georgep800 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Έκανα χθές μια αγορά μέσω paypal και στα mail επιβεβαίωσης της πληρωμής που μου ήρθαν, δίπλα απο το "Shipping address" έγραφε την λέξη "unconfirmed"! Δεδομένου πως δεν έχω κάνει καμία απολύτως αλλαγή απο την προηγούμενη αγορά, αυτό γιατί συμβαίνει; Και το σημαντικότερο πως θα κάνω την διεύθυνση αποστολής confirmed;; Απο το κατάστημα μου είπαν πως για αν προχωρήσουν την παραγγελία θα πρέπει να γίνει confirmed... Καμιά ιδέα;
szaf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που το είχα κάνει εγώ.. Θα πας μέσα στο paypal στο Resolution center--> View open cases και θα ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου λέει. Απ΄ότι θυμάμαι σου κάνει μία χρέωση το paypal (2-3 ευρώ) στην κάρτα και μετά στον αναλυτικό λογαριασμό που σου έρχεται σου σπίτι θα υπάρχει ένας κωδικός που θα δώσεις στον paypal, έτσι ώστε να σιγουρευτούν ότι είναι σωστή η διεύθυνση. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος!
georgep800 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απ' ότι βλέπω στο Resolution center δεν έχει κανένα open cases!
szaf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απ' ότι βλέπω στο Resolution center δεν έχει κανένα open cases! δεν θυμάμαι ακριβως τι είχε..μήπως στην αρχική σελίδα (αφού κανεις login) σου έχει κανένα πλαίσο δεξιά που σου λέει confirm address?
georgep800 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 δεν θυμάμαι ακριβως τι είχε..μήπως στην αρχική σελίδα (αφού κανεις login) σου έχει κανένα πλαίσο δεξιά που σου λέει confirm address? Δυστυχώς δεν έχει πουθενά τέτοια επιλογή. Και το κυριότερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι έχει κολλήσει και η παραγγελία...για να μου στείλουν το προϊόν θα πρέπει η διεύθυνση να γίνει confirmed...!
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 και εμενα ετσι ειναι εδω και χρονια, παρολο που εβαλα τον κωδικο. Καπου το λεει μεσα αν θυμαμαι καλα οτι δεν ισχυει για ολες τις χωρες το verified address
orck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 αυτο δεν ισχυει ειμαι απο Ελλαδα και εχω verify διευθυνση κατοικιας στο status θα κανεις κλικ, θα σε χρεωσει περιπου 2€, σε μια δυο ημερες θα καλεσεις τηλ.υποστηριξη της καρτας σου και θα ζητησεις να σου πουνε την τελευταια χρεωση, θα λεει PAYPAL 4576 κοστος 2€ εσυ θα γραψεις στο paypal το 4576 και εισαι οκ μολις το κανεις αυτο το paypal, θα σου επστρεψει στην επομενη αγορα σου τα 2€
georgep800 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 αυτο δεν ισχυει ειμαι απο Ελλαδα και εχω verify διευθυνση κατοικιαςστο status θα κανεις κλικ, θα σε χρεωσει περιπου 2€, σε μια δυο ημερες θα καλεσεις τηλ.υποστηριξη της καρτας σου και θα ζητησεις να σου πουνε την τελευταια χρεωση, θα λεει PAYPAL 4576 κοστος 2€ εσυ θα γραψεις στο paypal το 4576 και εισαι οκ μολις το κανεις αυτο το paypal, θα σου επστρεψει στην επομενη αγορα σου τα 2€ Πιστεύω πως αυτό που αναφέρεις είναι κάτι διαφορετικό. Την κάρτα την έχω κάνει κανονικά verify όταν την έκανα add την πρώτη φορά(με την διαδικασία που περιγράφεις)! Αυτό με την διεύθυνση είναι κάτι διαφορετικό. Άραγε με ποιο τρόπο μπορώ να αποδείξω στο κατάστημα ότι δεν παίζει τίποτα περίεργο, ώστε να μου στείλουν την παραγγελία;
IMAndreas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και βρήκα αυτό το θέμα... Εγώ όταν είχα πρωτοφτιάξει λογαριασμό στο paypal μου είχε χρεώσει 2€ τα οποία δεν κατάλαβα και για ποιον λόγο ήταν... Μετά όμως (τώρα δλδ) βλέπω εδώ πως είναι για να γίνει confirmed η διεύθυνση αποστολής οπότε σκέφτηκα να πάω στην τράπεζα να πάρω αναλυτικά τις χρεώσεις της κάρτας...έλα ντε όμως που μου έχει έρθει παλαιότερα παραγγελία χωρίς να το κάνω confirmed (δεν το είχα προσέξει βασικά) και τώρα μόλις είδα και αυτό από το F.A.Q. στην σελίδα του paypal How do I confirm an address? Question : Answer : Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time. If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but are liable for any buyer-initiated disputes. οπότε μήπως δεν χρειάζεται καθόλου?
Nomikaria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κι εμένα uncofirmed είναι πάντως και δεν είχα ποτέ πρόβλημα,για άλλο λόγο θα'χει κολλήσει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
IMAndreas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και τα 2 ευρώ που είχε φάει στην αρχή το paypal για ποιον λόγο να ήταν? Για εγγραφή ξέρω εγώ? Να ζητήσω από την τράπεζα ενημερωτικό λογαριασμό ή τσάμπα 1 ευρώ θα δώσω?
kage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 δεν σου φαγε τιποτα..τα ξαναγυρισε στην επομενη παραγγελια που εκανες μεσω paypal
IMAndreas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλώς.... οπότε συμπεραίνουμε πως δεσμεύει 2 ευρώ στην εγγραφή και 2 στην διεύθυνση αν την κάνεις επιβεβαίωση?
_chris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 να ξεθάψω λίγο το θέμα και να ρωτήσω: τελικά μπορούμε να κάνουμε confirmed μια διεύθυνση στην ελλάδα;
newtech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 να ξεθάψω λίγο το θέμα και να ρωτήσω: τελικά μπορούμε να κάνουμε confirmed μια διεύθυνση στην ελλάδα; Οχι και δεν υπαρχει λογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα