Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τέτοιες κινήσεις πρέπει να μας καθησυχάζουν και να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι μόνο οι δικοί μας εντελώς ηλίθιοι...

indeed... :-D

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι οι ηλίθιοι όμως, αλλά αυτοί που τους ανέχονται.

Δημοσ.

Αν τους απαγόρευαν και την πρόσβαση στο φαγητό θα λύνονταν κι άλλα προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.
Αν τους απαγόρευαν και την πρόσβαση στο φαγητό θα λύνονταν κι άλλα προβλήματα.

Μονο στο φαγητο;;; :P

Να τους κοψουν και την προσβαση προς τον υπολοιπο πλανητη B)

Βγενω εξω και για να δω Ελληνα παω πρωτα απο την Εκκλησια,αναβω ενα κερακι κ μετα συνεχιζω :lol:

Δημοσ.

Βγενω εξω και για να δω Ελληνα παω πρωτα απο την Εκκλησια,αναβω ενα κερακι κ μετα συνεχιζω :lol:

Τυχερέ.

Σε ποια περιοχή είσαι να την έχω υπ'όψιν?

Δημοσ.
Ψεύδεσαι!

Περνάω και από εκεί συχνά. :P

α'ι' αμ νοτ αι λιαρ liopyr... :P

Παντως εχει γεμισει ολοκληρη η αθηνα:o

δεν χωρανε πια και πανε και προς επαρχια μερια :X

Δημοσ.

δεν χωρανε πια και πανε και προς επαρχια μερια :X

Σίγουρα μιλάμε για τους Κινέζους?

Γιατί εγώ μόνο στην ακρόπολη βλέπω που και που.

Δημοσ.

Η κινα ειναι για τα πανυγηρια αλλα και ολες οι μεγαλες εταιριες την προτιμουν. Ο κινεζος πολιτης ειναι απο τους πιο αδικημενους στον πλανητη και μαλλον θα αντεχει οσα περναει με το ονειρο να ζησουν τα παιδια του σαν τους δυτικους...

Δημοσ.
Πρώτον, είναι αδύνατον να υφίσταται κομμουνιστικό κράτος (δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις σ' αυτό). Δεύτερον και κυριότερον, στην Κίνα υπάρχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις (πάνω από το 60% της παραγωγής), άρα η Κίνα δε βρίσκεται ούτε σε κομμουνιστικό στάδιο, ούτε σε σοσιαλιστικό ούτε σε τίποτα άλλο παρεμφερές (το οποίο απαιτεί ακριβώς 0% ιδιωτικές επιχειρήσεις).

Τα χέρια έξω από το παντελόνι πριν γράψουμε, λοιπόν.

Σωστος και ο teo.Η κινα δεν εχει καμια μα καμια σχεση πλεον με κομμουνισμο κτλ,και απο οσο φαινεται τελευταια ουτε καν δημοκρατια μπορεις να το πεις αυτο το πραμα.Οταν κοβεται και διωκεται η ελευθερη εκφραση,η λεξη νομιζω που αρμοζει καταλληλα σε αυτη την περιπτωση ειναι <<σκοταδισμος>>.

Δημοσ.
Η κινα ειναι για τα πανυγηρια αλλα και ολες οι μεγαλες εταιριες την προτιμουν. Ο κινεζος πολιτης ειναι απο τους πιο αδικημενους στον πλανητη και μαλλον θα αντεχει οσα περναει με το ονειρο να ζησουν τα παιδια του σαν τους δυτικους...

Συμφωνω.

Σίγουρα μιλάμε για τους Κινέζους?

Γιατί εγώ μόνο στην ακρόπολη βλέπω που και που.

Κεντρικο Ιλιον εχει πολλους.Κυριως μικροπολιτες.

Οσο για την ακροπολη...εκει και αν εχει :P :lol:

Αλλα απ'οτι προσεξα προχτες που πηγα με την κοπελια μου απο θησειο μερια και λιγο απο ακροπολη...δεν πειρε το ματι μου πολλους κινεζους :o

κυριως γιαπωνεζους τουριστες...(πολλους ομως...) :eek:

B)

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί τόση απέχθεια προς τους Κινέζους πολίτες και μικροπωλητές;Δε φταίνε αυτοί αν δεν μπορούν να ζήσουν στη χώρα τους για τους προφανείς λόγους που συζητάμε.Εγώ τους λυπάμαι ειλικρινά.Είναι αδικημένοι μέχρι όσο δε πάει κ η μόνη λύση για να ζήσουν ανθρώπινα είναι να μεταναστεύουν.Πάντως κ αγορές που κάνω στο e-bay απο Κίνα πέρα από το κομμάτι των Αγγλικών τους που είναι αισχρό,οι άνθρωποι σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν.Σε μία περίπτωση ένας κάθησε κ έγραψε και ελληνικά ακόμη πάνω σε μία συσκευασία χειρόγραφα και οι βλάκες οι δικοί μας στα ελτά έκαναν λάθος!Φαντάσου πόσο μπροστά είναι αυτοί που τους έχουν τρελάνει στη λογοκρισία,το σκοταδισμό και την εκμετάλλευση και πόσο πίσω είναι οι δικοί μας οι "ανοιχτόμυαλοι".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...