mctheos7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εδώ κ 3 χρόνια έχω μια πιστωτική που τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να κλείνω εισιτηρια μέσω ιντερνετ για το γήπεδο.Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός χρεωμένος με 5000 ευρώ!Εγκεφαλικό!Τα χρήματα ειχαν χρεωθεί σε 50ευρα στη wind κ δύο μεγάλες χρεώσεις σε μια εταιρία στη Σεούλ(2000 κ 2500 ευρω).Τηλεφώνησα αμέσως στην τράπεζα κ έστειλα μια επιστολή αμφισβητησης.Η αλήθεια είναι οτι με καθησύχασαν αλλά μέχρι να έρθει ο επόμενος λογαριασμός...Παιδιά προσοχή...Μόνο prepaid σε αγορές στο ιντερνετ...Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποια περαιτέρω ενέργεια που πρέπει να κάνω?Επαναλαμβάνω, έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα μόνο για κλείσιμο εισιτηρίων.
2arkoudi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εδώ κ 3 χρόνια έχω μια πιστωτική που τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για να κλείνω εισιτηρια μέσω ιντερνετ για το γήπεδο.Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός χρεωμένος με 5000 ευρώ!Εγκεφαλικό!Τα χρήματα ειχαν χρεωθεί σε 50ευρα στη wind κ δύο μεγάλες χρεώσεις σε μια εταιρία στη Σεούλ(2000 κ 2500 ευρω).Τηλεφώνησα αμέσως στην τράπεζα κ έστειλα μια επιστολή αμφισβητησης.Η αλήθεια είναι οτι με καθησύχασαν αλλά μέχρι να έρθει ο επόμενος λογαριασμός...Παιδιά προσοχή...Μόνο prepaid σε αγορές στο ιντερνετ...Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποια περαιτέρω ενέργεια που πρέπει να κάνω?Επαναλαμβάνω, έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα μόνο για κλείσιμο εισιτηρίων. Εγω θα εκανα κ μήνυση κατα αγνώστων
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εγω θα εκανα κ μήνυση κατα αγνώστων τι θα κερδίσει με αυτό;
2arkoudi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Απλα ειναι διαδικαστικο το θεμα Και ισως να μετραει κ στην τραπεζα για να στηρίξει πιο πολυ την θεση του
orck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πως κανεις μηνυση κατα αγνωστων; θελει δικηγορο; ποσο κοστιζει;
the_eye Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πως κανεις μηνυση κατα αγνωστων; θελει δικηγορο; ποσο κοστιζει; Ρώτα εδώ http://www.greeklaws.com/fora/index.php?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πως κανεις μηνυση κατα αγνωστων; θελει δικηγορο; ποσο κοστιζει; Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, απευθυνόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σου. Για τέτοιο όμως λίγο πιο εξεζητημένο θέμα, θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε δικηγόρο...
GIANNIS400 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Να ακυρωσεις την καρτα, να στην αλαξουν με αλλη για να μη σου ερθει αλλο μπουγιουρντι.κΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Ξαναχρησιμοποιησης πιστωτικη στο ιντερνετ
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, απευθυνόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς σου. Για τέτοιο όμως λίγο πιο εξεζητημένο θέμα, θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε δικηγόρο... Κερδίζει όμως κάτι;
user12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Κερδίζει όμως κάτι; Την αγάπη του δικηγόρου λόγο κρίσης
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Κερδίζει όμως κάτι; Την αγάπη του δικηγόρου λόγο κρίσης Εκτός από την αγάπη του δικηγόρου, κερδίζει μία μήνυση η οποία θα είναι πιο ορθή, θα περιέχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να οδηγήσει τον Εισαγγελέα στην ποινική δίωξη και το after-sales support του δικηγόρου.
dr.scholl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 με την μηνυση εισαι και καλημενος απεναντη στην τραπεζα,,που μπορει να σε κατηγοριση οτι εκανες εσυ τις αγορες και οτι δεν εχουν εφθηνες
Ellinofrenia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Σίγουρα θα είχες κατεβάσει κάποιο Keylogger ιό πρόγραμμα και από εκει την πάτησες.. Καλά τόσα χρόνια δεν το πήρες χαμπάρι? Κανόνας: Δεν αφήνεις ποτέ χρήματα αχρησημοποίητα σε Κάρτα τράπεζας που είναι εκτεθημένη στο διαδίκτυο. Και πάνω από όλα αν κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ και χρησιμοποιείς σπασμένα προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.