Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Και τα Τ3100 τα ειχαν δειτε ποσο:

t3100.jpg

Χωρις να αναγραφεται προσφορα χωρις τιποτα. Απλα τοσο.!

Μολις τα παρελαβα, την αλλη μερα ειχαν 45€...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν είναι προσφορά. Χθες κοιτούσα στο e-shop τα LOGITECH X-530, ηχεία 5.1 όποιος δε γνωρίζει. Τιμή 55 ευρώ. Σήμερα καθώς έβλεπα bleach :P έκαναν κάτι παράσιτα τα τωρινά μου ηχεία, μου τη βάρεσε και λέω δεν πάει άλλο θα πάρω τα LOGITECH X-530. Μπαίνω στο site να κάνω παραγγελία και τι να δω. 82 ευρώ... Μα είναι δυνατόν; 60% καπέλο; Στο skroutz φαίνεται ως 55 [ATTACH]17379[/ATTACH] και μόλις πατάς το λινκ, τσουπ σου σκάει η 80άρα [ATTACH]17378[/ATTACH] Ζώα.

πανε στο πλαισιο κ δες αν έχουν τα X-540 περίπου 72ευρα αν θυμάμαι καλά παρε τα κ άσε το eshop

Εγώ επειδή ψάχνω και για κουτάκι λέω να πάρω το THERMALTAKE.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650797&sid=1

Δεν ξέρω μόνο πόσο θόρυβο κάνει;;;

και το sidewinter μια χαρά προσφορά μου φαίνεται...

μάλλον είχαν εκατομμύρια επισκέπτες με τέτοιες προσφορές και έπεσε ο server.

κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα το φτιάξουν..

δεν κάνω διαφήμιση,

χαλάρωσε λίγο φίλε μου, οχι δισσεκατομμύρια έχουν. το e-shop έγινε facebook.

crazy sundays , crazy u, crazy shit....αυτός ο πόλεμος τιμών, οι δήθεν προσφορές και η ξεφτίλα με τα ελληνικά e-shop τα έφτασε εκεί που τα έφτασε. στο να κλείνει το ένα μετά το άλλο επειδή στο τέλος δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα τους.

Οπου ακούς πολλά crazy κράτα μικρό καλάθι. Βάζουν όλοι 2 κράχτες και σε κοπανάνε αλλού.

Τοπικά μαγαζάκια χίλιες φορές και πλαίσιο. Η γνώμη μου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:00 ----------

Προσωπικά ψωνίζω από μικρά μαγαζιά με καλές τιμές

e-gate.gr

letsbuy.gr

hardshop

και έχω προσωπική επαφή, τα crazy και τα μεγαθήρια της ευρώπης δεν με φτιάχνουν καθόλου.ειδικά τώρα με την κρίση και όλη την νοοτροπία του τύπου "αχ βγήκε η νέα 42 " lcd, 15" κορνίζα και όλες οι άχρηστες τεχνολογικές ΄βλακείες."

Αν ηρεμήσουμε λίγο ως καταναλωτές κρίση δεν θα υπάρχει και ούτε αγχος και ψεύτικες ανάγκες...

Φιλιά συμφορουμίτες

και έχω προσωπική επαφή, τα crazy και τα μεγαθήρια της ευρώπης δεν με φτιάχνουν καθόλου.ειδικά τώρα με την κρίση και όλη την νοοτροπία του τύπου "αχ βγήκε η νέα 42 " lcd, 15" κορνίζα και όλες οι άχρηστες τεχνολογικές ΄βλακείες."

Αν ηρεμήσουμε λίγο ως καταναλωτές κρίση δεν θα υπάρχει και ούτε αγχος και ψεύτικες ανάγκες...

Φιλιά συμφορουμίτες

Επειδή δεν κινήται το χρήμα έχουμε οικονομική κρίση όχι επειδή αγοράζουμε η ford κλείνει για έναν μήνα επειδή δεν αγοράζουν τα αυτοκίνητα τους όχι επειδή τα πουλάνε και βαρεθήκανε

εγώ πάντως μάγκες χτύπησα τον logitech gamepad http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 με 32 euro!

Επίσης το έχω κανά 4άρι+ χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Άξιζε τον κόπο. ;)

εγώ πάντως μάγκες χτύπησα τον logitech gamepad http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 με 32 euro!

ξερεις ποιο ειναι το αστειο το ειχα παρει απο το ιδιο καταστημα πριν 2 χρονια 28ευρω. δηλαδη αντι για να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν τι να πω

ξερεις ποιο ειναι το αστειο το ειχα παρει απο το ιδιο καταστημα πριν 2 χρονια 28ευρω. δηλαδη αντι για να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν τι να πω

καλά αυτό έιναι όντως τρομερό. Εγώ το πήρα απρίλη 2007 25,5Ε και τώρα σε προσφορά το έχουν 32?? Ήλεος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...