Προς το περιεχόμενο

ποιον 1Τ να παρω;

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τι να σου πω; Προσωπικα παω να παρω WD Black 1TB. Σιγουρα πραγματα!

τπτ δεν είναι σίγουρο...

Δημοσ.
αυτο ξαναπεστο ρε thresh...αυτο το σιγουρα πραγματα ειναι ανεκδοτο...

Εν μερει συμφωνω, αλλα αν σκεφτεις οτι εχουν περασει απο τα χερια μου περιπου 20-25 δισκοι και οτι οι μονοι 2 που εβγαλαν οπαισδηποτε μορφης προβλημα ηταν ενας seagate και τωρα ο samsung....δεν εχω λογο να παρω κατι διαφορετικο!

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι μέχρι να σου βγάλει πρόβλημα και WD και Hitachi, μετά θα λες μην αγοράζετε τπτ :P

όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει λογική σε κάτι τέτοιο...

το ότι χάλασε σε μας κάποιος (ή κάποιοι) δίσκος δεν αποτελεί στατιστικό δείγμα ώστε να μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα...

Δημοσ.

Ενα δειγμα 20-25 δισκων σε βαθος χρονου 10 ετων ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικο ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω!

Κατσε πρωτα να μου αλλαξουν σημερα τον samsung, γιατι προβλεπω show!

• Super Moderators
Δημοσ.

20-25 δίσκων σε βάθος χρόνου 10 ετών επί 100 άτομα (random number) ναι είναι αντιπροσωπευτικό...

Δημοσ.

Εγώ όπως είπα με παλαιότερους Samsung έχω καλή εμπειρία, με το συγκεκριμένο μοντέλο είχα 2/2 σκάρτους. Δε θα ριψοκινδύνευα να πάρω ξανά τουλάχιστον το ίδιο μοντέλο. Ο αντικαταστάτης του πρώτου σκάρτου είναι επίσης το ίδιο μοντέλο και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά.

Πάντως μόλις τον παραλάβεις, ό,τι δίσκος και να είναι, κάνε του ένα long SMART test και τις πρώτες εβδομάδες κράτα backup ό,τι γράψεις σε αυτόν.

Αν δε βγει ελαττωματικός στις πρώτες εβδομάδες, οι πιθανότητες να χαλάσει πρόσκαιρα μετά είναι μικρές.

Δημοσ.

θα προσπαθησω τωρα να τον αλλαξω θα παραγγειλω wd εχω 3 κ ειναι κομπλε κ οι τρεις.thnx.

Δημοσ.
Ενα δειγμα 20-25 δισκων σε βαθος χρονου 10 ετων ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικο ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω!

Εγω διαφωνώ, είναι να μη σου τύχη, γιατί αν σου κάτσει σου αλλάζει τι ζωή, και φυσικά την γνώμη:mrgreen:.

τελικα λετε να αλλαξω την παραγγελια η οχι?

Good luck, αν και δε βλέπω κάποιο λόγο να το κάνεις, αλλά τεσπα.

Δημοσ.

τελικα δεν προλαβα να αλλαξω την παραγγελια μου μιας κ ειχε ερθει.ο δισκος δουλευει απροβληματιστα μπορω να πω.αλλα επειδη με βαλατε σε μπελαδες θελω να κανω ενα check για bad sectors με ποιο προγραμμα προτεινετε? α κ στο hdd inspector μου λεει αξιοπιστια κ αποδοση 73 % κοιταξτε .<a href=11510537.th.png' alt='11510537.th.png'>

Δημοσ.

Μαλλον μπηκες αδικα σε σκεψεις ..

Το εχεις κανει αυτο για καποιον προηγουμενο σου δισκο?

Προσωπικα ειχα προβληματικους δισκους απο ολες τις μαρκες .Ειναι τι θα σου τυχει και δεν υπαρχει κατι που θα αγορασεις κ θα εισαι 100% σιγουρος .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...