Προς το περιεχόμενο

Cosmote Σύνδεση 3G με iPhone

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το 3G στο iPhone μου. Συγκεκριμένα, από προχθές έχω το πρόγραμμα συμβολαίου i-35 και παρόλο που έχω τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό μου (εγκαταστάθηκαν με το τελευταίαο carrier update μέσω iTunes) και σήμα 3G, δεν μπορώ να συνδεθώ στο Internet.

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών οι οποίοι με προώθησαν στην τεχνική υποστήριξη, αλλά και με αυτούς δεν καταλήξαμε κάπου. Λίγο πριν το κλείσουμε, μου είπαν να δοκιμάσω την SIM card σε κάποιο άλλο 3G enabled κινητό, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν ευθύνεται η κάρτα ή η συσκευή.

Έχετε αντιμετωπίσει κάποια παρόμοια κατάσταση; Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή, δεν το έχω jailbroken. Ενεργοποιώ κανονικά το 3G από τα Settings - General - Network, έχω σήμα 3G αλλά δεν μπαίνει στο Internet.

Με έχει τρελάνει... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει;

Από ότι διάβασα δεξιά και αριστερά, δεν παίζει ρόλο η κάρτα. Αφού μπορείς να συνδεθεις στο Internet μέσω 3G ακόμα και αν έχεις παλιά κάρτα SIM (δηλαδή όχι USIM).

Δημοσ.

Στο Settings -> General -> Cellular Data Network στο πεδίο APN πρέπει να γράψεις την λέξη Internet και αφήνεις το Username και Password κενό.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...