Προς το περιεχόμενο

ποιον 1Τ να παρω;

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το έβαλες σε άλλο pc και δεν βλέπει το partition εκεί και μετά στο δικό σου το βλέπει ή όχι?

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το εβαλα σε αλλο pc για να μεταφερω αρχεια κ δεν εβλεπε το partition καθολου κ ζητουσε διαμορφωση μετα το ξαναεβαλα κ δεν το εβλεπε καθολου κ το bios τον βλεπει ως 0 gb .

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό το 0gb στο bios μου φαίνεται απίστευτα παράξενο...

κανονικά αν έχει πρόβλημα δεν το βλέπει καθόλου ή αλλιώς τον βλέπει με την χωρητικότητα του...

Δημοσ.

κ εμενα μου φαινεται πολυ παραξενο θα του κανω μια διαμορφωση κ θα δω .ty.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μπορειτε να μου προτεινετε καποιον απο το Πλαισιο?

Τον θελω για αποθηκευση και αναπαραγωγη ταινιων hd - μουσικης (δεν προκειται να εγκαταστησω windows σ'αυτον το δισκο).

Θα ηθελα τον πιο αξιοπιστο κατα τη γνωμη σας.

• Super Moderators
Δημοσ.

τπτ δεν σημαίνει...είδα και τους Seagate που έχουν 5 χρόνια εγγύηση πόσο αξιόπιστοι βγήκαν με τα firmware...

• Super Moderators
Δημοσ.

η σειρά 7200.11 είχε το πρόβλημα, τώρα αν το συγκεκριμένο κομμάτι που θα πάρει κάποιος είναι με το διορθωμένο firmware δεν μπορώ να το ξέρω...αν δεν είναι πρέπει να κάνει update μόνος σου...

τι γιατί το κάνω? σου λέω τι ισχύει, δλδ ότι τπτ δεν είναι σίγουρο... :o

Δημοσ.
ναι είναι με 2χ500gb platters :-)

2χ500gb platters σημαίνει 2 πλατώ με 250GB ανα πλευρα? Και μια κεφαλή ανα πλευρα? Σύνολο 4 κεφαλές δηλαδή?

Που μπορώ να δω ποιοι δίσκοι εχουν τα νεα πλατω των 500gb ???

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό που ρωτάς δεν είμαι σίγουρος, θα το ψάξω...

η σειρά Caviar Green της WD 1.5ΤΒ & 2ΤΒ

και η σειρά 7200.12 της Seagate

Δημοσ.

Ειμαι ετοιμος να πάρω ένα δισκο 1.5ΤΒ για αποθηκευση δεδομενων/backup.. Λογω αυτου δεν με ενδιαφέρει ταχυτητα, αλλα η τιμη ανα MB και βέβαια η αξιοπιστια (που οντως ειναι θεμα τυχης). Αυτη τη στιγμη στα 2 μεγαλα μαγαζια μονο τον Seagate βλεπω στα 127€..

Πάντως τωρα εχω καμια δεκαρια δισκους, ολοι οι εσωτερικοι ειναι Seagate και οι 2 εξωτερικοι ειναι WD Elements (που δεν τους αγορασα, δωρο μου τους κανανε). Προβλημα εκατσε με τον 750 που τελικα αλλαχτηκε, αλλα και ο αντικαταστατης κανει καποιο διαφορετικοηχο, αλλα δεν προβληματιζεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...