andreas_g Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Εβαλα kubuntu σημερα και θελω να βαλω και το kde 4.2.1 επειδη το 4..1.4 ειναι λιγο οτι να'ναι.................. Βρηκα αυτο στο νετ(http://news.softpedia.com/news/How-to-Install-KDE-4-2-on-Ubuntu-8-10-106118.shtml) αλλα κολησα οταν παω να κανω update απο το synaptic γιατι μου πεταει κατι περιεργα και εχω αγχωθει............ Λεει οτι θα βγαλει: kdm adept dolphin kate kdebase-bin kdebade-meta kdebase-plasma kmix knotes konqueror konsole kubuntu-desktop xorg κοινος τα παντα..........(δεν μπορω να βαλω ολλα δεν κανει copy-paste) Θα βαλει λεει κατι βιβλιοθηκες mysql και κατι lib**** Και θα κανει upgrade κατι βιβλιοθηκες και κατι πραματα απο το kde αλλα δεν ειναι κανενα απο τα παραπανω................. Τωρα αμα κανω αυτα που μου βγαζει το synaptic θα πεθανει το pc!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused: Τι να κανω?????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Και γιατί δεν πήγες απευθείας στο KDE 4.2 Released ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αυτο νομιζα οτι ειχα κατεβασει αλλα μπερδεθτικα προφανος.............. Τωρα δεν θελω κανω παλι format................ Πριν 2 ωρες το εβαλα το συστημα................ Θα σκασω............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Στο λινκ που σου έδωσα ήταν οδηγίες πως να βάλεις το KDE 4.2 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 κάνε ότι λένε οι οδηγίες που υπάρχουν στο link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=253271 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.