Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πολύ μούφα όμως μας βγήκε το Voice Candy. Υπ' όψιν ότι τα εφφέ που δείχνει στο "εδώ" του cassidy, είναι αυτά που μπήκαν στο iPhone, δεν είναι αυτά που θα έχετε αν κατεβάσετε το πρόγραμμα. Αυτά τα βλέπετε στην άλλη σελίδα και είναι μόλις 8. Επιπλέον η μετατροπή δεν είναι live, κάτι που χαλάει την πλάκα. Δεν ασχολήθηκα καν. Ψιλο-άχρηστο το θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά πάτε στο MacHeist και πάρτε το squeeze δωρεάν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ουτε που κατάλαβα πως δουλευει αυτό το squeeze. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 http://latenitesoft.com/squeeze/ Να σου πω την αλήθεια μου τώρα που το λες ούτε εγώ κατάλαβα ακριβώς. Αρχικά πίστεψα ότι είναι κάποιου είδους zip, αλλά τελικά είναι κάποιο είδος προγράμματος σαν ένα παλιό double space ή κάτι τέτοιο τέλος πάντω που είχαν τα windows. Να σου πω είμαι πάντα επιφυλακτικός με τέτοια προγράμματα συμπίεσης. Στην περιγραφή βέβαια τα λέει πολύ ωραία, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 nanoBundle 2 είναι εδώ! RapidWeaver - Web Design App Flow - FTP Client RipIt - DVD Ripper CoverScout - Cover finder Clips - Clipboard MacJournal - Λεύκωμα? Tales Of Monkey Island μόλις ξεπεράσει τα 50k bundles! 19.95 U.S. dollars = 14.69 Euros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 nanoBundle 2 είναι εδώ! RapidWeaver - Web Design App Flow - FTP Client RipIt - DVD Ripper CoverScout - Cover finder Clips - Clipboard MacJournal - Λεύκωμα? Tales Of Monkey Island μόλις ξεπεράσει τα 50k bundles! 19.95 U.S. dollars = 14.69 Euros Wow αυτό πάει να πει ευκαιρία(δε το λέω ειρωνικά) Το MacJournal το κατέβασα πριν 2-3 μέρες για να το δοκιμάσω μιας και έψαχνα μια εφαρμογή για να κρατάω ημερολόγιο.Ακόμα δε το έχω ψάξει πολύ αλλά φαίνεται αρκετά καλό.Από λίγο που το έψαξα λένε ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή στο είδος της.Επίσης είναι πολύ χρήσιμο αν έχεις κάποιο blog. Οι υπόλοιπες εφαρμογές δε με πολυενδιαφέρουν αλλά δε θα με χάλαγε να τους ρίξω μια ματιά. Από τι είδα ισχύει για μια βδομάδα ακόμα η προσφορά.Αν γίνει διαθέσιμο το Tales μάλλον θα το τσιμπήσω το πακέτο.(αν και δε σκόπευα να το παίξω αφού βγήκε και σε Mac χαλάλι) ΥΓ.Τσιμπήστε άλλη μια προσφορά από 500$ -> 47,49$ http://www.maczot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εγώ το αγόρασα το πακετάκι! Επίσης έχει άλλες τρεις δωρεάν εφαρμογές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Το αγόρασα κι εγώ! Πρέπει να είναι οι πρώτες εφαρμογές που αγοράζω από το ίντερνετ, like, ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.