Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά αυτό εδώ λέει τπτ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304196&sid=1 στις νέες Sunday offers? Αν και βλέπω να μην υποστηρίζει mkv οπότε μάλλον μάπα το καρπούζι

Οντως μάπα. Απ'ό,τι γράφει δεν παίζει τα mkv, λογικά μόνο upscaling θα κάνει τα standard definition.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Ρε σοβαρευτείτε θέλατε να σας έδινε τη δυνατότητα να βλέπετε και τα mkv με μόνο 60 ευρώ?

Μην τρελαθούμε κιόλας.

Nα απαντησω στο ιδιο υφος;

"Ρε για μαζευτειτε ολοι οι ασχετοι πεταγεστε και μιλατε... Μιζα παιρνετε; H απλα εχετε μεινει πισω" :P

Και μαλιστα η αρχικη τιμη του Lacie ειναι υποτιθεται 75ευρω, τιμη σχεδον που βρισκεις το WDTV που παιζει H.264 και MKV. Τι παραλογο ειπαν και ζητησαν δλδ οι παραπανω; Προσφορα υποτιθεται ειναι οποτε με 60 ευρω μπορουσε να παιζει και mkv!

chart_867699.png

Nα απαντησω στο ιδιο υφος;

"Ρε για μαζευτειτε ολοι οι ασχετοι πεταγεστε και μιλατε... Μιζα παιρνετε; H απλα εχετε μεινει πισω" :P

Και μαλιστα η αρχικη τιμη του Lacie ειναι υποτιθεται 75ευρω, τιμη σχεδον που βρισκεις το WDTV που παιζει H.264 και MKV. Τι παραλογο ειπαν και ζητησαν δλδ οι παραπανω; Προσφορα υποτιθεται ειναι οποτε με 60 ευρω μπορουσε να παιζει και mkv!

chart_867699.png

Λες?

Επειδή φαντάζομαι δεν ξέρεις την ιστορία του wd hd tv να στη πω με λίγα λόγια καθότι το wd hd tv είναι η εξαίρεση στον κανόνα(Γι' αυτό και δεν ισχύει αυτό που λες δηλαδή να βρεις ένα mkv player με τιμή 60 ευρώ και κάτω) καθότι είναι από τα πρώτα αν όχι μοναδικά mkv player που είναι σε αυτήν την χαμηλή τιμή(Τώρα και τότε(Όταν βγήκε))

To wd hd tv που λες το ξέρεις ότι είναι ένα χρόνο παλιό και επειδή βγήκε ο αντικαταστάτης του(Βλ. wd tv live) γι' αυτό και έπεσε τόσο η τιμή του(Απλά για να προωθήσουν το νέο μηχάνημα(Πολιτική - marketing της εταιρίας)).

Όταν πρωτοβγήκε το ξέρεις ότι κόστιζε 100 - 110ευρω. :X

Για πες μου λοιπόν εσύ πότε βγήκε το lacie, είναι καινούργιο?

Αν όχι έχει βγει αντικαταστάτης του?

Ρε σοβαρευτείτε θέλατε να σας έδινε τη δυνατότητα να βλέπετε και τα mkv με μόνο 60 ευρώ?

Μην τρελαθούμε κιόλας.

Σωστά, μην τρελαθούμε...

http://www.expansys.com/d.aspx?i=186127

http://www.reghardware.co.uk/2009/11/05/review_media_player_hisense_1080p/print.html

Ναι εε για δες λίγο την παρακάτω εικόνα και πες μου πόσο θα σου πάει σύνολο μαζί με έξοδα αποστολής και αναλογία σε ευρώ για να μην αναφέρω την απόδειξη που δεν θα την δέχονται στο ελαδισταν οπότε τελικά κοστίζει πολύ παραπάνω από 86 ευρώ.

53849022.png

Και μην μου πεις μιλάμε απλά για τιμή προϊόντος γιατί πολύ απλά πως θα καταφέρεις να το αγοράσεις χωρίς έξοδα αποστολής αφού και σε ελληνικό κατάστημα να το βρεις θα πληρώσεις αυτά τα έξοδα(Βλ. τελωνείο κ.τ.λ.).

Και για να το τελειώνουμε εδώ πέρα ναι δεν αντιλέγω μπορείς να βρεις κάποιο φτηνό mkv player αλλά όχι και ποιοτικό ώστε να σου κρατησει και όχι να χαλάσει μέσα στο χρόνο.

• Moderators
Λες?

Επειδή φαντάζομαι δεν ξέρεις την ιστορία του wd hd tv να στη πω με λίγα λόγια καθότι το wd hd tv είναι η εξαίρεση στον κανόνα(Γι' αυτό και δεν ισχύει αυτό που λες δηλαδή να βρεις ένα mkv player με τιμή 60 ευρώ και κάτω) καθότι είναι από τα πρώτα αν όχι μοναδικά mkv player που είναι σε αυτήν την χαμηλή τιμή(Τώρα και τότε(Όταν βγήκε))

To wd hd tv που λες το ξέρεις ότι είναι ένα χρόνο παλιό και επειδή βγήκε ο αντικαταστάτης του(Βλ. wd tv live) γι' αυτό και έπεσε τόσο η τιμή του(Απλά για να προωθήσουν το νέο μηχάνημα(Πολιτική - marketing της εταιρίας)).

