gtaktt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ενω το εχω εγκαταστησει και δουλευει ολες τις λειτουργιες κανονικα, οταν παω νασ τειλω ενα αρχειο σε καποια επαφη, στελνει με παρα πολυ μικρη ταχυτητα (5kb/s).εχω ψαξει αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη. αν καποιος ξερει και μπορει να με βοηθησει ας απαντησει. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 adium ??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 το ιδιο ειναι και με το adium...ενω για παραδειγμα στο μ torrent κατεβαζει μια χαρα, που αυτο σημαινει οτι δεν εχει καποιο προβλημα η συνδεση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Αυτό είναι γενικό πρόβλημα όλων των προγραμμάτων IM. Είναι αργά στη μεταφορά δεδομένων, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Το προβλημα ειναι σχεδον σε ολα τα προγραμματα που μπαινουν στο msn πρωτοκολλο , αλλα δεν ειναι της Micrososft. Δηλαδη amsn, adium κλπ εχουν αργες ταχυτητες . Για καλες ταχυτητες βαζεις το msn messenger της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 μπορω να βαλω το msn messenger της microsoft στο mac??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 μπορω να βαλω το msn messenger της microsoft στο mac??? H Microsoft έχει κυκλοφορήσει ένα Messenger για Mac (βρίσκεται εδώ) αλλά η παρούσα έκδοση δεν υποστηρίζει ούτε ήχο ούτε βίντεο. Γενικά, δηλαδή, δεν αξίζει να τον εγκαταστήσεις - προτίμα το Adium. Η επερχόμενη έκδοση του MSN Messenger για Mac φέρεται ότι έχει υποστήριξη για audio και video - δες σχετική συζήτηση εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=306191 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 μπορω να βαλω το msn messenger της microsoft στο mac??? Ναι κ θα εχεις καλες ταχυτητες μεταφορας.. Αλλα εχει μειωμενη καπως λειτουργικοτητα.. Πχ οχι video/ηχο , παρα μονο στην beta εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 το εβαλα παιδια και ειδα διαφορα.αλλα εχει αλλα μειονεκτηματα οπως το οτι δε βλεπω την εικονα της επαφης που μιλαω κλπ. απο οτι καταλαβα δε προκειται να εχω ενα νορμαλ msn. τελος παντων ευχαριστω για τις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.