efo355 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για πες κάποιο κατάστημα που να έχει καλύτερες τιμές από e-shop. Μου έστειλες μέχρι και πμ και με ρωτούσες επίμονα να σου πώ και μου έδωσες την εντύπωση ότι δουλεύεις για το μαγαζί! Υπάρχουν πιο φτηνά μαγαζιά ειδικά σε ότι έχει να κάνει κινητά αλλά και λαπτοπ! Ενα τεράστιο ποσοστό των κινητών που πουλάει το e-shop είναι κατά πολυ πιο ακριβά από άλλα μαγαζιά Ορίστε ένα παράδειγμα http://skroutz.gr/s/77768/LG-KC910i-Renoir.html και πες μου γιατί να προτιμήσω το e-shop (ξέρω το pc1 τι είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μακρια απο το eshop τα περισσοτερα προιοντα ειναι παραεισαγωγες πιο ακριβα απο αλλα καταστηματα και απο after sales support και σεβασμο στον πελατη απλα ανυπαρκτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μακρια απο το eshop τα περισσοτερα προιοντα ειναι παραεισαγωγες πιο ακριβα απο αλλα καταστηματα και απο after sales support και σεβασμο στον πελατη απλα ανυπαρκτοι. εγω ειμαι τακτικοτατος πελατης εκει εδω και 3 χρονια εχοντας πραγματοποιησει 3ψηφιο αριθμο παραγγελιων και ειμαι πολυ ικανοποιημενος... ισως για την δικη σου εικονα να φτιαιει καποιο συγκεκριμενο eshop-point? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 εγω ειμαι τακτικοτατος πελατης εκει εδω και 3 χρονια εχοντας πραγματοποιησει 3ψηφιο αριθμο παραγγελιων και ειμαι πολυ ικανοποιημενος... ισως για την δικη σου εικονα να φτιαιει καποιο συγκεκριμενο eshop-point? Πόσες φορές χρειάστηκες εξυπηρέτηση μετά την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πόσες φορές χρειάστηκες εξυπηρέτηση μετά την αγορά; θα σου απαντησω εγω μιας και ειμαι τακτικος πελατης και τα εχω χωσει στο eshop εδω μεσα αρκετες φορες! 2 φορες σε μεγαλες παραγγελιες και ειδικα ολοκληρα συστηματα που εστησα εγω... Μια mobo και μια καρτα γραφικων(που δεν ηταν ανοιγμενες απο πριν και εβγαλαν την βλαβη απο την αρχη) συγκεκριμενα στο καταστημα του Χαλανδριου. Την Mobo την ειχαν εκει και ουτε μα μου με την μια αλλαγη και την καρτα γραφικων μου εφεραν την ιδια την επομενη μερα. Τα Eshop Points που διαχειριζονται την περιοχη σου παιζουν τεραστιο λογο! Αλλα εσυ ποσες φορες εχεις αγορασει ελλατωματικα προιοντα ή σου εχουν παρουσιασει βλαβη; Γιατι εγω με τα 2 κομματια στα 100 δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα.. Ας μην γινει Flame και αυτο το Thread για να το προσθεσεις στην λιστα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 θα σου απαντησω εγω μιας και ειμαι τακτικος πελατης και τα εχω χωσει στο eshop εδω μεσα αρκετες φορες! 2 φορες σε μεγαλες παραγγελιες και ειδικα ολοκληρα συστηματα που εστησα εγω... Μια mobo και μια καρτα γραφικων(που δεν ηταν ανοιγμενες απο πριν και εβγαλαν την βλαβη απο την αρχη) συγκεκριμενα στο καταστημα του Χαλανδριου. Την Mobo την ειχαν εκει και ουτε μα μου με την μια αλλαγη και την καρτα γραφικων μου εφεραν την ιδια την επομενη μερα. Τα Eshop Points που διαχειριζονται την περιοχη σου παιζουν τεραστιο λογο! Αλλα εσυ ποσες φορες εχεις αγορασει ελλατωματικα προιοντα ή σου εχουν παρουσιασει βλαβη; Γιατι εγω με τα 2 κομματια στα 100 δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα.. Ας μην γινει Flame και αυτο το Thread για να το προσθεσεις στην λιστα σου εγω παντως το Μαη αγορασα ενα HTPC tα κομματια του οποιου επελεξα και στηθηκε απο το eshop alla χωρις λειτουργικο αφου ειχα ηδη καπ0ιο original cd vista. ΑΠΟ την πρωτη στιγμη το pc κρασσαρε. ε λοιπον με λιγα λογια μου βγηκε η πιστη να το φτιαξω, γιατι εγω το εφτιαξα με overclock αφου δε λειτουργουσε αλλιως, και οχι οι τεχνικοι(να πω τωρα ασχετοι θα εχω αδικο??) του eshop. Afoy λοιπον περασε εναμισι μηνα στο service και αφου αλλαχτηκαν μετα απο πολλες διαμαρτυριες 3 ζευγαρια ram αφου καθε φορα το επιστρεφαν δηθεν επισκευασμενο. οποτε για ποιο service και εξυπηρετηση μιλαμε? το μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι η ποικιλια του τουλαχιστον σε ειδη pc. απο τοτε εχω παρει αρκετα πραγματα απο to eshop (οθονες,ενισχυτες,ηχεια...)