p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 κ εσυ παραπονα για τους samsung? λες να την ακυρωσω τελικα κ να παρω wd?
aladdin7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τι να σου πω; Προσωπικα παω να παρω WD Black 1TB. Σιγουρα πραγματα!
p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 θα παρω τηλ να δω μηπως προλαβαινω να αλλαξω την παραγγελεια μου .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τι να σου πω; Προσωπικα παω να παρω WD Black 1TB. Σιγουρα πραγματα! τπτ δεν είναι σίγουρο...
blacksuede Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 αυτο ξαναπεστο ρε thresh...αυτο το σιγουρα πραγματα ειναι ανεκδοτο...
aladdin7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 αυτο ξαναπεστο ρε thresh...αυτο το σιγουρα πραγματα ειναι ανεκδοτο... Εν μερει συμφωνω, αλλα αν σκεφτεις οτι εχουν περασει απο τα χερια μου περιπου 20-25 δισκοι και οτι οι μονοι 2 που εβγαλαν οπαισδηποτε μορφης προβλημα ηταν ενας seagate και τωρα ο samsung....δεν εχω λογο να παρω κατι διαφορετικο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 είναι μέχρι να σου βγάλει πρόβλημα και WD και Hitachi, μετά θα λες μην αγοράζετε τπτ όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει λογική σε κάτι τέτοιο... το ότι χάλασε σε μας κάποιος (ή κάποιοι) δίσκος δεν αποτελεί στατιστικό δείγμα ώστε να μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα...
aladdin7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ενα δειγμα 20-25 δισκων σε βαθος χρονου 10 ετων ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικο ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω! Κατσε πρωτα να μου αλλαξουν σημερα τον samsung, γιατι προβλεπω show!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 20-25 δίσκων σε βάθος χρόνου 10 ετών επί 100 άτομα (random number) ναι είναι αντιπροσωπευτικό...
p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 τελικα λετε να αλλαξω την παραγγελια η οχι?
nske Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγώ όπως είπα με παλαιότερους Samsung έχω καλή εμπειρία, με το συγκεκριμένο μοντέλο είχα 2/2 σκάρτους. Δε θα ριψοκινδύνευα να πάρω ξανά τουλάχιστον το ίδιο μοντέλο. Ο αντικαταστάτης του πρώτου σκάρτου είναι επίσης το ίδιο μοντέλο και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά. Πάντως μόλις τον παραλάβεις, ό,τι δίσκος και να είναι, κάνε του ένα long SMART test και τις πρώτες εβδομάδες κράτα backup ό,τι γράψεις σε αυτόν. Αν δε βγει ελαττωματικός στις πρώτες εβδομάδες, οι πιθανότητες να χαλάσει πρόσκαιρα μετά είναι μικρές.
p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 θα προσπαθησω τωρα να τον αλλαξω θα παραγγειλω wd εχω 3 κ ειναι κομπλε κ οι τρεις.thnx.
blackstar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ενα δειγμα 20-25 δισκων σε βαθος χρονου 10 ετων ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικο ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω! Εγω διαφωνώ, είναι να μη σου τύχη, γιατί αν σου κάτσει σου αλλάζει τι ζωή, και φυσικά την γνώμη. τελικα λετε να αλλαξω την παραγγελια η οχι? Good luck, αν και δε βλέπω κάποιο λόγο να το κάνεις, αλλά τεσπα.
p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τελικα δεν προλαβα να αλλαξω την παραγγελια μου μιας κ ειχε ερθει.ο δισκος δουλευει απροβληματιστα μπορω να πω.αλλα επειδη με βαλατε σε μπελαδες θελω να κανω ενα check για bad sectors με ποιο προγραμμα προτεινετε? α κ στο hdd inspector μου λεει αξιοπιστια κ αποδοση 73 % κοιταξτε .
Deargr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μαλλον μπηκες αδικα σε σκεψεις .. Το εχεις κανει αυτο για καποιον προηγουμενο σου δισκο? Προσωπικα ειχα προβληματικους δισκους απο ολες τις μαρκες .Ειναι τι θα σου τυχει και δεν υπαρχει κατι που θα αγορασεις κ θα εισαι 100% σιγουρος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.