Προς το περιεχόμενο

MPC Homecinema, Coreavc.. απορίες.

Fandom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έκανα κάτι συγκρίσεις σε αναπαραγωγή βίντεο μέσω media player classic homecinema + coreavc σε σχέση με ΚΜPlayer με internal filters και παρατήρησα οτι τα βίντεο του Coreavc είναι πιο.. 'vivid'. Υποθέτω οτι ο KMPlayer έχει πιο πιστή απεικόνιση. Σωστό ή λάθος;

Yπάρχει κάποιος που να το έχει ψάξει το θέμα, και αν ναί, τι προτείνετε; Coreavc με μικρό πείραγμα των level (αν ναι, πόσο;) ή κάποιο άλλο filter;

Ξέρω ψυρίζω το γαιδούρι με όλα αυτά, απλά μου φαίνεται περίεργο τα 2 player να έχουν τόσο έντονη διαφορά στα χρώματα και αναρωτιέμαι αν έχω κάνει κάτι λάθος :)

Δημοσ.

Για το coreavc το αντίθετο λέγεται συνήθως αλλά μπορεί να έχεις άλλες ρυθμίσεις. Δοκίμασε να βάλεις TV levels (16-235) στο output του coreavc μήπως το προτιμάς

Δημοσ.

Nαι σαν vivid εννοώ πιο ζωηρά χρώματα στο coreavc, σε σχέση με το KMPlayer που είναι πιο 'ουδέτερα'.

Η μόνη λύση που βρήκα ώς τώρα είναι να ανεβάσω brightness +2, contrast +3 και saturation -3 ώστε να πετύχω παρόμοια απεικόνιση.

Άλλη μια απορία, πειράζει που ως output colorspace στο coreavc έχω μόνο το RGB32; Αν ναί ποιά τα μειονεκτήματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...