Προς το περιεχόμενο

Νέο PC i7 μέχρι 1200 Ευραίους

SilverCloak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Όσο για το θόρυβο, ναι, είμαι ψείρας. Θέλω το βράδυ να μην ακούγεται κιχ. Οπότε πάμε για after-market. Τώρα ανεμιστήρας θα είναι ή panel ποτενσιόμετρων δεν ξέρω. Μάλλον το δεύτερο. Ακούω προτάσεις.

drk2276, τι μαρτύριο είναι αυτό που περιγράφεις; Ευτυχώς δεν έχω ASUS :confused:

Λοιπόν, το speedfan απλώς δεν την παλεύει με το συστημά μου ή με τα Windows 7-64 bit. Τα readings για τα Volt ας πούμε είναι ότι να ΄ναι. +12V=+3,64V, +5V=+2,24V κτλ.

Για τους ανεμιστήρες όμως είναι το καλύτερο. Κάθε φορά που το τρέχω αλλάζει τα ονόματα των ανεμιστήρων. Πχ την πρώτη φορά ο fan1 που γυρνάει στις 960 στροφές (μάλλον CPU), την επόμενη φορά είναι ο fan3. Εννοείται δεν αποθηκεύει ονόματα.

• Προτείνεται front panels για έλεγχο στροφών ανεμιστήρων (min 2), κατα προτίμηση που να έχετε δοκιμάσει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:22 ----------

update.

Αυτό, κάτι κάνει.

Αυτό ωραίο.

Αυτό και αυτό, δίνουν και card Reader που λείπει από το σύστημα. Ποιο όμως;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

silvercloak ηταν οντως μαρτυριο .γι'αυτο το λογο πηρα ενα front panel της scythe.νομιζω οτι οποιο και να διαλεξεις απο αυτα που ανεφερες θα εισαι ευχαριστημενος .καλο θα ηταν βεβαια να βρεις καμια κριτικη στο google για τα panel και να αποφασισεις.

Δημοσ.

Τελικά πήρα αυτό. Είναι απλώς να μην σου έρθει η τρέλα.

Και να μην αρχίσεις να ψάχνεις στο Internet, όπου λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του, αλλά όλοι συμφωνούν ότι τα Zalman είναι εγγύηση. Τώρα γιατί είναι τόσο ακριβό ένα προϊόν που βγήκε πριν 3-4 χρόνια δεν ξέρω.

Πραγματικά ακριβό. Αλλά είναι αφενός ωραίο και αφετέρου ηρέμησα, κατεβάζοντας την ταχύτητα των μπροστινών. Πάντως η συναρμολόγηση μου πήρε όσο μου πήρε και να φτιάξω το PC. Όλα τα wire routings από την αρχή έκανα.

Και είδα ότι το PC καταναλώνει 170W σε idle και αγχώθηκα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και είδα ότι το PC καταναλώνει 170W σε idle και αγχώθηκα.

260W idle εμένα.

Μετρημένα με το ίδιο μαραφέτι... :P

Δημοσ.

αυτό πως σας φαινεται

1 CASE CI-6XR8 BLACK ATX

1 THERMALTAKE 650W W0104RE-14 PFC

1 ASUS P6T WS Professional - ATX Form Factor

1 Intel® Core™ i7-920

2 KINGSTON DDR3 2GB 1333MHz

1 SEAGATE ST31000333AS HDD 1000GB/32MBc/SA

1 SSD X18-M 80G SATA2 1.8in

1 9800GT -- ASUS 1GB (EN9800GT HB/HTDI/1G)

1 SONY FLOPPY DRIVE 1.44 3.5 BLACK

1 SONYNEC DVDRW/RAM AD7203A 20X BL LF

Δημοσ.
αυτό πως σας φαινεται

1 CASE CI-6XR8 BLACK ATX

1 THERMALTAKE 650W W0104RE-14 PFC

1 ASUS P6T WS Professional - ATX Form Factor

1 Intel® Core™ i7-920

2 KINGSTON DDR3 2GB 1333MHz

1 SEAGATE ST31000333AS HDD 1000GB/32MBc/SA

1 SSD X18-M 80G SATA2 1.8in

1 9800GT -- ASUS 1GB (EN9800GT HB/HTDI/1G)

1 SONY FLOPPY DRIVE 1.44 3.5 BLACK

1 SONYNEC DVDRW/RAM AD7203A 20X BL LF

δεν είναι tripple, psu no gooder, σκληρός για περιπέτειες και κάτι μου λέει ότι η 9800GT θα είναι overpriced ftw ;)

Δημοσ.
260W idle εμένα.

Μετρημένα με το ίδιο μαραφέτι... :P

Ε, τι να γίνει; Διπλή GPU, διπλοί δίσκοι, O/C... Ελπίζω να μην το αφήνεις το βράδυ ανοικτό για torrents!! Είναι πολλά τα 260. Εδώ λέω πολλά τα δικά μου...

Ε... THUKIS, γιατί κάνεις hijack το thread μου; Make your own. Και το PC σου δεν το βλέπω καλό. Έτοιμο, ε? Start from scratch. Φτιάξε το thread σου και βάλε και κάνα link.

Caution, όνομα και πράμα, κάτω τα floppy. Ελπίζω τα μετά WIN 7 λειτουργικά να μην τα αναγνωρίζουν, καν!

coreygaylas, ευχαριστώ! Δεν άλλαξα μόνο υπολογιστή αλλά και λειτουργικό. Είμαι σε έναν καινούργιο, μη συγκρίσιμο με τον προηγούμενο, κόσμο. Ούτε να ανοίξω τον παλιό να πάρω τα δεδομένα δεν θέλω!:-D Και επειδή δεν μπορούσα να βλέπω άλλο τα XP, τα ξήλωσα και απο το netbook. (To install των 7 σε αυτόν πήρε ~6 λεπτα και στο netbook ~30min!!)

Δημοσ.
Για δες καλυτερα τιν μητρικη http://www.asus.gr/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2609&modelmenu=1

Έχεις δίκιο, με συγχωρείς, την μπέρδεψα με την Ρ6Τ6 WS που έχει μόνο PCI-E.

Αυτές που έχει η Ρ6Τ WS Professional είναι PCI-X, στην ουσία PCI με μεγαλύτερο bandwidth, οι οποίες είναι συμβατές με τις κλασικές κάρτες επέκτασης PCI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...