Fandom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παίδες έκανα κάτι συγκρίσεις σε αναπαραγωγή βίντεο μέσω media player classic homecinema + coreavc σε σχέση με ΚΜPlayer με internal filters και παρατήρησα οτι τα βίντεο του Coreavc είναι πιο.. 'vivid'. Υποθέτω οτι ο KMPlayer έχει πιο πιστή απεικόνιση. Σωστό ή λάθος; Yπάρχει κάποιος που να το έχει ψάξει το θέμα, και αν ναί, τι προτείνετε; Coreavc με μικρό πείραγμα των level (αν ναι, πόσο ή κάποιο άλλο filter; Ξέρω ψυρίζω το γαιδούρι με όλα αυτά, απλά μου φαίνεται περίεργο τα 2 player να έχουν τόσο έντονη διαφορά στα χρώματα και αναρωτιέμαι αν έχω κάνει κάτι λάθος
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μάλλον εννοεί ποιο έντονα χρώματα με το vivid.
frenzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Για το coreavc το αντίθετο λέγεται συνήθως αλλά μπορεί να έχεις άλλες ρυθμίσεις. Δοκίμασε να βάλεις TV levels (16-235) στο output του coreavc μήπως το προτιμάς
Fandom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Nαι σαν vivid εννοώ πιο ζωηρά χρώματα στο coreavc, σε σχέση με το KMPlayer που είναι πιο 'ουδέτερα'. Η μόνη λύση που βρήκα ώς τώρα είναι να ανεβάσω brightness +2, contrast +3 και saturation -3 ώστε να πετύχω παρόμοια απεικόνιση. Άλλη μια απορία, πειράζει που ως output colorspace στο coreavc έχω μόνο το RGB32; Αν ναί ποιά τα μειονεκτήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.