Προς το περιεχόμενο

Μου έκλεψαν τη πιστωτική μέσω internet!!

mctheos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ κ 3 χρόνια έχω μια πιστωτική που τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να κλείνω εισιτηρια μέσω ιντερνετ για το γήπεδο.Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός χρεωμένος με 5000 ευρώ!Εγκεφαλικό!Τα χρήματα ειχαν χρεωθεί σε 50ευρα στη wind κ δύο μεγάλες χρεώσεις σε μια εταιρία στη Σεούλ(2000 κ 2500 ευρω).Τηλεφώνησα αμέσως στην τράπεζα κ έστειλα μια επιστολή αμφισβητησης.Η αλήθεια είναι οτι με καθησύχασαν αλλά μέχρι να έρθει ο επόμενος λογαριασμός...Παιδιά προσοχή...Μόνο prepaid σε αγορές στο ιντερνετ...Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποια περαιτέρω ενέργεια που πρέπει να κάνω?Επαναλαμβάνω, έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα μόνο για κλείσιμο εισιτηρίων.

Δημοσ.
Εδώ κ 3 χρόνια έχω μια πιστωτική που τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να κλείνω εισιτηρια μέσω ιντερνετ για το γήπεδο.Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός χρεωμένος με 5000 ευρώ!Εγκεφαλικό!Τα χρήματα ειχαν χρεωθεί σε 50ευρα στη wind κ δύο μεγάλες χρεώσεις σε μια εταιρία στη Σεούλ(2000 κ 2500 ευρω).Τηλεφώνησα αμέσως στην τράπεζα κ έστειλα μια επιστολή αμφισβητησης.Η αλήθεια είναι οτι με καθησύχασαν αλλά μέχρι να έρθει ο επόμενος λογαριασμός...Παιδιά προσοχή...Μόνο prepaid σε αγορές στο ιντερνετ...Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποια περαιτέρω ενέργεια που πρέπει να κάνω?Επαναλαμβάνω, έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα μόνο για κλείσιμο εισιτηρίων.

Εγω θα εκανα κ μήνυση κατα αγνώστων

Δημοσ.

Απλα ειναι διαδικαστικο το θεμα

Και ισως να μετραει κ στην τραπεζα για να στηρίξει πιο πολυ την θεση του

• Super Moderators
Δημοσ.
πως κανεις μηνυση κατα αγνωστων; θελει δικηγορο; ποσο κοστιζει;

Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, απευθυνόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σου.

Για τέτοιο όμως λίγο πιο εξεζητημένο θέμα, θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε δικηγόρο...

Δημοσ.

Να ακυρωσεις την καρτα, να στην αλαξουν με αλλη για να μη σου ερθει αλλο μπουγιουρντι.κΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Ξαναχρησιμοποιησης πιστωτικη στο ιντερνετ

Δημοσ.
Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, απευθυνόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σου.

Για τέτοιο όμως λίγο πιο εξεζητημένο θέμα, θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε δικηγόρο...

Κερδίζει όμως κάτι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Κερδίζει όμως κάτι;

Την αγάπη του δικηγόρου λόγο κρίσης

Εκτός από την αγάπη του δικηγόρου, κερδίζει μία μήνυση η οποία θα είναι πιο ορθή, θα περιέχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να οδηγήσει τον Εισαγγελέα στην ποινική δίωξη και το after-sales support του δικηγόρου. ;)

Δημοσ.

με την μηνυση εισαι και καλημενος απεναντη στην τραπεζα,,που μπορει να σε κατηγοριση οτι εκανες εσυ τις αγορες και οτι δεν εχουν εφθηνες

Δημοσ.

Σίγουρα θα είχες κατεβάσει κάποιο Keylogger ιό πρόγραμμα και από εκει την πάτησες..

Καλά τόσα χρόνια δεν το πήρες χαμπάρι?

Κανόνας: Δεν αφήνεις ποτέ χρήματα αχρησημοποίητα σε Κάρτα τράπεζας που είναι εκτεθημένη στο διαδίκτυο.

Και πάνω από όλα αν κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ και χρησιμοποιείς σπασμένα προγράμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...