Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε PS3 - εργασία: 75 ευρώ!

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

75e για να σου αλλαξει σκληρο? :lol: μερικοι δεν εχουν τον θεο τους σε αυτη τη χωρα...απλα ο τυπος ειναι 0 κ ψαχνει κοσμο που δεν ξερει για να βγαλει αυτα που αλλος βγαζει με 3 μερες εργασιας. Εδω εχω δει τυπο να βαζει "τσιπακι" σε 360 με 140e και να λεει στον "πελατη" κ δωρο 4 games οποια θες κ ο τυπος να πηδαει απο την χαρα του...:lol:

Δημοσ.
75e για να σου αλλαξει σκληρο? :lol: μερικοι δεν εχουν τον θεο τους σε αυτη τη χωρα...απλα ο τυπος ειναι 0 κ ψαχνει κοσμο που δεν ξερει για να βγαλει αυτα που αλλος βγαζει με 3 μερες εργασιας. Εδω εχω δει τυπο να βαζει "τσιπακι" σε 360 με 140e και να λεει στον "πελατη" κ δωρο 4 games οποια θες κ ο τυπος να πηδαει απο την χαρα του...:lol:

αυτος ο ανθρωπος με νοιωθει ρε παιδια!!!:lol:

Δημοσ.

παλί καλά που υπηρξε αυτός ο μαλάκας με τα 75 ευρώ. γιατί αν δεν το εβλεπα ούτε που ήξερα ότι μπορούσα να βάλω άλλο σκληρό. Μπράβο ρε φιλαράκι. γιατι το manual ούτε που το άνοιξα.

Δημοσ.
παλί καλά που υπηρξε αυτός ο μαλάκας με τα 75 ευρώ. γιατί αν δεν το εβλεπα ούτε που ήξερα ότι μπορούσα να βάλω άλλο σκληρό. Μπράβο ρε φιλαράκι. γιατι το manual ούτε που το άνοιξα.

Είσαι ωραίος και μετράς :lol::-)

4 παιχνίδια δώρο; Γουάου!!! Που είναι να πάω και εγώ μια να προλάβω τα δώρα :lol:

Τραγικό... με 8 ευρώ που κάνουν τα dvd τσιπάρει με 140 και το βλέπουν και ευκαιρία.... εγώ 50 ευρώ έδωσα και πάλι τσιγκουνευόμουνα... α και είχα και ενα παιχνίδι δώρο :lol:.... δηλαδή δώρο 2 ολόκληρα ευρώ !!! :P

Δημοσ.

Εμένα ενας κλεφτης απο αυτούς μου ειχε πάρει 100 γιατι άλλαξε και το drive που ουτε 10ε δεν κανει..του την έφερα αλλιώς όμως λολ

Δημοσ.
Εμένα ενας κλεφτης απο αυτούς μου ειχε πάρει 100 γιατι άλλαξε και το drive που ουτε 10ε δεν κανει..του την έφερα αλλιώς όμως λολ

α ναι, ξερω ενα μαγαζι στο Αιγαλεω πανω στην Ιερα Οδο που θελει 100 ευρω αν χρειαστει να σου αλλαξει drive. τι του εκανες εσυ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...