gian_90 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδια εκανα φορματ τα windows και δεν εχω ηχο τωρα.no audio device.αν καποιος ξερει τι πρεπει να κατεβασω ας πει!windows xp εχω τωρα.
gian_90 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 οταν εκανα εγκατασταση των windows περασα ολους τους drivers.βασικα απ οτι ξερω για τα windows xp home edition που εβαλα δεν σου βαζει αυτοματα drivers για ηχο.. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και πολλα για αυτο το θεμα
papahlamidas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Να ξέρεις ότι οι Drivers που ίσως σου βάλουν τα windows (εάν δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει με τους drivers τον windows) δεν είναι και ότι καλύτερο. Ψάξε στο internet στο site τις μητρικής εάν είναι onboard η κάρτα ήχου αλλιώς ανάλογα ποια κάρτα έχεις για να βρεις του τελευταίους drivers.
gian_90 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 πως μπορω να δω ποια καρτα ηχου εχω? χρησιμοποιησα ενα προγραμμα και βρηκα οτι εχω pcie.εκανα αναζητηση στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα ακομη κατι να κατεβασω..αν εχει κανενας καποιο λινκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.