Προς το περιεχόμενο

Επιτελους τον Αγορασα

dream21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εχθες ειμαι κατοχος πλεον ενος καινουργιου Apple iMac 24" Intel Core 2 Duo 2.93GHz (Early 2009).παιδια ειναι το κατι αλλο.

επομενη κινηση πουλιμα κανενα 750 ευρω το macbook white 2.4 και παμε γερα για αγορα Apple MacBook Pro 15.4" Intel Core 2 Duo 2.4GHz.:-D

Δημοσ.

Μόνο και μόνο επειδή είναι ο πρώτος εδω μέσα που παραλαμβάνει 2009 iMac αξίζει το θέμα!! Καλορίζικο φίλε, να το χαίρεσαι!!! Για πε, με τι πληκτρολόγιο σου ήρθε?? Το μεγάλο ή το μικρό χωρίς το numpad?? Το δεύτερο ε? Απο dead/stuck pixel (φτου φτου φτου) όλα οκ??

Δημοσ.
Ναι δεν υπαρχει... Μια χαρα εναρμονισμενα δεν ειναι ολα? Γιατι να αλλαξουν εμφανιση?

το εναρμονισμενα ηταν ολα τα λεφτα.:-)

Δημοσ.
Μόνο και μόνο επειδή είναι ο πρώτος εδω μέσα που παραλαμβάνει 2009 iMac αξίζει το θέμα!! Καλορίζικο φίλε, να το χαίρεσαι!!! Για πε, με τι πληκτρολόγιο σου ήρθε?? Το μεγάλο ή το μικρό χωρίς το numpad?? Το δεύτερο ε? Απο dead/stuck pixel (φτου φτου φτου) όλα οκ??

ευχαριστω φιλε.το πληκτρολογιο ειναι ελληνικο/αγγλικο εχει numpad με αριθμους στα δεξια εαν καταλαβα καλα με αυτο που λες.η οθονη που ειναι TFT active-matrix LCD τα σπαει:-)δεν εχει κανενα καμμενο dead pixel.

γιατι το ειρωνευεσαι το παιδι ρε ποντιε.

την χαρα του ηθελε να μοιραστει.

καλη επιλογη φιλε μου.καλοριζικο και καλα ταξιδια.:-)

ευχαριστω πολυ φιλε.οντος ειναι κατι το καταπληκτικο:-D

Δημοσ.
Το στάντ δεν άλλαξε; δεν έγινε σαν της apple sceen;

Πράγματι το stand άλλαξε αλλά είναι πολύ μικρή η διαφορά του από το προηγούμενο μοντέλο ( από pics κρίνω, γιατί από κοντά δεν έχω δεί ακόμα 2009 iMac ) ...

Δημοσ.

μια ερωτηση.εχω εαν σκληρο δισκο 1ΤΒ western digital.εκτος απο usb και e-sata συνδεση εχει και 2 firewire 400.υπαρχει στο εμποριο καλωδιο συνδεσης απο firewire 400 σε firewire 800 για να συνδεθει στον iMAC? διοτι σε πλαισιο και e-shop που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο καλωδιο.

Δημοσ.
μια ερωτηση.εχω εαν σκληρο δισκο 1ΤΒ western digital.εκτος απο usb και e-sata συνδεση εχει και 2 firewire 400.υπαρχει στο εμποριο καλωδιο συνδεσης απο firewire 400 σε firewire 800 για να συνδεθει στον iMAC? διοτι σε πλαισιο και e-shop που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο καλωδιο.

Αρχικα ,με γεια!

Δεν εχει παντως κ πολυ νοημα κατι τετοιο..

Γιατι το firewire 400 εχει περιπου ιδια ταχυτητα με το usb, αντε να ειναι οριακα πιο γρηγορο..(παντως υπαρχουν ανταπτορες)

Παντως, αυτες οι εξυπναδες της Αpple να μην βαζει firewire400 και να αναγκαζει τους χρηστες σε κοπο κ τρεξιμο για αγορα ανταπτορων σου καθονται λιγο καπως..

Χωρια οτι δεν βαζει esata, ωστε να εχεις εξωτερικο σκληρο με ταχυτητες ακριβως ιδιες με εσωτερικου σκληρου..

Εξυπναδες!

Δημοσ.

Βρε εδώ καλώδιο firewire 800 δεν βρήκα σε πλαίσιο κ e-shop.. Καμιά ιδέα για το που υπάρχει? Ή έστω ο αντάπτορας fw800-->fw400. Όντως η έλλειψη fw400 στο λαιμό μου κάθεται..

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες.

Βρε εδώ καλώδιο firewire 800 δεν βρήκα σε πλαίσιο κ e-shop.. Καμιά ιδέα για το που υπάρχει? Ή έστω ο αντάπτορας fw800-->fw400. Όντως η έλλειψη fw400 στο λαιμό μου κάθεται..

giorgo βρηκα τελικα καλωδιο firewire 400 to firewire 800 στην www.systemgraph.gr

Δημοσ.

Χμμμ, οι συνήθεις ύποπτοι....ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν για τους iMac που τους είχα ρωτήσει. Τέσπα αν δν το βρώ αλλού θα πάω εκεί!! Πόσο στο άφησαν, κανα 20€ ε? Thx φίλος!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...