4saken Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ένας πελάτης μου θέλει να στείλει κάποια χρήματα από το εξωτερικό και δεν τον συμφέρει η κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και μου πρότεινε Western Union. Τι στοιχεία πρεπει να του δώσω?Πρέπει να φτιάξω κάποιο είδος accoun στην WU? Ευχαριστώ!
leftermann Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Από ότι ξέρω πρέπει να δώσεις απλά τα στοιχεία σου. Προσοχή μην κάνεις λάθος κανένα γράμμα στους λατινικούς χαρακτήρες στο όνομά σου, θα έχεις πρόβλημα.
dimpa16 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλημέρα, φίλε πρεπει να του δώσεις όπως στην ταυτοτητά σου ή διαβατήριο το ονοματεπώνημο σου (ακριβώς).Εκείνος πρεπει να σου δώσει το ονοματεπωνημό του (ΑΚΡΙΒΏς όπως αναγράφετε στο id του) απο που τα στελενει (χώρα -πόλη),το ποσό στο περίπου και το MTCN (money transfer control number)-ο οποίος αυτός ο αριθμός επιβαιβεώνει οτι εχει γίνει η συνναλαγή-.Εσύ πρέπει να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα που συνεργάζεται με την W.U. με το id σου για να παραλάβεις τα λεφτά ,αφού σημπληρώσεις μια αίτηση που θα σου δώσουν εκει και θα σου κρατήσουν φωτοτυπία το id σου. Πρεπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει μια σχετικά τσουχτερή προμήθεια, ανάλογα το ποσό που θα σου στείλει.Σ'αυτή την περίπτωση εαν πχ σου χρωστά 100 ευρο θα πληρώσει περίπου 15,25 ευρο(εξαρτάται απο που τα στέλνει...απο Ελλαδα είναι πιο φτηνά και υπάρχουν κάποιες προσφορές σε άλλες χώρες),εαν λοιπόν πληρώσει τα 15,25 εσύ θα λάβεις το καθαρό ποσό των 100 ευρό αλλιώς θα αφαιρεθεί...δηλ γυρω στα 75 ευρο.Προσωπική γνώμη εαν δεν τα βιάζεσαι είναι καλυτερα στην τράπεζα, η προμήθεια είναι μικρότερη.
dimpa16 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 χμ..καπου το εχω ξαναδιαβασει αυτο... Ψαξε, ψαξε, δεν θα το βρεις...
dark_banishing Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Πρόσεξε μήπως έχεις μπλέξει με κανένα απατεώνα και θέλει να σε ξεγελάσει ! Όπου ακούς Western Union να το σκέφτεσαι δυο φορές..
dimpa16 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απο την στιγμη που του δωσει το MTCN, σημαινει οτι θα εχει βαλει τα χρηματα. Αν του πει οτι εβαλε 100 και παρει 50, τοτε εχει βαλει 50. Δεν γινεται λαθος και το λαθος βαραινει τον καταθετη. Το θεμα ειναι να μπουν τα στοιχεια σωστα, ωστε να μπορεσει να τα παρει αμεσα χωρις καθηστερησεις. Το ξαναλεω οτι δεν ειναι και ο πιο συμφερων τροπος γιατι εχει μεγαλη προμηθεια,αλλα σιγουρα ειναι ο πιο γρηγορος.Μεταφορα χρηματων σε 5 λεπτα.
4saken Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Συμφωνα με τα λεγομενα του εχει πολυ μεγαλη προμηθεια να τα βαλει σε τραπεζα.Ρουμανος ειναι ο πελατης και μου κανε εντυπωση μιας και υπαρχουν καταστηματα της Alpha στην Ρουμανια,ίσως όχι στην πολη του.Δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας εξαλλου το ποσο ειναι περιπου 150 ευρώ.
subdee Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Και εμένα μου βρωμάει λίγο. Δύσκολο να είναι πιο ακριβή η κατάθεση απο τους Εβραίους.
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Συμφωνα με τα λεγομενα του εχει πολυ μεγαλη προμηθεια να τα βαλει σε τραπεζα.Ρουμανος ειναι ο πελατης και μου κανε εντυπωση μιας και υπαρχουν καταστηματα της Alpha στην Ρουμανια,ίσως όχι στην πολη του.Δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας εξαλλου το ποσο ειναι περιπου 150 ευρώ. Σε ποια πόλη είναι; Όταν είχα πάει εγώ Ρουμανία ακόμα και συνοριακά κωλοχώρια είχανε Άλφα και Πειραιώς.
Neurotic_Fest Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ο Ρουμάνος δεν σου τα λέει καλά. Πρόσφατα έστειλα ποσό άνω των 5000 μέσω ελληνικής τράπεζας στην Ρωσία (στου διαόλου την μάνα Ρωσία κιόλας, όχι σε καμιά τράπεζα στην Μόσχα) με προμήθεια 22 ευρώ περίπου. Η WU θα έβγαινε κάπου 400 με 500 κόστος. Πήρε 5 μέρες να πιστωθεί το έμβασμα βέβαια.
4saken Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Sibiu λεγεται η πόλη.Μου προτεινε και Money Gram,περιμενω να δω τι θα μου πει.
rogergr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ένας πελάτης μου θέλει να στείλει κάποια χρήματα από το εξωτερικό και δεν τον συμφέρει η κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και μου πρότεινε Western Union.Τι στοιχεία πρεπει να του δώσω?Πρέπει να φτιάξω κάποιο είδος accoun στην WU? Ευχαριστώ! Πρότεινε την καταθέσει σε τράπεζα και να του δώσεις όσο λιγότερα στοιχεία μπορείς όνομα και διεύθυνση είναι αρκετά για WU , για την τράπεζα μονό το νούμερο του λογαριασμού. Alpha εϊναi ποια εωθινά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.