Προς το περιεχόμενο

ποιον 1Τ να παρω;

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν και ο τελευταίος WD με τα 32mb cache είναι στην ίδια σειρά με τους 1.5 & 2ΤΒ Caviar Green που έχουν 500gb platters δεν νομίζω πως έχει διότι είχε κυκλοφορήσει πριν καν ανακοινώσει η WD τα platters των 500gb

οι άλλοι 2 είναι σίγουρο ότι δεν έχουν...

από αυτούς τους 3 προτείνω τον Samsung προφανώς...

Δημοσ.

ok boy θα συνοδευτει με εναν atom για download-surfing-music μονο.αρα θα παω εκει αφου το λες κ εσυ κατι θα ξερεις.thnx.

Δημοσ.

ειχα 2 seegate τους εδωσα σε ενα φιλο και πηρα samsung.Ειναι αυτοι που εχω στην υπογραφη μου.

Ειμαι πολύ ευχαριστημένος, με κλειστα τα ματια πηγαινε

• Super Moderators
Δημοσ.

οι Caviar Green υποτίθεται ότι παίζουν 5400-7200...αλλά @@, πιο πολύ στις 5400rpm είναι...

Δημοσ.

Πήρα 2 τέτοιους Samsung πριν 1,5 μήνα. Ο πρώτος είχε από την αρχή bad sector. Ο δεύτερος άρχισε να κάνει clicking and clanking noises 1 εβδομάδα μετά και σε λίγες μέρες άρχισαν τα σφάλματα. Ήταν σχεδόν συνεχόμενα κομμάτια παραγωγής, οπότε μάλλον απλά έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα. Έχω και 2 παλαιότερους Samsung 400GB οι οποίοι λειτουργούν μια χαρά 24/7 επί 5 χρόνια (όπως και πολλοί πιο παλιοί Seagate, Western Digital ακόμη και IBM, βέβαια). Πάντως όσο να' ναι μετά από αυτό το περιστατικό οι Samsung μετακινήθηκαν στον πάτο της προτίμησής μου.

Υσ. Αν έχεις την επιλογή να τους αγοράσεις από μαγαζί στην πόλη σου προτίμησέ το, εγώ τους είχα παραγγείλει εκτός νομού και αναγκάστηκα να πληρώσω 10 + 10 ευρώ courier για την επιστροφή.

Υσ2.

Samsung

Γιατί είναι

Sata II

32MB cache

Τα 32MB cache είναι σημαντικά, το SATA II support όμως δεν έχει καθόλου σημασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...