dreamrider30 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 παιδια καλησπερα σ ολους, με λενε τασο κ εχω ενα φιλο τον φιλιππα 36 ετων που εδω κ 19 χρονια ειναι αναπηρος απο μοτοσυκλετα. εχει παραμορφωσεις σε χερια, αγκωνες, ισχια κ ειδικα στα κατω ακρα. τα παραμορφωμενα μερη εχουν κοκκαλωσει. η ζωη του ειναι κολαση για πολλους λογους περαν της σωματικης αναπηριας του. ψαχνουμε για χειρουργο να μας πει αν μπορει να γινει κατι στην περιπτωση του. οποιος εχει υποψιν του καποιον που πιθανως θα βοηθουσε ας μας ενημερωσει. επισυναπτω 2 φωτο που δειχνουν την κατασταση του.
archsatan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 παιδια καλησπερα σ ολους, με λενε τασο κ εχω ενα φιλο τον φιλιππα 36 ετων που εδω κ 19 χρονια ειναι αναπηρος απο μοτοσυκλετα. εχει παραμορφωσεις σε χερια, αγκωνες, ισχια κ ειδικα στα κατω ακρα. τα παραμορφωμενα μερη εχουν κοκκαλωσει. η ζωη του ειναι κολαση για πολλους λογους περαν της σωματικης αναπηριας του. ψαχνουμε για χειρουργο να μας πει αν μπορει να γινει κατι στην περιπτωση του. οποιος εχει υποψιν του καποιον που πιθανως θα βοηθουσε ας μας ενημερωσει. επισυναπτω 2 φωτο που δειχνουν την κατασταση του. Μάν απ' ότι ξέρω οι επεμβάσεις πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά το χτύπημα. Δεδομένου του τεράστιου χρονικού διαστήματος που έχει μεσολαβήσει από τότε μέχρι σήμερα, και χωρίς κατάλληλη φυσιοθεραπεία,άποψή μου,δεν μπορεί να γίνει τίποτα.(Σημείωσε ότι δεν ειδικεύομαι σε ιατρικές επιστήμες). Προφανώς ο φίλος σου 8α είχε κάποιο συντριπτικό? κάταγμα σε κάποιον από τους Α σπονδύλους σωστά ; Πάντως υπάρχουν αρκετοί άριστοι ορθοπεδικοί,νευρολόγοι στα δημόσια νοσοκομεία. Αυτά.
little loulou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 μα αυτο αναρωτιεμαι κι εγω..γιατι δεν το ψαξατε απο την πρωτη στιγμη.. αποκλειεται να μην σας βοηθουσε καποιος σε καποιο νοσοκομειο.. και δινεται την δεουσα προσοχη στα μηχανακια!καθε φορα φοβομαστε να ανεβουμε στην μηχανη μας γιατι τα αυτοκινητα δεν προσεχουν αρκετα..ψαξτε για ορθοπεδικο και ρωρηστε εκεινον..μην το αφησετε αλλο..
dreamrider30 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Nαι, ξεχασα να πω, το νευρικο του συστημα δουλευει κανονικα. οι παραμορφωσεις ειναι το προβλημα. εκανε κατι φυσιοθεραπειες παλια, μετα τα παρατησαν οι γονεις του - δεν εχει κ το καλυτερο οικογ περιβαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.