bomberb17 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με ένα θέμα που μου προέκυψε με έναν "πρώην" λογαριασμό μου στο wow. Αρχικά θα παρακαλούσα τους moderators να μη σβήσουν το μήνυμά μου, μιας και δεν παρέχει πληροφορίες για το πώς θα κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, αλλά αντιθέτως ίσως αποτρέψει άλλους να το κάνουν... Είχα πουλήσει λοιπόν το account μου πριν καν βγει το WotLK, μέσω ενός site "αγοροπωλησιών" (στυλ "μάντρας" αυτοκινήτων, τα αγοράζουν και τα πουλάνε ξανά ακριβότερα). Όλα οκ, τους έδωσα τα στοιχεία του λογαριασμού, secret Q&A και μου έστειλαν τα χρήματα μέσω paypal. (141 $) Από τότε η μόνη μου σχέση με το wow ήταν να βλέπω καμιά φορά το σχετικό νήμα εδώ! Χθες λοιπόν έλαβα το ακόλουθο email: Dear XXXX, I am writing you concerning your business arrangement with XXXXXXX.com. As you know, we bought 1 WoW EU account from you: Login name: Login Name on Date for $141.00 USD(Unique Transaction ID #XXXXXXXXXXXXX) (προσοχή εδώ το login name δε μου το έστειλαν, παρά το έγραφαν μόνο όπως παραπάνω!) We have recently been informed that the account has been taken back by you. We are 100% sure that you have been playing with the Blood Elf Mage recently, the armory link is updated on the 16th of March 2009. We are not going to accuse you on anything at this moment if you are willing to co-operate. We will need your help to retrieve the account back to us as we have paid you $141.00 USD for it. For your information, we have passed this case along with evidence to our attorney to simply monitor this dispute at this point. The following are the 2 options for you (per our attorney): Option 1. Please send me the latest account password for the account. We will also need you to provide the registered email of the account. If you have chosen option 1, please do as I requested within 48 hours from now. After you have done that, please reply to me through this email as soon as possible if you want to resolve this dispute. Please be reminded that DO NOT try to transfer the characters out of these account as returning empty accounts without the relevant toons intact would be a waste of time for both of us. Option 2. Please send us back the money $141.00 USD to [email protected] within 48 hours. After you have done that, please reply to me to through this email a.s.a.p. with the corresponding paypal email you used along with the Paypal Unique transaction id. Please know that we can only close this dispute with our attorney as long as you are willing to complete one of the options above. For your information, we have already passed on your full name (ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), home residential address (ΧΧΧΧΧΧΧΧ, Athens 44444 Greece); phone number (+30210ΧΧΧΧΧΧΧ/ +30697ΧΧΧΧΧΧ) to them along with evidence stated above, as they might get in touch with you in the next 3-4 days if I don't hear from you within the next 48 hours. (η διεύθυνση που τους έδωσα ήταν ψεύτικη, τους είχα δώσει το σταθερό μου και το κινητό μου γιατί έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο, αν και το σταθερό που γράφει στο email έχει 4 μόνο ψηφία, δε ξέρω γιατί...) We look forward to working this out with you in an efficient and peaceful manner. Hope to hear from you soon! Simon ΧΧΧΧΧΧΧΧ Legal Department Simon@ΧΧΧΧΧΧΧΧ.com March 25 2009 Όπως καταλαβαίνετε έμπλεξα χωρίς να φταίω... Φυσικά όπως έγραψα παραπάνω το account ούτε που το άγγιξα (ούτε καν προσπάθεια για login έκανα). Τους απάντησα το εξής: Hello, in response to your email: Informed by who? How are you 100% sure? I've not even TRIED to login back to the account. I've never played WoW again since then, and never will. I'm not responsible for anything happens to that account since I've already provided you all the necessary information to access it. Why are you asking me again to provide you this information again? I dont even REMEMBER the login/password, but you can still change it as far as I remember since I provided you the secret Q&A. If you think your account has been hacked, please contact blizzard, not me. Και περιμένω να δω τι θα γίνει... Το password ίσως να το έχω σημειωμένο κάπου, αν και το τους το είχα δώσει όπως και τους απάντησα. Τώρα μου ζητάνε και το email, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά αφού έχουν το Q&A. Τι μπορεί να μου κάνουν; Τρόπος να με βρούνε υπάρχει, είτε μέσω του email μου (δεν είναι free email) είτε μέσω του paypal. Παρακαλώ ξανά μη σβηστεί το μήνυμα, αν υπάρχει κάτι που αντιβαίνει στους κανόνες του forum πείτε το μου..
