Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εβαλε καλα πραγματα σημερα σε μετριες τιμες. Ξεχωριζει το HTC TOUCH PRO 3G αλλα εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338609 ειναι σε καλυτερη τιμη, αν ειναι το ιδιο μοντελο..

το ιδιο ειναι:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν εξαιρεσω το htc οπως ειπε και ο k_dinos μπουρδες εχει σε μουφα προσφορες... Να μην αναφερω το "εξαντλημενο" οταν πας να το παραγγείλεις... είχε την προ-προηγουμενη κυριακη 3-4 πραγματα που ηθελα και με ξενερωσαν αφανταστα... αφου δεν τα εχετε τι τα βαζετε?

edit: Σκατα προσφορα ειναι... ειδα το λινκ του play247... παλιοτερα τουλαχιστον βγαζανε κανα 2-3 καλα πραγματακια ασχετα αν ειχαν ολα κι ολα 2-3 τεμαχια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

σχετικά με την τηλεόραση έχετε κάνα επιχείρημα ή γνώμη από προσωπική εμπειρία ή απλά θα τρολάρουμε το τόπικ ?

υπόψιν χθες είδα την ίδια τηλεόραση στα MEDIAMARKT στην Λάρισα στα 840 ευρώ !!!!!!

στο σκρουτζ κάποια καταστήματα την έχουν λίγο πιο φθηνά αλλά, άλλο κατόπιν παραγγελίας, άλλο έχει μεταφορικά κτλ.

επειδή με βολεύει το e-shop αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είναι καλή τη tv ας μας πει...

o:)

σοβαρα τωρα αν μπορουν να σου αποδειξουν οτι δεν ειναι παραεισαγωγη η και αν ειναι θα σε καλυπτει η εγγυηση εντος ελλαδος τοτε παρτην αλλα σαν tv ειναι σχετικα μετρια. μην περιμενεις ποιοτητα samsung και πολλα Hz και τα λοιπα πλεονεκτηματα μιας καλης 42αρας. αλλα για budget μοντελο ειναι σχετικα καλη. υποψιν οτι οι lcd για τηλεοπτικο σημα δεν ειναι οτι καλυτερο και επισης ο κυριος ρολος μιας τετοιας tv θα ειναι η προβολη HD ταινιων και video games.

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=%E5%EE%F5%F0%E7%F1%E5%F4%E7%F3%E7+%F3%F4%EF+e-shop.+%CB%E5%F6%F4%E1+%E8%E5%EB%EF%F5%EC%E5.&x=13&y=3

υποψιν οτι οι lcd για τηλεοπτικο σημα δεν ειναι οτι καλυτερο και επισης ο κυριος ρολος μιας τετοιας tv θα ειναι η προβολη HD ταινιων και video games.

κατά την χθεσινη μου βόλτα στα MEDIAMARKT παρατήρησα ακριβώς αυτό

σε απλό τηλεοπτικό σήμα η εικόνα δεν είναι καλή. ακόμα και σε lcd των 2000 ευρω. σε HD ταινία και η LG ήταν ΑΨΟΓΗ

για σύνδεση στον υπολογιστή μέσω dsub η εικόνα θα είναι πεντακάθαρη ?

αν εννοεις να την χρησιμοποιησεις για οθονη pc οχι δεν εχει την καλυτερη δυνατη εικονα και ειναι χειροτερη απο μονιτορ επισης λογω της μεγαλης αντιθεσης ειναι κουραστικη μετα απο ωρα (οπως καθε tv). τωρα για internet κανενα παιχνιδι και ταινιες μια χαρα ειναι. το θεμα ειναι η εγγυηση. πηγαινε και ρωτα και ρωτα και την ιδια την lg για το αν εχει διεθνη εγγυηση γιατι ειναι και ολοκληρο νταμαρι η τηλεοραση και δεν λεει αν παθει κατι να την στειλεις και να σου πουν ναι ξερετε δεν καλυπτεστε πληρωστε και τα μεταφορικα.

Παντως εγω που εχω για monitor lcd οθονη (Sumsung lr71 32" στα 60 hertz), μοντελο 2 χρονων και με χαμηλη αντιθεση 3000/1, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε με εχει κουρασει σε πολυωρη εργασια (μιλαω για πανω απο 12 ωρες).Να τονισω οτι καθομαι σε αποσταση 2 μετρων απο την οθονη.Αν θα επρεπε να ξαναπαρω οθονη για pc,παλι σε Tv monitor θα κατεληγα ασυζητητη.

τηλεφώνησα σήμερα στο e-shop για την

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169376&sid=1

για να μάθω αν είναι παραεισαγωγής και που την πάω αν χαλάσει, ο υπάλληλος με έβαζε στην αναμονή 2-3 φορες για να ρωτήσει, έπειτα ότι αφού την πάρω θα κοιτάξω τον σειριακό αριθμό και ανάλογα σε περίπτωση βλάβης θα την προωθήσω σε αυτούς ή στην LG.

απαιτώντας να μιλήσω με κάποιο προιστάμενο γιατί έπρεπε να μου πούνε αν καλύπτετε απο την LG στην Ελλάδα, με σύνδεσε με άλλο υπάλληλο που μου είπε τα ίδια και συμλήρωσε ότι άμα θέλω την αγοράζω, και άμα την παραλάβω και κοιτάξω τον σειριακό αν δεν ανοίξω το κουτί της την επιστρέφω......

όλο αυτο το σκηνικό με έβαλε σε σκέψεις, δεν θέλω να πάρω μία τηλεόραση και σε περίπτωση βλάβης να μου την κρατήσουν κάνα τρίμηνο......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...