Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 shit happens, ελεύθερη αγορά έχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Και τα Τ3100 τα ειχαν δειτε ποσο: Χωρις να αναγραφεται προσφορα χωρις τιποτα. Απλα τοσο.! Μολις τα παρελαβα, την αλλη μερα ειχαν 45€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν είναι προσφορά. Χθες κοιτούσα στο e-shop τα LOGITECH X-530, ηχεία 5.1 όποιος δε γνωρίζει. Τιμή 55 ευρώ. Σήμερα καθώς έβλεπα bleach έκαναν κάτι παράσιτα τα τωρινά μου ηχεία, μου τη βάρεσε και λέω δεν πάει άλλο θα πάρω τα LOGITECH X-530. Μπαίνω στο site να κάνω παραγγελία και τι να δω. 82 ευρώ... Μα είναι δυνατόν; 60% καπέλο; Στο skroutz φαίνεται ως 55 [ATTACH]17379[/ATTACH] και μόλις πατάς το λινκ, τσουπ σου σκάει η 80άρα [ATTACH]17378[/ATTACH] Ζώα. πανε στο πλαισιο κ δες αν έχουν τα X-540 περίπου 72ευρα αν θυμάμαι καλά παρε τα κ άσε το eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Εβγαλε νεες προσφορες, καποιες αξιζουν! MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP 18 ευρω! Πολυ καλο κουτι AEROCOOL AEROENGINE PLUS BLACK 49.9 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karakatsanisg Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Εγώ επειδή ψάχνω και για κουτάκι λέω να πάρω το THERMALTAKE. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650797&sid=1 Δεν ξέρω μόνο πόσο θόρυβο κάνει;;; και το sidewinter μια χαρά προσφορά μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelik Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μάλλον είχαν εκατομμύρια επισκέπτες με τέτοιες προσφορές και έπεσε ο server.κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα το φτιάξουν.. δεν κάνω διαφήμιση, χαλάρωσε λίγο φίλε μου, οχι δισσεκατομμύρια έχουν. το e-shop έγινε facebook. crazy sundays , crazy u, crazy shit....αυτός ο πόλεμος τιμών, οι δήθεν προσφορές και η ξεφτίλα με τα ελληνικά e-shop τα έφτασε εκεί που τα έφτασε. στο να κλείνει το ένα μετά το άλλο επειδή στο τέλος δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα τους. Οπου ακούς πολλά crazy κράτα μικρό καλάθι. Βάζουν όλοι 2 κράχτες και σε κοπανάνε αλλού. Τοπικά μαγαζάκια χίλιες φορές και πλαίσιο. Η γνώμη μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:00 ---------- Προσωπικά ψωνίζω από μικρά μαγαζιά με καλές τιμές e-gate.gr letsbuy.gr hardshop και έχω προσωπική επαφή, τα crazy και τα μεγαθήρια της ευρώπης δεν με φτιάχνουν καθόλου.ειδικά τώρα με την κρίση και όλη την νοοτροπία του τύπου "αχ βγήκε η νέα 42 " lcd, 15" κορνίζα και όλες οι άχρηστες τεχνολογικές ΄βλακείες." Αν ηρεμήσουμε λίγο ως καταναλωτές κρίση δεν θα υπάρχει και ούτε αγχος και ψεύτικες ανάγκες... Φιλιά συμφορουμίτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Το θέμα είναι οι προσφορές... για το κράξιμο του eshop υπάρχουν αρκετά τόπικ... πάτε εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 παιδια το sidewinder ειναι πολυ καλη προσφορα το σκεφτομαι. το ισαξιο g5 η ακομα και g9 της Logitech Κανουν 40 και 50 ευρώ...ενω το x5 μονο 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 και έχω προσωπική επαφή, τα crazy και τα μεγαθήρια της ευρώπης δεν με φτιάχνουν καθόλου.ειδικά τώρα με την κρίση και όλη την νοοτροπία του τύπου "αχ βγήκε η νέα 42 " lcd, 15" κορνίζα και όλες οι άχρηστες τεχνολογικές ΄βλακείες." Αν ηρεμήσουμε λίγο ως καταναλωτές κρίση δεν θα υπάρχει και ούτε αγχος και ψεύτικες ανάγκες... Φιλιά συμφορουμίτες Επειδή δεν κινήται το χρήμα έχουμε οικονομική κρίση όχι επειδή αγοράζουμε η ford κλείνει για έναν μήνα επειδή δεν αγοράζουν τα αυτοκίνητα τους όχι επειδή τα πουλάνε και βαρεθήκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 εγώ πάντως μάγκες χτύπησα τον logitech gamepad http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 με 32 euro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809419 λεει τιποτα ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εγώ πάντως μάγκες χτύπησα τον logitech gamepad http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 με 32 euro! Επίσης το έχω κανά 4άρι+ χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άξιζε τον κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galans Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Καλές είναι οι προσφορές. Είναι μερικά κομμάτια που έχουν πολύ καλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 εγώ πάντως μάγκες χτύπησα τον logitech gamepad http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 με 32 euro! ξερεις ποιο ειναι το αστειο το ειχα παρει απο το ιδιο καταστημα πριν 2 χρονια 28ευρω. δηλαδη αντι για να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ξερεις ποιο ειναι το αστειο το ειχα παρει απο το ιδιο καταστημα πριν 2 χρονια 28ευρω. δηλαδη αντι για να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν τι να πω καλά αυτό έιναι όντως τρομερό. Εγώ το πήρα απρίλη 2007 25,5Ε και τώρα σε προσφορά το έχουν 32?? Ήλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.