Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια ιστοσελιδας.πως???

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ μέσα, από ότι έχω καταλάβει, με ειρωνεία (ενίοτε και με κόψιμο) "πληρώνονται" όσοι προσφέρουν "αφιλοκερδώς" τις υπηρεσίες τους. Με συγχωρείς αλλά απαντήσεις όπως τη #2 και την #7 προσωπικά θα τις αντιμετωπίζω με ειρωνεία ώσπου να καταλάβουν μερικοί ότι αν είναι να βοηθήσεις βοήθησε αλλιώς για χαρτζιλίκι κάνε καμία δουλειά. Εκτός και αν με απειλήσουν οι mods :fear: (serious). Άλλου είδους βοήθεια χρειάζεται κάποιος που πιστεύει ότι με δύο γραμμές ερώτηση σε ένα forum θα μπορέσει να σηκώσει σελίδα.-

Είδες κάπου κάτι μεμπτό στα γραφόμενά μου;Του είπα να πάει κάπου για τζάμπα να δει πως και αν θέλει μπορεί να δει έτοιμα templates με 25€ φιλοξενία/όνομα και με δικό του "σκάψιμο".

Δεν μπορώ να σε καταλάβω,διευκρίνισε παρακαλώ.:-(

Δημοσ.

Καλημερα.sorry αλλα τοσες μερες δεν ειχα προσβαση σε internet γ'αυτο δεν απαντησα.κατ'αρχην ευχαριστω ολους οσους προθημοποιηθηκαν να βοηθησουν.ισως να ηταν λιγο γενικο αυτο που ρωτησα ομως η απαντηση σε μια γενικη ερωτηση δεν ειναι η ειρωνεια ουτε κατι αλλο.αν δεν θες να βοηθησεις απλα μην απαντας.τελως παντων μαλλον θα προσπαθησω με το frontpage για αρχη γιατι εχω ακουσει καλα λογια.θα κανω την αρχη και σε οποιο σταδιο κολλησω θα ρωτησω μεσα απο εδω.εχω ομως καποιες αποριες.για να ειναι on ενα site δεν πρεπει να υπαρχει ενα pc που να παιζει το ρολο του server?δλδ να μενει συνεχεια ανοιχτος ετσι ωστε να δουλευει το site?αυτο δεν κανουν οι hosting company?το θεμα ομως ειναι δεν μπορω εγω να βαλω ενα δικο μου pc να κανει αυτη τη δουλεια?και επισης οταν φτιαξεις μια σελιδα sto myspace ειναι κατι εντελως διαφορετικο?και κατι ακομα στο τει μου ειχαμε ανεβασει κατι πολυ απλες ιστοσελιδες μεσω του προγραμματος cute ftp pro.ξερει κανενας αν γινεται σωστα με αυτο το προγραμμα?

και παλι ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν!

Δημοσ.
θα προσπαθησω με το frontpage για αρχη γιατι εχω ακουσει καλα λογια.

Αν μπορείς να βρεις το Dreamweaver, τόσο το καλύτερο

για να ειναι on ενα site δεν πρεπει να υπαρχει ενα pc που να παιζει το ρολο του server?δλδ να μενει συνεχεια ανοιχτος ετσι ωστε να δουλευει το site?αυτο δεν κανουν οι hosting company?το θεμα ομως ειναι δεν μπορω εγω να βαλω ενα δικο μου pc να κανει αυτη τη δουλεια?

Μπορείς αλλά τότε θα χρειαστείς static ip (το ζητάς από τον ISP σου και πληρώνεις extra). Μετά δίνεις στον διαχειριστή του domain σου το IP για να φτιάξει τα DNS tables. Για εναλλακτικές χωρίς static ip μπορείς να δεις εδώ.

και επισης οταν φτιαξεις μια σελιδα sto myspace ειναι κατι εντελως διαφορετικο?

Ναι. Εκεί γράφεσαι και χρησιμοποιείς αυτές τις σελίδες με τη λειτουργικότητα που σου δίνει το facebook. Δεν μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή όπως θέλεις.

και κατι ακομα στο τει μου ειχαμε ανεβασει κατι πολυ απλες ιστοσελιδες μεσω του προγραμματος cute ftp pro.ξερει κανενας αν γινεται σωστα με αυτο το προγραμμα?

Το CuteFTP είναι FTP client. Το χρησιμοποιείς για να μεταφέρεις αρχεία και τίποτα περισσότερο, δεν έχει σχέση με την ανάπτυξη της σελίδας. Σωστά θα γίνει με οποιοδήποτε FTP client (πχ Filezilla) αρκεί να ανεβάσεις τα αρχεία σου στο σωστό μέρος στο server.

HTH :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Θα ηθελα να μαθω πως μπορει καποιος να φτιαξει μια ιστοσελιδα.υπαρχει καπου καποιος οδηγος η καποιος απο εδω μεσα που να ξερει που να μπορει αν ειναι ευκολο να μου δωσει καποιες οδηγιες???

Βασικα αυτη ειναι μια τεχνι ¨και λογικα θελει καπιο χρονο..

Τελος παντον , παντα ξεκιναμε απο τα table..

Δημηουργια tables ειναι πολυ σιμαντικη.

Px:

<table width="100%">

<tr>

<td class="pinakas1"> Πινακας 1</td>

<td class="pinakas2"> Πινακας 2</td>

<td class="pinakas3"> Πινακας 3</td>

</tr>

<tr>

<td class="pinakas4"> Πινακας 4</td>

<td class="pinakas5"> Πινακας 5</td>

<td class="pinakas6"> Πινακας 6</td>

</tr>

</table>

Και παει λεγοντας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...