katsikoula Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καθως εψαχνα στις αγγελιες ενος site για PS3, κοιταξτε που επεσε το ματι μου: >http://www.bigmarket.gr/aggelies/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-sony-playstation-psp/kano-anavatmish-sto-slkiro-dikso-tou-ps3-160-250/5b1a_ba77_0090/idx=13 Τι πραγματα ειναι αυτα ρε παιδια??? αν βλεπω καλα λεει εργασια: 75 ευρω. αχ ρε κοσμακι!!! ειπαμε, οικονομικη κριση ενταξει το καταλαβαινω. αλλα να μην εκμεταλλευομαστε ετσι τους "ασχετους" με το αθλημα. Υ.Γ.: αν το topic ειναι σε λαθος forum μπορειτε να το μεταφερετε. απλα δεν ημουν σιγουρος που να το κανω.
giorgos147 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ε θα λει μαζι με τον δισκο λολ Δες τι λέει timh analogos to disko!ergasia 75 euro! (τιμή αναλόγα με τον δίσκο) Οπότε εσύ πληρώνεις τον δίσκο,και εκείνον τον πληρώνεις για να σου τον βάλει
katsikoula Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δες τι λέει timh analogos to disko!ergasia 75 euro! (τιμή αναλόγα με τον δίσκο)Οπότε εσύ πληρώνεις τον δίσκο,και εκείνον τον πληρώνεις για να σου τον βάλει αυτο λεω κ εγω!!! συμφωνω μαζι σου. κ προσθετω: ειναι λογικο να σου ζηταει ο αλλος 75 ευρω για να σου αλλαξει τον σκληρο δισκο του PS3??? εμενα δεν μου φαινεται κ πολυ δυσκολη διαδικασια. αλλοστε εχει οδηγιες το official manual του PS3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καμια φορα η εκμεταλλευση δεν εχει ορια. κ εγω που νομιζα ποως αυτο γινοταν μονο στα νησια...
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 εγω αλλαζω με 100 ευρω,αυτος ειναι φθηνοτερος.. το θεμα ειναι τι ειναι διαθετημενος να πληρωσει κανεις, και μεχρι που φτανουν οι γνωσεις του εγω το μονο που βλεπω απο το thread αυτο,ειναι πως εκανες καλη διαφημιση στον τυπα..τπτ παραπανω τωρα, το μονο μεμπτο στην ολη φαση με αυτον,ειναι αν παιρνει 75 για αλλαγη δισκου και δεν κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων..διοτι κατα τα αλλα και το i phone ειναι μεγαλη απατη να πληρωνεις 500+ για αυτα που προσφερει,αλλα δεν το καναμε και θεμα
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Χιούμορ ήταν ρε παιδιά ^^ Ότι θέλει ο καθένας ζητάει έτσι και αλλιώς...ετσι δεν μας τα παίρνουν απο παντού?Απλά εδω τυχαίνει να γνωρίζουμε ενω καπου αλλού που δεν,μας τα μασάνε κανονικά.
S2Katana Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ελεύθερη αγορά έχουμε, όποιος θέλει να κάνει κάτι, ας ρωτήσει πρώτα. ...ή ας ακυρώσει τη συναλλαγή με επίκληση των άρθρων του Αστ.Κώδικα, whatever!
rey7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Πώς θα ζήσουν ρε παιδιά και οι "εξυπνάκηδες"? Ψάχνουν κι αυτοί, θύματα. Κλέφτες θα γίνουν??
tempo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 για αυτό είναι τα forum και η ενημέρωση. πάντως καλό είναι πάντα να ψάχνουμε ειδικά για τις χρεώσεις υπηρεσιών
katsikoula Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εγω αλλαζω με 100 ευρω,αυτος ειναι φθηνοτερος..το θεμα ειναι τι ειναι διαθετημενος να πληρωσει κανεις, και μεχρι που φτανουν οι γνωσεις του εγω το μονο που βλεπω απο το thread αυτο,ειναι πως εκανες καλη διαφημιση στον τυπα..τπτ παραπανω τωρα, το μονο μεμπτο στην ολη φαση με αυτον,ειναι αν παιρνει 75 για αλλαγη δισκου και δεν κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων..διοτι κατα τα αλλα και το i phone ειναι μεγαλη απατη να πληρωνεις 500+ για αυτα που προσφερει,αλλα δεν το καναμε και θεμα καμια σχεση με διαφημιση!!! μα καμια. αντιθετως δυσφημιση του κανω. δεν καταλαβαινω την λογικη σου παντως... λες οτι κ το iphone ειναι απατη αλλα δεν το καναμε κ θεμα. αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν το καναμε θεμα!!! κ ερχομαι λοιπον εγω κ το κανω θεμα αυτο που ειδα με την αλλαγη σκληρου!!!
