MiltoZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία δαπέδου Crystal Audio Plasma System και τον ενισχυτή KENWOOD KRF-V5300D γιατί πιστεύω ότι με καλύπτουν ενώ δεν ξεφεύγουν πολύ από το μπάτζετ μου. Είναι όμως καλή αγορά ή να πάρω κάτι άλλο?
warewolf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 οσον αφορα τον ενισχυτη, προσεξε το γεγονος, οτι τα 100 w ανα καναλι τα δινει στα 6 ohm και οχι στα 8. πραγμα που σημαινει οτι στα 8, θα εχεις λιγοτερα. αλλα σε αυτη την τιμη, μονο σε μαρκες koda, sony κ.τ.λ. μπορεις να πας και οχι σε denon, yamaha, marantz κ.τ.λ. ηχητικα, δεν ξερω πως συμπεριφερεται αυτος ο ενισχυτης. οσον αφορα τα ηχεια, μπορεις να βρεις αναλογες συνθεσεις σε τιμη και ποιοτητα. παντως, ειναι τιμια προταση, αν και θα σου προτεινα να τα ακουσεις πριν τα αγορασεις σε ενα show room. ηχητικα, μπορει να σου αρεσουν, ή οχι. αν το κυριο μελημα σου ειναι το home cinema και οχι η μουσικη, τοτε πάρτα. η crystal audio φημιζεται για την σχετικα καλη υλοποιηση των sub οσον αφορα την αποδοση-τιμη. γενικα, οσον αφορα το σετ ηχειων ειναι μια τιμια προταση, και απο τους πιο πολλους θεωρουνται best value for money. οσον αφορα τον ενισχυτη, δεν ξερω αν μαρκες του τυπου koda, sony (τα φτηνα μοντελα) ηχητικα εχουν πιο καλα χαρακτηριστικα. παντως, αν και μικρος ενισχυτης, ειδα οτι τα ηχεια εχουν ευαισθησια 90 db, που σημαινει οτι θα τα οδηγησει σωστα (αν και οριακα). θα προτεινα, αν σε παιρνει να δωσεις κατι παραπανω, και να παρεις καποιον ενισχυτη με ποιο πολλα ρευματα (π.χ. yamaha) ωστε να αναδειξεις και τις δυναμικες αυτων των ηχειων σε λιγο μεγαλυτερες σταθμες. αν ημουν στη θεση σου, με αυτα τα ηχεια θα προτιμουσα εναν μεταχειρισμενο ενισχυτη με πιο πολλα ρευματα (αν τιθεται οικονομικο θεμα) και ανεφερα τους yamaha γιατι ειναι γνωστο οτι εχουν τα πιο δυνατα τροφοδοτικα στην κατηγορια τους, με αντιποδα τους sony που φημιζονται για το αντιθετο.
MiltoZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κυρίως για home cinema τα θέλω και σε δεύτερο ρόλο για mp3s μέσω media player. Οπότε μάλλον θα τα προτιμήσω γιατί μου αρέσουν και σαν εμφάνιση. Θα ακούσω και την συμβουλή σου και θα κοιτάξω για καλύτερο ενισχυτή με πιο πολλα ρεύματα. Κάτι συγκεκριμένο μήπως? Επίσης μεταχειρισμένο που ανέφερες που μπορώ ψάξω από Ελλάδα? Ευχαριστώ. p.s. Κάτι τέτοιο?
warewolf Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κυρίως για home cinema τα θέλω και σε δεύτερο ρόλο για mp3s μέσω media player. Οπότε μάλλον θα τα προτιμήσω γιατί μου αρέσουν και σαν εμφάνιση. Θα ακούσω και την συμβουλή σου και θα κοιτάξω για καλύτερο ενισχυτή με πιο πολλα ρεύματα. Κάτι συγκεκριμένο μήπως? Επίσης μεταχειρισμένο που ανέφερες που μπορώ ψάξω από Ελλάδα? Ευχαριστώ. p.s. Κάτι τέτοιο? μεταχειρισμενο μπορεις να βρεις απο αγγελιες, ή σε μερικα καταστηματα ηχου εικονας, πουλοανε και μεταχειρισμενα. ο συγκεκριμενος yamaha που αναφερεις ειναι οτι μια χαρα για τα ηχεια σου με επαρκη ρευματα. αν το κοστος του δεν σου ειναι απαγορευτικο, αποκτησε τον. κοιτα και αυτο: http://www.skroutz.gr/c/239/amplifiers.html?keyphrase=YAMAHA+RX-V463
VampireKiSS Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θα συμφωνήσω με τον warewolf. Υπ' όψιν ότι τα watt στους ενισχυτές και τα db στα ηχεία τα πληρώνεις, οπότε σκέψου αν θα έχεις την ευχαίρια και να τα απολαύσεις, αν ζεις σε πολυκατοικία.
Thrylos7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αφου ζοριζεσαι οικονομικα, παρε τον yamaha 363 με 225ε και ασε τον 463... Χτες πουλησα των δικο μου yamah 361 και μεχρι τωρα ημουνα υπερευχαριστημενος, δε θα ρισκαρα να προτεινω καποιον τυπου kenwood που διαλεξες οχι γιατι θα ειναι κακος, απλα ειναι αγνωστη ποσοτητα. Θεωρω τη σειρα 3 της yamaha την απολυτη budget επιλογη, χωρις ρισκα και με προσιτη τιμη. Αν ειναι να κανεις υπερβαση, περιμενε τον yamaha 465 που θα ερθει συντομα και υποστηριζει και τα νεα HD codecs!!! εκει μαλιστα, αξιζει η υπερβαση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.