Όταν πρωτοβγήκε το ξέρεις ότι κόστιζε 100 - 110ευρω. :X

Για πες μου λοιπόν εσύ πότε βγήκε το lacie, είναι καινούργιο?

Αν όχι έχει βγει αντικαταστάτης του?

Την ιστορια του WD TV (ετσι γραφεται) την ξερω απο πρωτο χερι γιατι το εχω αγορασει απο μεσα Δεκεμβρη 2008 στα 99ευρω και το εχω παροπλισει απο τον Μαιο! Μαλιστα η τιμη του επεσε μετα απο 6 μηνες (γυρω στις αρχες του καλοκαιριου) στα 80-84 ευρω, τοσο το ειχαν eshop και plaisio. Πολυ πριν βγει το live δηλαδη. Τωρα που βγηκε το live, ανεβασε το "απλο" παλι τιμη για να δικαιολογησει την ανεβασμενη τιμη - διαφορα του το live. Θα δωσει λοιπον καποιος 75 ευρω για το lacie (60 ειναι η "προσφορα") σημερα; Απλοι players χωρις H.264 HD, εχουν κανει την εμφανιση τους τωρα τελευταια σε πολυ χαμηλες τιμες. Να θυμισω οτι υπηρχε στην αγορα σε προσφορα παλι πριν λιγες μερες player ΜΕ ΔΙΣΚΟ 500GB εσωτερικο χωρις δυνατοτητα mkv στα 45-50 ευρω!Το lacie δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο, αλλα ειναι λιγο. Στα 50 ευρω θα ηταν μια χαρα και θα μπορουσε να πουλησει.

Η διαφωνια μου ηταν στο υφος σου βασικα, εισουν πολυ υπερβολικος (λες και σου ειπε καποιος οτι θελει mkv player με 20 ευρω) και προσβλητικος στους "συναδελφους" εδω μεσα και ολιγον out of date... :-)

Ναι,θα δουμε συντομα κοντα στα 60 ευρω players που να παιζουν mkv HD...

Ναι μπορεί να δούμε όντως mkv players με 60 και ποιο κάτω ευρώ(Αφού υπολογίζω ότι το wdtv(και όχι μόνο) θα πέσει κι άλλο σε τιμή) αλλά θα είναι ποια "ξεπερασμένα" και όχι τόσο δυνατά όσο τα νέα που θα παίζουν πολύ ποιο άνετα matroskes.

• Moderators

Για νεα μοντελα μιλησα οχι για ξεστοκαρισμα παλιων.

Παντα αλλωστε νεα μοντελα (σε οτιδηποτε στα consumer electronics) εχουν χαμηλοτερες τιμες απο τα παλια.

Παιδια τα ηχεία τι λένε?Για το xbox τα θέλω..τα έχει κανείς?αξίζουν?η να ψάξω για κάτι ακριβότερο?δεν θέλω και τρελά πράγματα...

peace,bros...

Είδα στο Media Markt του Φαλήρου,το "φθηνό" wd,κάτω από 60κάτι,απ' ότι θυμάμαι.Είμαι και γέρων,οπότε μπορεί να είδα και λάθος.Ήταν αυτό χωρίς hdmi έξοδο,νέα παρτίδα.

Και ναι,θα δούμε full HD 1080i κάτω από 50€ σύντομα!

Ναι εε για δες λίγο την παρακάτω εικόνα και πες μου πόσο θα σου πάει σύνολο μαζί με έξοδα αποστολής και αναλογία σε ευρώ για να μην αναφέρω την απόδειξη που δεν θα την δέχονται στο ελαδισταν οπότε τελικά κοστίζει πολύ παραπάνω από 86 ευρώ.

53849022.png

Και μην μου πεις μιλάμε απλά για τιμή προϊόντος γιατί πολύ απλά πως θα καταφέρεις να το αγοράσεις χωρίς έξοδα αποστολής αφού και σε ελληνικό κατάστημα να το βρεις θα πληρώσεις αυτά τα έξοδα(Βλ. τελωνείο κ.τ.λ.).

Και για να το τελειώνουμε εδώ πέρα ναι δεν αντιλέγω μπορείς να βρεις κάποιο φτηνό mkv player αλλά όχι και ποιοτικό ώστε να σου κρατησει και όχι να χαλάσει μέσα στο χρόνο.

Για την ακριβια η λυρα ειναι στα 92 λεπτα. Αρα θα σου ερθει φθηνοτερα. Ειναι κατω απο 100 ευρω αλλα δεν περνας και τελωνειο... :P αρα 55,2 euro :P

Για την ακριβια η λυρα ειναι στα 92 λεπτα. Αρα θα σου ερθει φθηνοτερα. Ειναι κατω απο 100 ευρω αλλα δεν περνας και τελωνειο... :P αρα 55,2 euro :P

Όχι φιλε μου δεν μπέρδεψα απολύτως τίποτα.

Για δες λίγο εδώ.

Και ισχυει αυτό που λέει ο φίλος padam μάλλον μπέρδεψες λίγο την ισοτιμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...