λογω των πολυ καλων προσφορων και λογω της ευκολης αποστολης. αλλα δεν περιμενω και πολλα απο service και εγγυησεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ασχετους τεχνικους μπορείτε να βρειτε και σε αλλες αλυσιδες απο την στιγμη που ζητανε απολυτηριο λυκειου και οχι τεχνικου υπολογιστων. Παντως εγω απο την εξυπηρέτηση στο καταστημα του Ηρακλειου Κρητης ειμαι ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ασχετους τεχνικους μπορείτε να βρειτε και σε αλλες αλυσιδες απο την στιγμη που ζητανε απολυτηριο λυκειου και οχι τεχνικου υπολογιστων.Παντως εγω απο την εξυπηρέτηση στο καταστημα του Ηρακλειου Κρητης ειμαι ευχαριστημενος. μα και γω ειμαι ευχαριστημενος απο τα καταστηματα και στο Ρεθυμνο(ηταν αρκετα εξυπηρετικοι) αλλα και απο τη Ζακυνθο. Aπo το service στο Ηράκλειο και ιδιαιτερα απο τους ασχετους(??) στο κεντρικο service εχω παράπονο που μου ειχαν βγαΛΕΙ την πιστη για να μου επιστρεψουν ελλατωματικες μνημες καθως και απο την υποτιθεμενη επισκευη. κακώς που δεν ειχα επιστρεψει ολο το htpc αντι να αφιερωσω τοσες πολλες ωρες για να βρω σε ποια ρευματα και χρονισμους δουλευουν αφου δε δουλευαν Default!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 μα και γω ειμαι ευχαριστημενος απο τα καταστηματα και στο Ρεθυμνο(ηταν αρκετα εξυπηρετικοι) αλλα και απο τη Ζακυνθο. Aπo το service στο Ηράκλειο και ιδιαιτερα απο τους ασχετους(??) στο κεντρικο service εχω παράπονο που μου ειχαν βγαΛΕΙ την πιστη για να μου επιστρεψουν ελλατωματικες μνημες καθως και απο την υποτιθεμενη επισκευη. κακώς που δεν ειχα επιστρεψει ολο το htpc αντι να αφιερωσω τοσες πολλες ωρες για να βρω σε ποια ρευματα και χρονισμους δουλευουν αφου δε δουλευαν Default!!! ασχετοι διπροσωποι και αρπακτικα... πρωτον η απιστευτη απατη με την αντικατασταση και τα DOA κατ αρχας δεν ειναι και τοσο αμεση και δεν παιζει το DOA χωρις φασαρια και τρεξιμο δευτερον για τα λαπτοπ πανε στο επισημο service (μονο στην alman hellas γιατι τους βολευει, το λενε κιολας αν ρωτησεις που παει, με οτι αυτο συνεπαγεται για το λαπτοπ) και αν διαπιστωθει βλαβη τοτε μετα 3 μερες γινεται το οτιδηποτε. επισης δεν ξερω πως γινεται αντικατασταση σε μοντελα παραεισαγωγης που την μια υπαρχουν και την αλλη εξαφανιζονται γιατι για πιστωτικο με τα λαπτοπ που πουλανε δεν αξιζει. ειχα αγορασει ενα timeline της acer (λογω μπαταριας βαρους και γιατι σε ολα τα forum ελεγαν τα καλυτερα) απο το eshop (το αγορασα απο κει για τα υποτιθεμενα 2 χρονια εγγυηση απ αυτους) και την επομενη μερα βγηκε ανακληση λογω ενος προβληματος. just in case επικοινωνησα τηλεφωνικα με το service και με διαβεβαιωσαν οτι γνωριζουν το θεμα για τα timeline και αν θελω μπορω να το επιστρεψω ανα πασα στιγμη και να παρω κατι αλλο (οχι χρηματα). τελικα τι πρωτοτυπο (σε συνεχεια ταλαιπωριας γνωστου μου σχετικα με DOA) το eshop μου αρνηθηκε επιστροφη η αντικατασταση (6 μερες μετα την αγορα) με το σκεπτικο οτι δεν εχει εμφανες προβλημα. all time classic αν και στο site λεει αλλα σχετικα με ελλατωματικα προιοντα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=322254 οποιος δεν βαριεται ας διαβασει μερικες σελιδες ενδεικτικα και θα καταλαβει για το ποσο χαμηλα μπορουν να πεσουν καποιοι (να βαζουν υπαλληλακια σε φορουμ να λενε &)(*&) και να συκοφαντουν) το γραφω γιατι εψαχνα να βγαλω ακρη και βρεθηκα σε αυτη την υψηλου επιπεδου κουβεντα η οποια ηταν οτι πρεπει για τα νευρα μου. επισης για να δειτε που εχουν φθασει μερικοι για να πουλησουν λιγο παραπανω και να μην αφηνουν να ακουγονται ασχημα λογια για το μαγαζακι τους