therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Θα ηθελα να αγορασω ενα λαπτοπ το οποιο θα χρησιμοποιω στο γραφειο για να δουλευω επαγγελματικες εφαρμογες στις οποιες θα πρεπει να ανταπεξερχται. Αρα Κατα κυριο λογο θέλω να μπορει να σηκωνει δυνατες εφαρμογες τυπου AutoCAD και διαφορες χαρτογραφικες/GIS χωρις να σερνεται. Απο κει και περα: -Οθονη 15.4 γυαλιστερη (Glare) -Να μην ζεσταινεται οσο το δυνατον και να μην "φυσανε" τα ανεμιστηρακια -Εξοδο HDMI για να συνδεω εξωτερικη οθονη. Τιμη υπολογιζω κοντα στο 1000αρικο, αντε ισως και ελαχιστα παραπανω. Φοβαμαι τα ACER. Αν και βγαζουν καλες προσφορες με καλα χαρακτηριστικα, το τελευτεο λαπτοπ που ειχα ηταν ACER και συνεχως ανεβαζε θερμοκρασια, τα ανεμιστηρακια ακουγονταν σαν τουρμπινες και κολλαγε ανετα χωρις να το πολυφορτωσεις και ειμαι λιγακι προκαταλλειμηνες. Γενικα κοιταζω προς Toshiba/HP/Fujitsu-Siemens κατα κυριο λογο, η και οποια αλλη εχει κατι καλο να προσφερει.
therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τι εχουν να προσφερουν δηλαδη και θεωρουνται πιο αξιοπιστα σε σχεση με καποιο αντιστοιχο HP ή Toshiba? Αντιπροσωπους στην Ελλαδα που εχουν. Πλαισιο και εσοπ παντως φαινεται πως δεν προμηθευουν.
therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ναι αλλα τι εχουν να προσφερουν? Για παραδειγμα το Tecra που το τσεκαρα ηταν ακριβο για τα χαρακτηριστικα του. Τι το κανει τοσο σπουδαιο?
ss13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Με 3 χρόνια εγγύηση και dell !! http://www.image.gr/products/?Sid=5&Cid=29&Pid=1246
demp Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Φίλε μου, αν μένεις Αθήνα, έχω στη διάθεσή μου ένα Dell Studio 1735 (με hdmi και bluray), ελάχιστα μεταχειρισμένο, στην εγγύησή του, που δεν το χρειάζομαι και σκέφτομαι να το δώσω σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που λες. Αν ενδιαφέρεσαι, απάντησέ μου ή στείλε μου pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.