Palm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά, το e-shop δε φταίει στην προκειμένη περίπτωση. Μια χαρά το περιέγραφε στη σελίδα του το προϊόν... μη τα θέλουμε και όλα δικά μας... Δηλαδη την περιγραφη απο που την εκανε ????????????? Απο τη γκλαβα του ??????????????? Οριστε η περιγραφη η επισημη ....http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Card%20Reader/Hub&type_sub=Card%20Reader&model=AK-HC-01 http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Card%20Reader/Hub&type_sub=Card%20Reader&model=AK-HC-01 Εκτος αν το εισαγουν απο τη Μπονζουανα..... ---------- Προσθήκη στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:53 ---------- Το ίδιο προϊόν είναι, απλά όντως το e-shop δεν αναφέρει για SDHC. Μπορείς όμως να βασιστείς στην περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Το επστρεψα και μου λενε οτι στη περιγραφη τους δεν αναφερεται ..... Αρα επειδη ανοιξα τη συσκευασια ....παπαλα .... Μα ..τους λεω στο επισημη ιστοσελιδα της ακασα αναφερεται οτι υποστηριζει sd hc... Ναι μου λενε αλλα στη δικη μας οχι.... Το παρατησα εκει και εφυγα..... Τα συμπερασματα δικα σας ....... ---------- Προσθήκη στις 16:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:05 ---------- Kαι μου ηρθε μηνυμα απο e-shop οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη, μαλλον θα την ακυρωσω..Δυστυχως δεν βλεπω να εχει βγει κανενα firmware. Δοκιμασες και με αλλες SDHC καρτες ή μονο με μια? Αληθεια, το κουτι μεσα τι περιεχει? Εχει και τη θηκη μεταφορας που λεει το επισημο site? TRANSCEND 4GB SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 6.... η καρτα ... εχει τα παντα μεσα ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Κλειδώνεται το θέμα όπως και όλα τα γενικά topics στη συγκεκριμένη κατηγορία. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι οι προσφορές αντί να φαίνονται όπως θα έπρεπε, "χάνονται" μέσα σε αυτά τα topics που αποτελούνται από πολλές σελίδες. Οπότε όπως γράφουμε και στις οδηγίες, κάθε νέα προσφορά/newsletter θα πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστό θέμα. Συζητήσεις για e-shops και εμπειρίες αγοράς μπορούν να δημιουργούνται κλασικά στη κατηγορία του Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.