jasondr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλημέρα σε όλους.Πήρα από έναν φίλο ένα laptop για να δω γιατί δεν συνδέεται με το router που εχει σπίτι του.Ενώ έχει 2 pc το ένα εκ των οποίων συνδέεται ασύρματα το laptop πλέον δεν μπορεί να συνδεθεί.Το πήρα λοιπόν και του έκανα update έβαλα και το προγραμματάκι της realtek για το wireless αλά τίποτα.Ενώ βρίσκει κανονικά το δικό μου δίκτυο δεν συνδέεται πάνω του,ούτε καν σε δίκτυο χωρίς κλειδί προστασίας.Αν έχετε καμία πρόταση είναι καλοδεχούμενη
napotaxia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 φιλε μου ακριβος το ιδιο προβλημα εχω και εγω και δεν μπορω να βρω τιν λυση...παιδια κανεις να βοηθησει???
napotaxia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εχω το εξης προβλημα εχω τα κολο βιστα εκανα φορματ αλλα παλι τα ιδια..βρισκει δυκτια αλλα μολισ παω να πατησω συνδεση μου βγαζει συνεχεια μη ασφαλη συνδεση παταω για να κανω συνδεσι και μου βγαζει οτι καλα οτι δεν γινετε και καντε επιδιορθοση και μου σπαει τα νευρα.ενω με το καλωδιο συνδεεται κανονικα.περιμενα με το φορματ να συνελθουν τα πραγματα αλλα τιποτα.πειτε μου καμια λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.