Προς το περιεχόμενο

Καινούριο κουτί!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω καινούριο κουτί γιατί μου έδωσε το eshop την 9800GTX+ και έβαλα και την thermalright 120 extreme. Δεν κλείνει το κουτί λόγω ψύκτρας και δεν χωράει η κάρτα γραφικών με απότέλεσμα να έχω πρόβλημα με τους σκληρούς. Τι μου προτείνεται κάτι σε midi και με πλάτος πάνω από 21 εκατοστά λόγω ψύκτρας!

Τι λέτε για αυτό?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806667

Υπάρχουν θήκες για τους σκληρούς στο εμπόριο?

Δημοσ.

CM 590 ή 690, είναι ιδανικές επιλογές για Midi Tower κουτιά. Ειδικά το 690, επειδή το έχω κιόλας και το έχω δεί από την καλή και την ανάποδη, είναι πολύ καλό κουτάκι και μεγαλοφέρνει για midi.

Δες και το V9 της Thermaltake, αλλά την Black Edition, είναι η μόνη που αξίζει. Στις άλλες, δεν έχει τπτ από fans πάνω του.

Δημοσ.

Το CM-690 μπορεί να πάρει 2 ανεμιστήρες μπροστά (1+1 του 4in3 module) και σου μένουν 2 5,25" θύρες.

Το Centurion 590 μπορεί να πάρει μέχρι 3 ανεμιστήρες (3x4in3 module),αλλά δέν θα έχει διαθέσιμες θύρες για να βάλεις τα dvd/rw, blue-ray κλπ.

Ουσιαστικά μιλάμε για έναν ανεμιστήρα που δέν μπορείς να αξιοποιήσεις.

Επίσης το cm-690 έχει θέση για 12/14cm fan στον πάτο του κουτιού,κάτι που δέν υφίσταται στι 590.

Δημοσ.

Κοίτα να δείς τι γίνεται.Πρίν 3 μήνες το Centurion 590 ήταν σχεδόν 10~12 ευρό πιο φτηνό απο το Cm-690.Θα έλεγα οτι βάση τιμής το 590 ήταν καλύτερη επιλογή...τότε.Επειδή με τα γνωστά καρτέλ η τιμή που χωρίζει πλέον τα 2 κουτιά είναι 2-3 ευρώ,την δεδομένη χρονική στιγμή αξίζει αυτό το 2ευρο για το premium που παίρνεις (bottom intake fan,anti vibration foam στην θέση του τροφοδοτικού,anti vibration rubber feet,πανεύκολη τοποθέτηση σκληρών,μαύρο mesh πάνω=μεγαλύτερη προστασία απο σκόνη).

Όποιο κουτί και να επιλέξεις, θα σε καλύψει στον τομέα του χώρου (για midi πάντα).Για του λόγου το αληθές κοίτα την υπογραφή μου και εδώ

Δημοσ.

4870Χ2 και GTX295 θα χωρέσουν χωρίς παρατράγουδα.

10,5 inches (26,7cm) και οι 2.

Σύμφωνα με αυτό το pdf το μέγιστο υποστηριζόμενο μήκος vga είναι ~31,4 πόντοι.

Δημοσ.
CoolerMaster Case RC-690-KKN1-GP Black Case

COOLERMASTER RC-690-KWN1-GP CM 690 BLACK WITH TRANSPARENT SIDE WINDOW

καμία διαφορά εκτός απο το πλαινό παράθυρο...???

πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα του παραθύρου (εκτός από την εμφάνιση)?

-1 θέση για ανεμιστήρα στο πλάι (cpu intake).

Αν χρησιμοποιήσεις tower ψύκτρα (Thermalright Ultra 120/Coolermaster V8/Xigmatek S1283 κλπ) την "χάνεις" αυτή τη θέση εκ των πραγμάτων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...