imr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κανει μπαμ οτι προκειτε για καποιου ειδους scam Εγω θα σου ελεγα να τους γραψεις κανονικα Τα λεφτα τα εχεις παρει στο χερι ε? Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αποδειξουν αν επεζες το account , και εκτος αυτου ειναι και αυτοι παρανομοι που αγορασαν το acount, τι θα κανουν θα σε πανε δικαστικα? Αυτο που θα φοβομουν ειναι μηπως μπορουν να ξανατραβηξουν τα λεφτα απο το paypal μονοι τους
Angeldust Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απλά μη δίνεις σημασία, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα απολύτως.
fullon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 scam scam scam .. μεινε μακρια, γραψτους κανονικα
bomberb17 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τα χρήματα τα έχω κάνει withdraw από το paypal με το που μου τα έβαλαν. Πως να μου τα πάρει το paypal πίσω; Εξάλλου αυτό γίνεται νομίζω μόνο όταν πουλήσεις κάτι μέσω δημοπρασίας στο ebay σωστά; Αν εγώ στείλω σε έναν τρίτο χρήματα μέσω paypal μπορώ να τα πάρω πίσω; Όταν λες scam τι εννοείς; Η email διεύθυνση που μου έρχεται το email φαίνεται κανονική, έχει μέσα άλλωστε το όνομά μου και το τηλ. μου...
vdanasto Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μην αγχώνεσαι, μια μπούρδα μου φαίνεται εμένα το e-mail. Δεν μπορούν να σου κάνουν απολύτως τίποτα. Γράψτους απλά. Και δικαστικά να σε πήγαιναν (που δεν υπάρχει περίπτωση), τα λεφτά που θα έδιναν θα ξεπερνούσαν κατά πολύ τα 141 δολάρια που έδωσαν για το account που υποτίθεται ότι πήρες πίσω. Δεν παίζει να ασχοληθούν. Scam είναι τα e-mail-απάτη, κι εμένα πιο πολύ για κάτι τέτοιο μου φαίνεται. Μην ψαρώνεις. Και να ξέρεις ότι οι περισσότερες από αυτές τις εταιρίες είναι απατεωνίστικες, μπορεί δηλαδή το mail που σου έστειλαν να είναι πάγια τακτική τους και έτσι να κερδίζουν πολλά δωρεάν accounts. Φαντάσου ότι δίνοντάς τους πίσω τα λεφτά, βρίσκονται με ένα free account στο χέρι το οποίο φυσικά και πουλάνε...
bomberb17 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ok αλλά γιατί να μου ζητάνε τότε ξανά το login/password και το email του account;
Sorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, κάνε delete το e-mail και μην ασχολείσαι. Μπαμ κάνει οτι είναι απατεωνιά, κακώς έκανες και απάντησες κιόλας.
vdanasto Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ok αλλά γιατί να μου ζητάνε τότε ξανά το login/password και το email του account; Πιθανότατα είναι scam, μπορεί να μην προέρχεται καν από την ίδια εταιρία. Μην ασχολείσαι σου λέω, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα! Έχουν ένα τηλέφωνο και ένα κινητό σου, δεν έγινε τίποτα. Και στο 11888 να πάρει κανείς τα βρίσκει.
bomberb17 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ok ευχαριστώ, αν πάρω καμιά άλλη απάντηση θα την ποστάρω...
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 δεν παιζει να σε κανουν τιποτα απολυτως . Μην αγχωνεσαι και γραψτους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 και η κλασική ατάκα... ...υπάρχει (sticky) topic για το WoW
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το πιό standard είναι οτι αυτό το mail δέν έχει τίποτα να κάνει με την συγκεκριμένη εταιρεία αλλα είναι απλά phishing..
imr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μπορει να ειναι και η ιδια εταιρια και να θελει το original password ωστε να χακεψει τον καινουργιο κατοχο or something like that
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 δεν παίζει κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.