Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πουλημένο account στο Wow

bomberb17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έλαβα την ακόλουθη απάντηση:

Dear ΧΧΧΧΧΧΧ,

Would it be possible for you to provide us your ID so that we can use your ID to retrieve the account from Blizzard? Thanks.

Regards,

Simon

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Legal Department

Simon@ΧΧΧΧΧΧΧΧ.com

March 28 2009

Τι ID και μπούρδες ζητάει τώρα; Εγώ λέω να του απαντήσω ότι δεν έχω πλέον κανένα στοιχείο του λογαριασμού μου και να μην με ξαναενοχλήσουν.

Δημοσ.

Τι ID και μπούρδες ζητάει τώρα; Εγώ λέω να του απαντήσω ότι δεν έχω πλέον κανένα στοιχείο του λογαριασμού μου και να μην με ξαναενοχλήσουν.

Απλα ακολουθησε αυτο που ειπαν οι παραπανω....delete ξανα το e-mail και γραψτους.

Αυτη ειναι η μονη λυση στο προβλημα σου :P

Δημοσ.

Οταν κάποιος ζητάει από την blizzard να πάρει πίσω το hacked account του, η blizzard ζητάει με την σειρά της μια σκαναρισμένη ταυτότητα/διαβατήριο του κατόχου (που πρέπει να αναγράφει τα ίδια στοιχεία με αυτόν που έκανε το πρώτο registration στο παιχνίδι)

Αυτό συμβαίνει όταν ο κάτοχος δεν έχει το ίδιο email με αυτό που είναι καταχωρημένο η δεν ξέρει την secret answer/question και η blizzard θέλει αποδείξεις οτι επικοινωνεί με τον πραγματικό κάτοχο και όχι με τον "hacker".

Υπάρχει η πιθανότητα να μην είχε αλλάξει email κατόχου και να του έκλεψαν το account. Πάνω στον πανικό του νόμιζε ότι το πήρες εσύ χρησιμοποιώντας την secret answer και να σου έστειλε αυτό το email για να σε ψαρώσει.

Βέβαια εσύ δεν έχεις κανένα φόβο από όλα αυτά, για σιγουριά σου προτείνω να μη κάνεις απολύτως τίποτα, αφού δεν είσαι υπεύθυνος για το δικό του λάθος.

(Αν όντως είναι λάθος και όχι scam)

Δημοσ.

οντως. πες τους οτι εφοσον εσυ τους εδωσες οτι θελανε στην αρχη, δεν ειναι δικο σου θεμα πλεον. αν αγοραζανε σπιτι και τους κλεβανε δεν θα λεγανε οτι ειναι δικο σου προβλημα

Δημοσ.

Κοίτα μην κάνεις το λάθος να δώσεις σκαναρισμένη ταυτότητα σου σε αγνώστους! Θα βρεθείς με κανένα καταναλωτικό δάνειο από το πουθενά!

Το πολύ πολύ, αν θες να τους βοηθήσεις, κάνε retrieve to account σου εσύ και στείλε τους τον καινούριο κωδικό.

Δημοσ.

No Ownership Rights in Account.

NOTWITHSTANDING ANYTHING TO THE CONTRARY HEREIN, YOU ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOU SHALL HAVE NO OWNERSHIP OR OTHER PROPERTY INTEREST IN THE ACCOUNT, AND YOU FURTHER ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT ALL RIGHTS IN AND TO THE ACCOUNT ARE AND SHALL FOREVER BE OWNED BY AND INURE TO THE BENEFIT OF BLIZZARD.

(Έτσι με caps το έχει)

Ownership/Selling of the Account or Virtual Items.

Blizzard does not recognize the transfer of WoW Accounts or Blizzard Accounts (each an "Account"). You may not purchase, sell, gift or trade any Account, or offer to purchase, sell, gift or trade any Account, and any such attempt shall be null and void. Blizzard owns, has licensed, or otherwise has rights to all of the content that appears in the Game. You agree that you have no right or title in or to any such content, including without limitation the virtual goods or currency appearing or originating in the Game, or any other attributes associated with the Account or stored on the Service. Blizzard does not recognize any purported transfers of virtual property executed outside of the Game, or the purported sale, gift or trade in the "real world" of anything that appears or originates in the Game. Accordingly, you may not sell in-game items or currency for "real" money, or exchange those items or currency for value outside of the Game.

Με λίγα λόγια το account δεν ήταν ποτέ δικό σου για να μπορούν να σε πάνε νομικά,ίσως η blizzard να σου έκανε μήνυση γιατί πούλησες χωρίς άδεια κάτι δικό τους :D

Κοινός delete τα email και μην ασχοληθείς.

Δημοσ.

Μη κανεις τετιο λαθος φιλος. Οι κινεζοι ειναι πονηροι και θελουν το ψωμι μας. Τι σχεση εχεις εσυ πλεον με το παλιο σου account? Το πουλησες, το αγορασαν, τελειωσε. Εφυγε απο τα χερια σου. Ειναι σαν να λεμε οτι αγορασα μεταχειρισμενο αμαξι, μου κλεβουν το ηχοσυστημα σπαζοντας μου το τζαμι και ψαχνω για τα σπασμενα στον παλιο κατοχο του αυτοκινητου.

Ασε μας ρε πες τους, ελεος δηλαδη. Δεν μπορουν να σε κανουν τιποτα παρα μονο να προσπαθουν να σε ψαρεψουν για δικο τους λογο. Γραψε τους κανονικα.

Δημοσ.

Ε καλά σιγά μην έστελνα και σκαναρισμένη την ταυτότητά μου! (νόμιζα πως με ID εννοούσαν του wow το account name)

Δεν απαντάω, θα δω αν μου ξαναστείλουν τίποτα. Όντως φαίνεται μούφα η ιστορία, αλλιώς θα με ξανααπειλούσαν με δικηγόρους και τέτοια :Ρ

Πάντως τα email δε τα κάνω delete τα αφήνω στο αρχείο μου για ενθύμιο...:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...