Ellinofrenia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ελληνικό φόρουμ ζητάει moderators. Δεν θα αναφέρω το όνομα για να μην παραβώ τους όρους του Insomnia.gr Όποιος ασχολείτε με το Ίντερνετ γενικά και έχει ελέυθερο χρόνο στη μέρα του μπορεί να επικοινονήσει μαζί μου μέσω PM. Ευχαριστώ.
ilona Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 συγγνωμη για την ασχετοσύνη μου…. αλλά…………… οι moderators τι ακριβς είναι????????????
ilona Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!.............. καταλαβα... thanks... καλο το site σου!
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Και γιατί ψάχνει για μοντ εδώ και όχι μεταξύ των χρηστών του; Μεταγραφή μεγάλου ονόματος;
little loulou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Και γιατί ψάχνει για μοντ εδώ και όχι μεταξύ των χρηστών του;Μεταγραφή μεγάλου ονόματος; πφφφ..αυτο το παιδι δεν καταλαβαινει τιποτα.. ψαχνει γενικα για συντονιστες!προφανως και θα το εχει προτεινει και στο αλλο φορουμ αλλα μαλλον..λεω μαλλον!δεν θα θελει καποιος μεχρι στιγμης..
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πφφφ..αυτο το παιδι δεν καταλαβαινει τιποτα..ψαχνει γενικα για συντονιστες!προφανως και θα το εχει προτεινει και στο αλλο φορουμ αλλα μαλλον..λεω μαλλον!δεν θα θελει καποιος μεχρι στιγμης.. αχ αχ αχ !!! είπαμε... το κάνεις χαριτωμένα και δεν μπορώ να απαντήσω όπως συνήθως... Να κάνουμε εσένα μοντ;
little loulou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Όποιος ασχολείτε με το Ίντερνετ γενικά και έχει ελέυθερο χρόνο στη μέρα του μπορεί να επικοινονήσει μαζί μου μέσω PM. δεν εχω τα απαιτουμενα προσοντα..
teo64x Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δεν εχω τα απαιτουμενα προσοντα.. Γιατί βρε; It only takes balls.
little loulou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Γιατί βρε; It only takes balls. και να εχω να "συμμορφωσω" μελη σαν κι εσενα?απαπα..
Ellinofrenia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Έχεις την υπογραφή σου very soon I`ll be a drummer..yeah! χεχε :Ρ
VoCoDeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Sorry για την "διαφήμιση" αλλά η υπόθεση έχει γέλιο..... Μήνυμα του ίδιου μέλους στο techteam : Γεία σας παιδία. Ελληνικό φόρουμ ζητάει moderators. Δεν θα αναφέρω το όνομα για να μην παραβώ τους όρους του Insomnia.gr Όποιος ασχολείτε με το Ίντερνετ γενικά και έχει ελέυθερο χρόνο στη μέρα του μπορεί να επικοινονήσει μαζί μου μέσω PM. Ευχαριστώ. http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=138048&st=0entry448142 Τουλάχιστον εδώ έγραψε σωστά το όνομα του site :P
georgep800 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Άμα τα λεφτά είναι καλά, εγώ ενδιαφέρομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.