Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί ρε τρομπέν... σου είπα ότι λες ψέμματα; Απλά μου κάνει εντύπωση και το δοκιμάζω... δεν ξέρω γιατί σε μένα βγάζει μόνιμα τα ίδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Οχι, ακριβως τα ιδια εχει απο το σαββατο το βραδυ :-)

Και εδω που τα λεμε ειναι καλες προσφορουλες, και τετοιες προσπαθειες πρεπει να επιβραβευονται.

Οχι, ακριβως τα ιδια εχει απο το σαββατο το βραδυ :-)

Και εδω που τα λεμε ειναι καλες προσφορουλες, και τετοιες προσπαθειες πρεπει να επιβραβευονται.

συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να μην γελάσω σχετικά με την "επιβράβευση"... :shock::eek::lol:

• Moderators

Το εχω πει και θα το ξαναπω.

Εμενα δε μου εχει τυχει κατι απροοπτο με το e-shop, οποτε σε καθε τετοια προσπαθεια θα το επιβραβευω.

Οπως θα το δυσφημιζω για το καρτελ με το Πλαισιο σε πολλα προϊοντα (δες thread με δισκους).

Δε ξερω, ισως να "φταιει" το υποκαταστημα οπου αγοραζω, και να ειναι οκ αυτοι εκει, τι να πω.

Παντως οι τιμες ειναι αρκετα καλες :-)

E οχι και προσφορες αυτα εδω!!!!Δεν εχω τιποτα με το eshop,και ουτε ειχα ποτε μιας και εχω παρει αρκετα πραγματα απο κει και απο βδομαδα θα το ξανατιμησω αλλα προσφορες δεν βλεπω.Πχ ψηφιακη απο 115 σε 99 ευρω,δηλαδη 16 ευρω εκπτωση ειναι προσφορα και θελει και επιβραβευση?????

πάντως στον εκτυπωτή είναι φθηνότεροι, το pixmania έχει 30 ευρώ μεταφορικά.

• Moderators

Αχα! Δηλαδη τα ... δυο EUROCENTS πιο ακριβα σε σχεση με το φθηνοτερο ελληνικο καταστημα ειναι ασχημα ε?

Ενω και ο Laser εκτυπωτης... αν θες παραγγειλε τον απο Pixmania (Γαλλια). Ειδες ποσο χρεωνουν τα μεταφορικα?

Ρε παιδια λιγη προσοχη μη λεμε ο,τι θελουμε!!

Edit: Nice edit :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...