panagath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Γεια σας, έχω το double play της forthnet εδώ και 1,5χρόνο.Ξεκίνησα με 14,5mbps και έχω φτάσει αυτές τις μέρες στα 4,4!!!!!η Τ.Υ. μου λέει και καλά ότι τόσα σηκώνει η γραμμή μου. Ένας φίλος που μένει κάτω από εμένα με double play forthnet συνδέεται στα 14,9, ΤΩΡΑ!!! Μήπως ξέρει κανείς από τα 24mbps τι ποσοστό ΟΦΕΙΛΕΙ να με συνδέι το ελάχιστο η forthnet? Είμαι ένα βήμα πριν την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αν μπορεί κάποιος να πει το ποσοστό να ξέρω τι να τους πω.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δες ένα thread πιο κάτω έχω ποστάρει το ρούτερ μου...Αμα δεν άλλαζα σε λίγο καιρό εταιρία μαζί σου για καταγγελία εγώ όμως απήβδησα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
100 010 00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ..........Είμαι ένα βήμα πριν την καταγγελία στην ΕΕΤΤ. ............... H μιση ελλαδα την εχει κανει εδω και 6 μηνες φιλε μου
panagath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 H μιση ελλαδα την εχει κανει εδω και 6 μηνες φιλε μου Αποφάσισα να αλλάξω και εταιρία και για άλλους λόγους εκτός της μείωσης του συγχρονισμού. Τι προτείνετε εσείς για 24mbps που να την παλεύει [για να δουλεύει καλά ξέρω ότι δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα!!]?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 όταν λες ότι άρχισες με 14.5mbps και έχεις φτάσει στα 4.4 εννοείς συγχρονισμό η downloading? αν υπάρχει πρόβλημα βραχυκυκλώματος όπου και να πας στα ίδια θα παίζεις πάνω κάτω...
panagath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 όταν λες ότι άρχισες με 14.5mbps και έχεις φτάσει στα 4.4 εννοείς συγχρονισμό η downloading? αν υπάρχει πρόβλημα βραχυκυκλώματος όπου και να πας στα ίδια θα παίζεις πάνω κάτω... Συγχρονισμού. Δεν υπάρχει βραχυκύλωμα.Το έχουν ψάξει ήδη 3-4 φορές μου έχουν πει στη forthnet για βραχυκύκλωμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Συγχρονισμού. Δεν υπάρχει βραχυκύλωμα.Το έχουν ψάξει ήδη 3-4 φορές μου έχουν πει στη forthnet για βραχυκύκλωμα. δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα στην εσωτερική καλωδίωση του σπίτιου ή στην γραμμή από τον κατανεμητή μέχρι το dslam?
panagath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μου είπαν ότι δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα.Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 άρα δεν ξέρεις καν αν είσαι ok στην καλωδίωση του σπιτιού... δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατεβάζουν αν δεν υπάρχει πρόβλημα... άρχισε πρώτα τον έλεγχο στο σπίτι και αφού αποκλείσεις αυτό τότε φταίει η γραμμή...
panagath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 άρα δεν ξέρεις καν αν είσαι ok στην καλωδίωση του σπιτιού... δεν υπάρχει περίπτωση να σε κατεβάζουν αν δεν υπάρχει πρόβλημα... άρχισε πρώτα τον έλεγχο στο σπίτι και αφού αποκλείσεις αυτό τότε φταίει η γραμμή... Έχω κάνει έλεγχο στο σπίτι.Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά ρούτερ, διαφοτερικά καλώδια, με ή χορις filter ή splitter.Με ή χωρίς το σταθερό συνδεδεμένο. Η διαφορά που έχω δει είναι το πολύ 1mbps και αυτή όχι γεμάτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση τοθ σπιτιού θα υπάρχει σε όλες τις μπρίζες... ζήτα τεχνικό από forthnet να σου μετρήσει συγχρονισμό στον κατανεμητή του σπιτιού btw μήπως οι μπρίζες στον τοίχο γράφουν ΟΤΕ πάνω τους?
100 010 00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ποσο attenuattion εχεις? Και εταιρεια να αλλαξεις, αν δε πας σε ΟΤΕ τα ιδια προβληματα θα εχεις, γιατι στα ιδια μηχανηματα θα εισαι παλι συνδεδεμενος
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δεν χρειάζεσαι περισσότερο από 8mbps down..Αλήθεια πόσα είναι αυτά που κατεβάζεις με πάνω από 800-900kbps και τι θα πάθεις αν αντί να κατέβουν σε 20 λεπτά κατέβουν σε 30?Αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση του σπιτιού και 24άρα στον ΟΤΕ να βάλεις στα 8 θα σε κατεβάσουν οπότε πάρε μια 8άρα κατευθείαν και καθάρισες.Αλλιώς Τellas που λόγω Wind έχει και πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών,και ικανοποιητικό service σε περίπτωση που παρουσιάσεις προβλήματα σε μία βδομάδα θα έχει έρθει τεχνικός και θα ξέρεις τι φταίει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 δεν γνωρίζεις τις ανάγκες του για να μπορείς να κρίνεις αν φτάνουν τα 8mbit ή όχι...
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 δεν γνωρίζεις τις ανάγκες του για να μπορείς να κρίνεις αν φτάνουν τα 8mbit ή όχι... Δίκιο έχεις απλα για τις ανάγκες τις δικές μου και όσων ανθρώπων συναναστρέφομαι και τα 8 υπεραρκετά είναι.Δεν μπορώ να σκεφτώ απλά κάποιον καλό λόγο να χρειάζεται κάποιος παραπάνω από 8mbit για τον απλό λόγο ότι δεν έχω συναντήσει κάποιον που να έχει ανάγκη περισσότερα.Εννοείται ότι όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα και ας είναι και αχρείαστο αλλά και τα 8 πιστεύω ότι είναι υπεραρκετά.Για upload να μου πείς παραπάνω από 1 και παραπάνω από 8 και παραπάνω από 24 θα το καταλάβω.Αλλά για down χωρίς να ξέρω και τις ανάγκες του δεν μπορώ να το καταλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.