με καθε βρωμικο μεσο. και οπως ειναι φυσικο τους το σφυριξαν οτι τους πηραν πρεφα και το κλειδωσαν το θεμα δειτε και μονοι σας τα καλοπαιδα... http://www.adslgr.com/forum/showthre...322254&page=10 αυτα μακρια απο το eshop εχουν γινει πολυ αθλιοι και δυστυχως οτι εχω αγορασει τελευταια απο εκει εχει χαλασει μεσα στο χρονο και λιγοτερο (κινητα bluetooth pc καρτες μνημης) ενω κατι τετοιο παλια δεν συνεβαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 And the flames are rising!!!!!! Τοσα threads υπαρχουν πηγαινετε να ξεσπασετε αλλου... Το θεμα DOA σε laptops εχει υποθει ξανα και το συμπερασμα ειναι οτι @@ιζεται το Eshop σε αυτο το θεμα. =ΤΕΛΟΣ= Τωρα να μεταφερουμε τα ιδια και τα ιδια απο το ενα Forum στο αλλο τι νοημα εχει; Και ο Hemlock σωστα ελεγε οτι ελεγε απλα πανω στον καημο σου μπορει να παρεξηγησες μερικα. Ειχαμε δεν ειχαμε παει και αυτο το thread για lock και καλα θα κανει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 And the flames are rising!!!!!! Τοσα threads υπαρχουν πηγαινετε να ξεσπασετε αλλου... Το θεμα DOA σε laptops εχει υποθει ξανα και το συμπερασμα ειναι οτι @@ιζεται το Eshop σε αυτο το θεμα. =ΤΕΛΟΣ= Τωρα να μεταφερουμε τα ιδια και τα ιδια απο το ενα Forum στο αλλο τι νοημα εχει; Και ο Hemlock σωστα ελεγε οτι ελεγε απλα πανω στον καημο σου μπορει να παρεξηγησες μερικα. Ειχαμε δεν ειχαμε παει και αυτο το thread για lock και καλα θα κανει! που ειδες το flame; ναι πολλα ατομα μπορει να εχουν εξυπηρετηθει αλλα που ειναι το κακο να πω το τι τραβηξα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, μην το ψάχνετε με το DOA. Δεν είναι πατέντα του e-shop. Είναι νόμιμο δικαίωμα σας και δεν είναι για 7 μέρες, είναι για 10. Αν δεν σας αλλάζουν το προιόν, φέρτε τους το στο κεφάλι. Και να σπάσει (το προιόν σας, για το κεφάλι δεν μας νοιάζει), μην ανησυχείτε, υποχρεούνται σε αλλαγή με σφραγισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι μονο το DOA που ειναι αυτονοητο και νομιμο δικαιωμα, απο την στιγμη που το παιζει κατι παραπανω απο μεταπωλητης και δινει εγγυησεις χωρις αντικρισμα ακομα και για τα δικα του προιοντα και εχει τις ιδιες τιμες με το καρτελ πλαισιο multirama κωτσοβολος electroworld saturn mediamarkt, γιατι να μην προτιμησω το μαγαζι της γειτονιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 που ειδες το flame;ναι πολλα ατομα μπορει να εχουν εξυπηρετηθει αλλα που ειναι το κακο να πω το τι τραβηξα; Kανενας δεν δικαιολογει το eshop ή παει να σε βγαλει τρελο ξερουμε ολοι τι γινεται μιας και δεν μπαινουμε μονο στις προσφορες και αγνοουμε το υπολοιπο Forum... 13 posts για τα DOA προιοντα και τις απατεωνιες του eshop ισως ειμαι σε λαθος thread.... =oh wait!= Εσεις εισαστε offtopic!!!! Βαλε ενα link να παμε στο topic σου σχετικα με τα DOA και μη γεμιζουμε με προσωπικα σχολια μην μπορωντας να δουμε αυτο που πρεπει(Αν ειναι οντως προσφορες ή οχι δλδ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Kανενας δεν δικαιολογει το eshop ή παει να σε βγαλει τρελο ξερουμε ολοι τι γινεται μιας και δεν μπαινουμε μονο στις προσφορες και αγνοουμε το υπολοιπο Forum... 13 posts για τα DOA προιοντα και τις απατεωνιες του eshop ισως ειμαι σε λαθος thread.... =oh wait!= Εσεις εισαστε offtopic!!!! Βαλε ενα link να παμε στο topic σου σχετικα με τα DOA και μη γεμιζουμε με προσωπικα σχολια μην μπορωντας να δουμε αυτο που πρεπει(Αν ειναι οντως προσφορες ή οχι δλδ...) εχεις δικιο για το offtopic αλλα δεν μπορω να βλεπω ανυπαρκτες προσφορες και παροχες ειδικα απο το eshop που για χρονια ηταν παραδειγμα προς μιμηση με αριστες τιμες και υποδειγματικη εξυπηρετηση. επισης πολλα απο τα offtopic σε αυτο το θεμα αφορα προιοντα προσφορων (τα οποια ειχαν καποιο θεμα και τα εβγαζαν προσφορα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.