Προς το περιεχόμενο

script για αλλαγή εικόνων και κείμενο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

νομίζω ότι αυτό που θα ζητήσω υπάρχει και κυκλοφορεί στο internet άλλα δεν ξέρω που να ψάξω και πως να το ψάξω.

Δείτε λίγο την σελίδα http://www.gamespot.com/

στην αρχική σελίδα υπάρχει η κεντρική μεγάλη εικόνα και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια απο τις 5 μικρότερες διαθέσιμες εικόνες στα αριστερά της. Κάνοντας κλικ σε κάποια απο αυτές μεταφέρεται στο αντίστοιχο link

η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάτι ανάλογο, ένα script που να κάνει αυτή τη δουλειά και μπορώ να το βάλω στην σελίδα μου.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε θα έλεγα πως είναι δύσκολο... Λίστα με εικόνες που είτε μπαίνουν σε slideshow είτε όταν κάνεις hover σε κάποια (αφήνεις τον κέρσορα πάνω απ' την εικόνα) την εμφανίζει στο μεγάλο πλαίσιο και σε on_click (κλικ με το ποντίκι) σε μεταφέρει στο αντίστοιχο site.

Δες εδώ κάποια γενικά πράγματα...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο που μας έδειξες είναι φτιαγμένο σε Flash, οπότε τόσο πετυχημένο μάλλον δεν θα μπορέσεις να το κάνεις. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις κάποιο JavaScript Framework όπως είναι το JQuery και παράλληλα να ψάξεις για κάποιο plugin, όπως για παράδειγμα το JQuery UI Tabs plagin και να αλλάξεις τον τρόπο που εμφανίζονται οι καρτέλες από Click σε MouseOver

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...