Προς το περιεχόμενο

παιδια εχω προβλημα με WINDOWS!!!

curas81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,ηθελα παρακαλβ την βοηθεια σας εαν ειναι δυνατον φυσικα,θελω να καταργησω το CURRENT PASSWORD στα WINDOWS με το που ξεκιναει το pc.Το εβαλα κατα λαθος και θελω παρακαλω να μου πειτε πως μπορω να τον κωδικο μου σαν ADMIN πριν μπει στο συστημα...:fear:

Δημοσ.

Να μπεις και να το βγαλεις....... εννοειται οτι ξερεις το παλιο pass ετσι......... ή θες να πιστεψουμε το αντιθετο και να σου πουμε πως?

Δημοσ.

το current το εβγαλα μεσα απο το bios,δεν ρωτουσα πως να το βγαλω,εαν φυσικα δεν το ξερω αλλα πως να απενεργοποιησω την επιλογη να μου το βγαζει οταν αναβει το pc

Δημοσ.

κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα,ηθελα να μπω στα windows αλλα ειχα ξεχασει το password που μου παρουσιαζεται σαν admin η σαν home.και ειπα ας παω απο το BIOS που εχει καποιες επιλογες για password μηπως το βρω απο εκει,και κατα λαθος ενεργοποιησα ενα password που εβγαζε οταν εκανα restart και μου ελεγε βαλε current password.Εν τελει ξανα βρηκα την επιλογη απενεργοποιησης,αλλα ακομα δεν μπορω να βρω το password μου σαν admin.Κ ρωταο μηπως υπαρχει τροπος να βρω τον κωδικο μ...

Δημοσ.
κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα,ηθελα να μπω στα windows αλλα ειχα ξεχασει το password που μου παρουσιαζεται σαν admin η σαν home.και ειπα ας παω απο το BIOS που εχει καποιες επιλογες για password μηπως το βρω απο εκει,και κατα λαθος ενεργοποιησα ενα password που εβγαζε οταν εκανα restart και μου ελεγε βαλε current password.Εν τελει ξανα βρηκα την επιλογη απενεργοποιησης,αλλα ακομα δεν μπορω να βρω το password μου σαν admin.Κ ρωταο μηπως υπαρχει τροπος να βρω τον κωδικο μ...

Λίγο μπερδεμένα μας τα λες, ήταν μάλλον αφελές να μπεις στο Bios για κωδικό που αφορά τα Windows, όσο για το ξεκλείδωμα κωδικών υπάρχουν topic στο insomnia.

Δημοσ.

Επειδη υπαρχουν απειρα thread για προβληματα ας μην κανω αλλο ενα τσαμπα...εχω vistax64:-)

Λοιπον εχω τις εξης αποριες:

• Πως κανω uninstal το to windows defender;;;(στην καταργηση προγραμματων δεν υπαρχει και με εχει πριξει..)
  • Ακυρωσα καποια προγραμματα να μην ανοιγουν κατα την ΕΚΚΙΝΗΣΗ ξερετε Εκτελεση-msconfig...και καθε φορα που ανοιγω μου βγαζει μηνυματακι κατω δεξια οτι εχουν ακυρωθει προγραμματα κατα την εκκινηση....
  • Πως κλεινω τις πληροφοριες συστηματος που βγαζουν τα vista στην αρχη;
  • Υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει στην ακρη ολα τα παραθυρα οπως αυτο που εχουν τα αγαπημενα μου ubuntu;:P

Ευχαριστω Πολυ!

Επειδη υπαρχουν απειρα thread για προβληματα ας μην κανω αλλο ενα τσαμπα...εχω vistax64:-)

• Πως κανω uninstal το to windows defender;;;(στην καταργηση προγραμματων δεν υπαρχει και με εχει πριξει..)
  • Ακυρωσα καποια προγραμματα να μην ανοιγουν κατα την ΕΚΚΙΝΗΣΗ ξερετε Εκτελεση-msconfig...και καθε φορα που ανοιγω μου βγαζει μηνυματακι κατω δεξια οτι εχουν ακυρωθει προγραμματα κατα την εκκινηση....
  • Υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει στην ακρη ολα τα παραθυρα οπως αυτο που εχουν τα αγαπημενα μου ubuntu;:P

Ευχαριστω Πολυ!

καμια ιδεα ρε παιδια;

Δημοσ.

Ευχαριστω Πολυ!

καμια ιδεα ρε παιδια;

Για το πρώτο (δεν έχω απάντηση) γιατί σε έχει πρήξει αφού δεν σε ενοχλεί καθόλου τι κάνει??:P

Για το δεύτερο δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά υπάρχουν και προγράμματα που το κάνουν αυτό(για μην εκκινούν προγράμματα στην εκκίνηση) όπως το Tune up utilities εμπορικό αλλά δεν μου έρχεται τώρα free!!:-D

Για το τρίτο νομίζω έχει ένα τικ κάτω κάτω βγάλε το(αν εννοείς για το κέντρο υποδοχής)!!:P

Για το τέταρτο...........

Θα....

υπάρχει αλλά δεν ξέρω!!!:P:p:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...