APATSI3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εχω καψει το παιχνιδι κι οταν ξεκιναει μου ζηταει update κι οταν παταω οκ δεν μου κανει update απλα μου γραφει οτι το δισκακι ειναι βρωμικο πραγμα που δεν ισχυει .ξερει καποιος να μου πει τον τροπο για να παιξει το παιχνιδι΄΄σημειωση το παιχνιδι ειναι wave 3
basilis5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εχω καψει το παιχνιδι κι οταν ξεκιναει μου ζηταει update κι οταν παταω οκ δεν μου κανει update απλα μου γραφει οτι το δισκακι ειναι βρωμικο πραγμα που δεν ισχυει .ξερει καποιος να μου πει τον τροπο για να παιξει το παιχνιδι΄΄σημειωση το παιχνιδι ειναι wave 3 πηγαινε νοικιασε το απο ενα βιντεο κλαμπ και μπες να παιξεις. κανε το update και θα δεις οτι παιζει λογικα τωρα για το 'αντιγραφο ασφαλειας' που εχεις, δεν πιστευω πως θα βρεις ακρη
neovdr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εχω καψει το παιχνιδι κι οταν ξεκιναει μου ζηταει update κι οταν παταω οκ δεν μου κανει update απλα μου γραφει οτι το δισκακι ειναι βρωμικο πραγμα που δεν ισχυει .ξερει καποιος να μου πει τον τροπο για να παιξει το παιχνιδι΄΄σημειωση το παιχνιδι ειναι wave 3 Εναλλακτικά κατέβασε το Tom Clancys HAWX READNFO XBOX360-x360inT που δουλεύει εγγυημένα το Update.
SomeRandomGuy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Έχεις το iXtreme 1.51? Με το 1.5 ή παλαιότερο δε τρέχουν τα wave 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.