Antretng Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 @katsikoula έχεις ασχοληθεί ποτέ με αγοραπωλησίες (πχ μεταχειρισμένων); Ο καθενας βάζει την αγγελία του και λέει "πουλάω αυτό, τιμή τόσο" και αν βρει κάποιον που ενδιαφέρετε του απαντά "το θέλω έλα να σε πληρώσω"... αν δηλαδή βρει κάποιον διατεθειμένο, το προβλημα ίσως είναι αυτού που δεν έκανε καλή έρευνα αγοράς. Στο κάτω κάτω, έχεις αγοράσει ή πουλήσει ποτέ αμάξι; Ο καθένας προσπαθεί να το πουλήσει όσο το δυνατόν ακριβότερα και ο καθένας να το αγοράσει όσο το δυνατόν φθηνότερα... μέχρι που κάποια στιγμή ρίχνουν τόσο την τιμή, ενώ παράλληλα οι υποψήφιοι αγοραστές κοιτάνε συνεχώς και πιο ακριβότερα και οπότε τελικά βρίσκετε η τομή. Υ.Γ. Δεν ξέρω τι εργασία θέλει πια να βάλεις ένα σκληρό στο ps3 αλλά και μένα πολλά μου φαίνονται... απλά εγώ δεν θα αγόραζα την εργασία του
katsikoula Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 @katsikoula έχεις ασχοληθεί ποτέ με αγοραπωλησίες (πχ μεταχειρισμένων); Ο καθενας βάζει την αγγελία του και λέει "πουλάω αυτό, τιμή τόσο" και αν βρει κάποιον που ενδιαφέρετε του απαντά "το θέλω έλα να σε πληρώσω"... αν δηλαδή βρει κάποιον διατεθειμένο, το προβλημα ίσως είναι αυτού που δεν έκανε καλή έρευνα αγοράς. Στο κάτω κάτω, έχεις αγοράσει ή πουλήσει ποτέ αμάξι; Ο καθένας προσπαθεί να το πουλήσει όσο το δυνατόν ακριβότερα και ο καθένας να το αγοράσει όσο το δυνατόν φθηνότερα... μέχρι που κάποια στιγμή ρίχνουν τόσο την τιμή, ενώ παράλληλα οι υποψήφιοι αγοραστές κοιτάνε συνεχώς και πιο ακριβότερα και οπότε τελικά βρίσκετε η τομή. Υ.Γ. Δεν ξέρω τι εργασία θέλει πια να βάλεις ένα σκληρό στο ps3 αλλά και μένα πολλά μου φαίνονται... απλά εγώ δεν θα αγόραζα την εργασία του φιλε εχω ασχοληθει παρα πολυ με τις αγοροπωλησιες κ αν δεν με πιστευεις μπορω να σου στειλω μεσω pm sites με τις αγγελιες μου. απο εκει κ περα συμφωνω με το "Ο καθενας βάζει την αγγελία του και λέει "πουλάω αυτό, τιμή τόσο" και αν βρει κάποιον που ενδιαφέρετε του απαντά "το θέλω έλα να σε πληρώσω" απο εκει κ περα μεσω αυτου του topic ηθελα περισσοτερο να ενημερωσω καποιους ανηποψιαστους ωστε να προφυλασονται καλυτερα σε μελλοντικες αγορες φερνοντας ενα πολυ καλο παραδειγμα. να σε ενημερωσω πως δεν ειναι καθολου δυσκολο να αλλαξεις σκληρο στο PS3 κ ουτε εγω σκοπευω να αγορασω την εργασια του
Antretng Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 @katsikoula δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω Απλά είναι τόσες μα τόσες οι, κατά την υποκειμενική άποψη (γιατί ο καθένας κοιτά το συμφέρον του... ο πωλητής λέει "τσάμπα το δωσα" και ο αγοραστής "πανάκριβα" ) του καθενός, κακοτοπιές που δεν αξίζει να τις postareis μια μια... τι να πρωτοpostareis; Εδώ ακόμη κακοτοπιές , υποκειμενικά, μπορεί για κάποιον να είναι τα λεφτά που θέλει ο ΟΤΕ, η τιμή του sp3, η ευπάθεια του xbox, οι κακές υπηρεσίες των εναλλακτικών, η τιμή που πουλά ο γείτονας το αμάξι (ακριβή), η τιμή που εσύ πουλάς το αμάξι (τσάμπα).... όλα μπορούν από την "υποκειμενική" σκοπιά του καθενός να θεωρηθούν κακοτοπιές. Αν θες την προσωπική μου άποψη, με 50 ευρώ φλάσαρα το xbox και πάλι το τσιγκουνευόμουν... 75 ευρώ για να κάνω κάτι το οποίο προβλέπετε να μπορεί να γίνεται από το μέσο αγοραστή...όχι δεν θα τα δινα.... και αν ήμουν τρυπιοχέρης ή άσχετος θα κοίταζα για άλλον.
katsikoula Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 @katsikoula δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω Απλά είναι τόσες μα τόσες οι, κατά την υποκειμενική άποψη (γιατί ο καθένας κοιτά το συμφέρον του... ο πωλητής λέει "τσάμπα το δωσα" και ο αγοραστής "πανάκριβα" ) του καθενός, κακοτοπιές που δεν αξίζει να τις postareis μια μια... τι να πρωτοpostareis; Εδώ ακόμη κακοτοπιές , υποκειμενικά, μπορεί για κάποιον να είναι τα λεφτά που θέλει ο ΟΤΕ, η τιμή του sp3, η ευπάθεια του xbox, οι κακές υπηρεσίες των εναλλακτικών, η τιμή που πουλά ο γείτονας το αμάξι (ακριβή), η τιμή που εσύ πουλάς το αμάξι (τσάμπα).... όλα μπορούν από την "υποκειμενική" σκοπιά του καθενός να θεωρηθούν κακοτοπιές. Αν θες την προσωπική μου άποψη, με 50 ευρώ φλάσαρα το xbox και πάλι το τσιγκουνευόμουν... 75 ευρώ για να κάνω κάτι το οποίο προβλέπετε να μπορεί να γίνεται από το μέσο αγοραστή...όχι δεν θα τα δινα.... και αν ήμουν τρυπιοχέρης ή άσχετος θα κοίταζα για άλλον. ok τωρα συμφωνουμε. απλως δεν ειχα ξαναπεσει σε τετοια εκμεταλλευση κ μου εκανε φοβερη εντυπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.