trelofanis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Επειδη θα παιξω μουσικη στο παρτυ ενος φιλου μου απο το pc μπορει καποιος παρακαλω να μου συστησει ενα ευκολο προγραμμα για mixarisma και γενικα για να μουσικη στο pc???ξερετε που να γινονται εναλλαγες τραγουδιων κτλ... ευχαριστω...
flik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εγώ χωρίς να έχω ασχοληθεί με το θέμα πολύ, βρήκα γενικά καλύτερο το virtual. Το λέω επειδή κι εγώ αρχάριος είμαι και μου φάνηκε πιο έυκολο απο το traktor χωρίς να υστερεί (πιστεύω, μου φάνηκε, κτλ)
grimpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Φτιάξε τις λίστες σου από πριν, πέρνα τα mp3 απο replaygain ώστε να έρθουν όλα στο ίδιο volume, πέρασε το sqrsoft advanced crossfading στο Winamp διαλέγοντας preset και απόλαυσε την διασκέδαση σου στο party πάρα την ενασχόληση με το pc. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2634771&postcount=6
aledjo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 για το προγραμα +++++ virtualdj αλλα συμφωνω με τον grimpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.