Charis.a Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Όλες, μα όλες οι ταινίες που είδα σε .mkv είχαν πολύ χαμηλό ήχο. Η ένταση του pc και του media player στο full αλλά ο ήχος πολύ μέτριος. Στα .avi ο ήχος είναι πιο δυνατός. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή έτσι είναι ο ήχος στα .mkv και πρέπει να συμβιβαστώ?
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Όλες, μα όλες οι ταινίες που είδα σε .mkv είχαν πολύ χαμηλό ήχο. Η ένταση του pc και του media player στο full αλλά ο ήχος πολύ μέτριος. Στα .avi ο ήχος είναι πιο δυνατός. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή έτσι είναι ο ήχος στα .mkv και πρέπει να συμβιβαστώ? Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί τα περισσότερα hd αρχεία έχουν ήχο dts και κάποια από αυτά ac3. Αυτές οι μορφές ήχου, έχω παρατηρήσει, ότι δεν δίνουν πολλή ένταση. Στο kmplayer, αν πας Options->Preferences και στην καρτέλα Audio Processing->Volume μπορείς να τσεκάρεις και να ορίσεις προενίσχυση ήχου για τα dts (2) και αν δεν φτάνει αυτό, να ανεβάσεις και το master volume (1).
Charis.a Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Φίλε να 'σαι καλά, έκανα κάτι αντίστοιχο στο Media Player Classic και είδα διαφορά. View > Options > Internal Filters > Audio Switcher > Boost Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Πρόσφατα την βρήκα τη ρύθμιση αυτή, γιατί έβλεπα από ένα mini notebook ταινίες και δεν είχε αρκετή ένταση το σκασμένο και έβαζα ακουστικά. Είχα αγανακτήσει και το έψαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.