Προς το περιεχόμενο

Ποιά συσκευή να επιλέξω???

spirosg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να εκμεταλευτώ την επιδότηση για να πάρω μια συσκευή (μή φανταστείτε τίποτα σπουδαίο...με το ζόρι κάνα 180άρι βγάινει η επιδότηση).

Επειδή απο συσκευές είμαι άσχετος, έριξα μιά ματιά στο κατάστημα (vodafone) να δώ τί βγαίνει δωρεάν ή με κόστος μέχρι 20-30 ευρώ. Οι υποψήφιες συσκευές είναι :

Sony Ericsson V640i

LG KP500 Cookie

Sony Ericsson K770i

Samsung L770v

Nokia 6124c

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson W890i

Sony Ericsson W910i

Samsung L810v

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να επιλέξω έστω λέγοντάς μου ποιά χρησιμοποίησε και του βγήκε καλή ή για τα μπάζα, ποιά να αποφύγω σαν μάρκα ή μοντέλο κλπ....

Γενικά μέσα στην ασχετοσύνη μου, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :)

Υ.Γ. Δεν τρελαίνομαι για κάποια έξτρα λειτουργία του κινητού.....π.χ. super duper camera, ραδιόφωνο με 34.000 σταθμούς, να παίζει Mp3 τόσο δυνατά που να κάνει και για ηχοσύστημα σε πάρτυ, να φτιάχνει εσπρέσο, να πηγαίνει τα παιδιά σχολείο ή να δίνει +35 άλογα στο αυτοκίνητο.....(μόνο το gps με συγκινεί αλλα δεν το έχει καμία μέσα στο budget) οπότε πείτε ότι νομίζετε.

Υ.Γ.2 Αν τυχόν έχετε κάποια άλλη πρόταση (απο κατάστημα vodafone πάντα) που μου διαφεύγει...είναι εξίσου ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Δημοσ.

Από τη λίστα που παραθέτεις εγώ θα επέλεγα το SE W910i. Αν και λίγο παλιό, δεν το αλλάζω με τίποτα. Επίσης πολύ καλό θεωρώ και το k770i. Αλλά πιστεύω το w910i θα το ευχαριστηθείς, καθώς έχει και μεγάλη οθόνη (2.4').

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Η επιλογή συσκευής έγινε (καμία σχέση με την λίστα αλλα έκατσε μια καλή και το εκμεταλεύτηκα) οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.

Thanks again :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...