Kraken Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγώ την Samsung την 22άρα λοξό κοιτάω... να τις κάνω 2 Επειδή μου άρεσε και εμένα η τιμή, είναι καλή σαν οθόνη;
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος... και για αυτά τα λεφτά... ακόμα πιο πολύ
Age4Greeks Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος... και για αυτά τα λεφτά... ακόμα πιο πολύ Έλα ρε Άλεξ αφου ξέρω ότι η Gericom από το Aldi σου άρεσε πιο πολύ
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έλα ρε Άλεξ αφου ξέρω ότι η Gericom από το Aldi σου άρεσε πιο πολύ οι 4" παραπάνω μου άρεσαν...
Age4Greeks Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ε οκ, να ξέρεις τότε ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά κομμάτια...ευκαιρία για πολλαπλή οθόνη
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 σταμάτα σατανά... μην με προκαλείς άλλο... καλά είχα ηρεμήσει
GeorgT. Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 TV, projector κλπ εξαντλήθηκαν κιόλας?? Τι παίχτηκε εκεί?
gilardino Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 εμενα δε μπαινει καν στο site...ενα τροφοδοτικο θελω να παρω και δε μπορω...
noob Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 TV, projector κλπ εξαντλήθηκαν κιόλας?? Τι παίχτηκε εκεί? Eμένα κανονικά μου τα εμφανίζει αλλά δε βλέπω και καμιά φοβερή προσφορά.
GeorgT. Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 τωρα Οκ πριν δεν ήταν διαθέσιμα, μαλλον ειχαν κανένα προμπλεμα!
iceman Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παλαρια ... προσφορες.... αρε χαθηκε να ανοιγει και μια καινουργια αλυσιδα καθε εβδομαδα να γινεται χαμος αλλα saturn;
NaGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παλαρια ... προσφορες.... αρε χαθηκε να ανοιγει και μια καινουργια αλυσιδα καθε εβδομαδα να γινεται χαμος αλλα saturn; μας δουλεύουν ψιλο γαζί. βαφτίζουν προσφορά το ξεστοκάρισμα, όλοι όχι μόνο το eshop εμπαργκο διαρκείας φίλοι μου, δεν θα πάθουμε τίποτα χωρίς το πσ3 με το τελευταίο παιχνίδι και τα γεμάτα συρτάρια με άχρηστα ψευτογκάτζετ. κρίση υπάρχει μόνο στις αυξήσεις των μισθών και στις απολύσεις.... ο δομικός πληθωρισμός βαδίζει ακάθεκτος, μόνο τα καύσιμα πέφτουν λόγω παγκόσμιας μείωσης. ας αντιληφθούμε τη δύναμη μας ως καταναλωτές και ας την εξασκήσουμε.
markelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν είναι προσφορά. Χθες κοιτούσα στο e-shop τα LOGITECH X-530, ηχεία 5.1 όποιος δε γνωρίζει. Τιμή 55 ευρώ. Σήμερα καθώς έβλεπα bleach έκαναν κάτι παράσιτα τα τωρινά μου ηχεία, μου τη βάρεσε και λέω δεν πάει άλλο θα πάρω τα LOGITECH X-530. Μπαίνω στο site να κάνω παραγγελία και τι να δω. 82 ευρώ... Μα είναι δυνατόν; 60% καπέλο; Στο skroutz φαίνεται ως 55 και μόλις πατάς το λινκ, τσουπ σου σκάει η 80άρα Ζώα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.