Hellaslover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Παιδια καλησπερα το τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη. Οποιο παιχνιδι και να παιξω κανει lag σε υπερβολικο βαθμο. Ειχα προβλημα πρωτα με το call of duty 4, το εκανα reinstall και παλι lag, μετα προσπαθησα να παιξω το cod2 και παλι το ιδιο προβλημα. Κατεβασα ενα demo παιχνιδι χθες και παλι δε μπορω να το παιξω. Τα παιχνιδια πεζανε κανονικα και ξαφνικα εχω αυτο το προβλημα. Τι μπορει να φταει;; Συνδεση εχω πολυ καλη οπως και καλη γραφικη καρτα.
SomeRandomGuy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μάλλον κάποιο πρόβλημα με τα Drivers έχεις. Δοκίμασες να κάνεις reinstall?
the_eye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Η κάρτα γραφικών σου πρέπει να έχει πάρει φωτιά !!!! Δες την ψύξη της.
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πως κανω reinstall τα drivers; Γιατι να εχει παρει φωτια; δεν εχει ενα χρονο που την εβαλα και εχει καει εδω και μηνες...πως βλεπω την ψυξη; sorry ειμαι λιγο ασχετος με τετοια
SomeRandomGuy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Για να κάνεις reinstall τα drivers πήγαινε Εναρξη > Πίνακας Ελέγχου > Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και ύστερα ψάξε για ένα πρόγραμμα εν ονόματι ATI Catalyst Install Manager (αν δε κάνω λάθος) ή Nvidia Drivers (ανάλογα με τη κάρτα γραφικών που έχεις.) Άμα έχεις Nvidia κάρτα τότε μπες εδώ ενώ αν έχεις ATI μπες εδώ, ακολούθησε τη διαδικασία αναγνώρισης λογισμικού για τη κάρτα και το λειτουργικό σου σύστημα, κατέβασε τα drivers και εγκατέστησέ τα. Όσο για τις θερμοκρασίες κατέβασε αυτό εδώ το προγραμματάκι, τρέξτο και πήγαινε στη καρτέλα "Sensor". Έχει μία ένδειξη GPU Temperature. Αυτό είναι η θερμοκρασία της κάρτας σε κελσίου.
Hellaslover Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 random guy ευχαριστω για την απαντηση. θα το κοιταξω να το φτιαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.