Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μητρικη & καρτα γραφικών

g_kol1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Πηρα καινουρια οθονη 19' wide screen και οταν την συνδεσα με το pc το οποιο γοραει 64 κατρα γραφικων (απλη δηλ) πηγα να αλλαξω τις ρυθμησεις για να φαινεται οκ. Δοκημασα 2048 για να δω τι λεει και αμεσως εκανε επανεκινηση το pc και καθως φορτωνει τα windows (Xp sp3 gr) σβηνει η οθονη και μου βγαζει ενα μηνυμα.

Πηγε να το κοιταξει ενας φιλος μου γιατι εγω δεν εβγαζα ακρη και πηραξε τις ρυθμησεις στο bios και εχει απενεργοποιησει την καρτα γραφικων με αποτελεσμα να μην δινει καν εντολη στην οθονη.

Πως μπορω να δωσω τελος σε αυτα τα 2 προβληματα που εχουν προκυψει???

(Δεν μπορω να ρυθμησω και τα bios αφου δεν εχω εικόνα)

Σωστε με please!!!!

Δημοσ.

Όταν λες δοκίμασες 2048 τι εννοείς?? αναλυση??? δεν την υποστηρίζει τοσο μεγάλη ανάλυση η οθόνη και για αυτό εσβησε! όσο για το bios καντου ένα reset βγάζοντας για λίγο την μπαταρία της μητρικής.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για κατι νεο που μου εμαθες. το πως να κανω reset to bios. Λοιπον εκανα reset αλλα δεν μπορω να το φτιαξω. Αν κανω format με εγκατασταση windows λογικα 8α στρωσει εεε????

Ετσι κ αλλιως ενα Format to χρειαζετε!!!

Δημοσ.

εικονα εχω αλλα δεν μπορω να αλλαξω ρυθμισεις απο το bios.

Βγαζει out of scan range!!!

παω στο bios αλλα δεν μπορω να το φτιαξω.

Δημοσ.

λοιπον αφου διαβασει το bios στην αρχη πατας το f8, μετα επιλεγεις την επιλογη που λεει ενεργοποιηση τησ καρτας γραφικων. καιτα 85% εισαι οκ. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...