jeanthira7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Hello σε όλους... Σκέφτομαι να αγοράσω το πακέτο του internet broadband της cosmote με το usb stick όπου έχεις internet χωρίς τα καλώδια, που λέει και η διαφήμιση... Συγκεκριμένα προσανατολίζομαι στο τρίμηνο πακέτο με τα 32 ευρώ το μήνα. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας? Ξέρω, δεν είναι για κατέβασμα αλλά στην παρούσα φάση δεν προτιμώ να βάλω κάποιο πακέτο conn-x γιατί απλούστατα δεν έχω και ούτε θέλω να βάλω τηλέφωνο εκεί που είμαι...Το θέμα είναι εάν στο μήνα θα μπορώ άνετα να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να χάνεται η σύνδεση και χωρίς να σέρνεται η ταχύτητα... Οσον αφορά την περιήγηση, είμαι normal χρήστης και μπαίνω σε 15-20 σελίδες την ημέρα... Τα 5 gb το μήνα το καλύπτουν αυτό? Τα φώτα σας παρακαλώ... THanks
johzaf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Απλά κοίταξε αν στην περιοχή σου δουλεύει το 3G δίκτυο αλλιώς θα έχεις χαμηλότερη ταχύτητα πρόσβασης. Δε νομίζω να έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο surfing εντάξει δεν θα κατεβάζεις και 5-6 ταινές κάθε μέρα, απλά κανόνισε να έχεις καλό σήμα στο κινητό απο το σημείο που θα έχεις πρόσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.