρεία. Η απλή παράθεση στην έγγραφη αναφορά των ηλεκτρονικών διευθύνσεων πεντακοσίων δέκα συνδρομητών που επιλέγουν τις υπηρεσίες της εταιρείας μας δεν δύναται να θεωρηθεί ότι συνιστά μαζική καταγγελία. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι απάντηση για την επιστολή της ........ σας έχει ήδη κοινοποιηθεί με την υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 849855443/08 - 30/12/2008 επιστολή μας. Για την εταιρεία Forthnet Α.Ε., Υπεύθυνη Γραπτής Επικοινωνίας & Διαχείρισης Καταγγελιών adslgr.com
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εγώ σε δύο prive ξένους που είμαι ratio free δεν υπάρχουν. Και στον ένα που βρίσκω τα πάντα και οι ταχήτυτες είναι όπως ακριβώς λες..Για να πάρεις 4slots θέλει να ανεβάσεις 250gb μου φαίνεται.Για 8 slots 1tb και ούτ ο καθεξής...Καμμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.. και εγώ σε 2-3 ξένους είμαι...αλλά κλασικά invite only...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.