p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 αυτα που λεει το hdd inspector πως τα εξιγεις ? γτ στους 2 αλλους δισκους που εχω αν κ ειναι 2 χρονων μου τα βγαζει ολα 100 % (δεν εχει σημασια που ειναι wd ). Παντως εχω να πω στους υποψηφιους αγοραστες του οτι ειναι πολυ κρυος δισκος.απο ταχυτητα ακομα δεν μπορω να πω κ δεν με ενδιαφερει κιολλας,σε κατεβαστηρι ειναι.
sotosko Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, από αυτούς τους δύο ποιός είναι καλύτερος ?
blackstar Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Όσες πιθανότητες εχει να βγει ο ένας ελαττωματικός, άλλες τόσες έχει και ο άλλος, όποτε συνήθως πας με την εταιρία που σου έχει βγάλει τα λιγότερα προβλήματα, εγω θα π.χ. θα διάλεγα τον WD επειδή ποτέ δε μου έτυχε ελαττωματικός WD (σε αντίθεση με τους Seagate).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 καλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει πιθανότητα μεγάλη να έχει προβληματικό firmware o Seagate με αποτέλεσμα να χρειάζεται update WD all the way sotosko
sotosko Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστώ, τελικά πήρα τον Seagate επειδή ήταν φθηνότερος. Αύριο θα δω μήπως έχει το ελαττωματικό firmware και χρειάζεται να του κάνω update...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 καλή τύχη με αυτό
POWER_! Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301630
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/71613/Seagate-Barracuda-7200-12-SATA-3Gb-s-1TB-Hard-Drive.html αυτόν καλύτερα
p_under Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 παιδια τελικα με πουλησε ο σκληρος ?δεν ειχε δουλεψει ουτε μια βδομαδα . εντομεταξυ δεν ξερω αν κανει ετσι απο μονος του αλλα εμενα μου φαινεται πως κανει ενα θορυβο ( οχι οταν δουλευει αλλα οταν το κουναω) οι αλλοι μου wd δεν κανουν ετσι. Για να μην πολυλογω τον σκληρο τον βλεπει το συστημα μου ως 0 gb . αλλα αυτο ξεκινησε οταν το εβαλα σε ενα αλλο συστημα για να μεταφερω δεδομενα,του ειχα κανει ενα partition ομως κ σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο κ ο σκληρος ειναι μια χαρα κ απλος εχασε τα partition . τα δεδομενα με ενδιεφερουν ομως . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ---------- http://www.skroutz.gr/s/71613/Seagate-Barracuda-7200-12-SATA-3Gb-s-1TB-Hard-Drive.html αυτόν καλύτερα 2 platters ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ναι είναι με 2χ500gb platters
p_under Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 με το προβλημα που εχω τι λες να φταει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 για τον Samsung λες? εντομεταξυ δεν ξερω αν κανει ετσι απο μονος του αλλα εμενα μου φαινεται πως κανει ενα θορυβο ( οχι οταν δουλευει αλλα οταν το κουναω) οι αλλοι μου wd δεν κανουν ετσι. τι εννοείς κάνεις θόρυβο όταν το κουνάς? ο σκληρος ειναι μια χαρα κ απλος εχασε τα partition . τα δεδομενα με ενδιεφερουν ομως . πιθανότατο...λύση θα βρεις σίγουρα σε αρκετά παρόμοια topics
p_under Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ναι για το samsung τι να σου πω δεν εχουν περασει κ πολυ σκληροι απο τα χερια μου αλλα 4 wd που εχω δουλεψει δεν κανουν ετσι ,θελω να πω οτι οταν τον κουναω ακουγεται η κεφαλη ( μαλλον ) οχι πολυ αλλα ακουγεται .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 υποθέτω ότι τον κουνάς όταν είναι κλειστός... δεν μπορώ να ξέρω από που είναι ο θόρυβος και παρεπιπτόντως δεν έχει μόνο μια κεφαλή μιας και έχει 3 platters
p_under Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ναι κλειστο τον κουναω. οκ εγω θα τον στειλω πισω . το γεγονος που τον εβαλα σε αλλο pc κ δεν βλεπει τα παρτιτιον πως το κοβεις ? μπορει καπως να τα εχασε κ με ενα format να ειναι οκ? ( το ξερω για τις κεφαλες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.