Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πλάκα πλάκα,η τελευταία καλή προσφορά που πέτυχα ήταν η 4870χ2@299 ευρώ πρίν κάτι μήνες.

(η μήπως ήταν απο you...?)

απο το you ηταν...

Δημοσ.
Παρηγγειλα το ιδιο ποντικι και ηρθε σημερα.Οντας ψιλιασμενος,πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα.Ανοιγωντας το εκει ειδα το ποντικι χωρις κουτι σε μια πλαστικη σακουλα κλεισμενη με συρραπτικο (γνωριζω οτι τα οem-dsp της microsoft δεν ειναι στην κανονικη συσκευασια τους,αλλα μεχρι στιγμης ενα ποντικι και ενα σετ πληκτρολογιου-ποντικιου microsoft που εχω παρει ηταν σε μια απλη συσκευασια απο χαρτονι με το logo της ms,τυλιγμενα σε bubblewrap και σφραγισμενα.)

Το συγκεκριμενο τωρα,στο σημειο που επρεπε να εχει το dongle (κουμπωμενο στο κατω μερος του ποντικιου) η σακουλα ηταν σκισμενη και το dongle αφαντο.Φυσικα σηκωθηκα και εφυγα χωρις να παραλαβω.Αποτελεσμα: 1 ωρα χαμενη και νευρα ζαρτιερες.Μαλλον το ποντικι του skiabox πηγαν να μου πασαρουν,εκτος και αν αναφερθει και τριτο κρουσμα...

Λοιπον για να συμπληρωσω την εμπειρια μου με το καταστημα, παραθετω τα γεγονοτα της τελευταιας εβδομαδας:

Οπως εγραψα και παραπανω 12/9 παρρηγγειλα το συγκεκριμενο ποντικι.14/9 πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα τους, οπου και διαπιστωνω οτι λειπει ο δεκτης του.Δεν το παρελαβα,τους εξηγησα το προβλημα τονιζοντας οτι εχει ξανααναφερθει παρομοιο γεγονος. Μου ειπαν οτι θα παραγγειλουν αλλο,οπως και εγινε. 15/9 παω ξανα στο καταστημα για να παραλαβω το 2ο ποντικι. Ανοιγωντας το διαπιστωνω πως περιλαμβανεται ο δεκτης και το παραλαμβανω κανοντας το λαθος να μην το δοκιμασω πριν φυγω απο το καταστημα. Σπιτι διαπιστωνω πως,ενω ο δεκτης ειναι αυτος που συνοδευει το ποντικι,παρολ'αυτα το ποντικι δεν συνεργαζεται με τον δεκτη.Δηλαδη ειχαν βαλει στη συσκευασια δεκτη απο αλλο ποντικι (ιδιο μοντελο ομως), αλλα τα ποντικια αυτα ειναι paired με το δεκτη τους απο μαμα και δεν λειτουργουν με κανεναν αλλο (δηλαδη χανοντας το δεκτη,χανεις το ποντικι).Εκτος απο αυτο, το ποντικι ειχε εμφανη σημαδια χρησης (γρατζουνιες στην επιφανεια του αλλα και στη βαση του) που μπορει να προηλθαν ειτε απο χρηση η απο την τον αθλιο τροπο συσκευασιας.

16/9 λοιπον ξαναπαω στο καταστημα περιγραφοντας τους το προβλημα.Ενας απο τους υπαλληλους εκει το δοκιμασε βλεποντας οτι εχω δικιο, για την αντικατασταση ομως με ενημερωσε πως πρεπει να το δει ο τεχνικος τους (...). Εγω δεχομαι να γινει για τριτη φορα αντικατασταση, τονιζοντας οτι πριν με ενημερωσουν για παραλαβη πρεπει να τσεκαρουν οτι το ποντικι οντως λειτουργει.Ο υπαλληλος με διαβεβαιωνει και φευγω.

18/9 μου στελνουν μηνυμα και παω για τεταρτη φορα μεσα σε 5 μερες να παραλαβω το ποντικι.Το κουτι ανοιγεται για πρωτη φορα μπροστα μου (αρα δεν ειχε ελεγθει) και αυτη τη φορα βλεπω ενα ποντικι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο το 2ο, και παλι ΧΩΡΙΣ το δεκτη.Απαιτησα και πηρα τα λεφτα μου πισω.

Αυτο που μου την εσπασε περισσοτερο στην ολη ιστορια δεν ηταν ουτε η ταλαιπωρια,ουτε η κοροιδια,ουτε ο χαμενος χρονος και χρημα (τελικα το ποντικι -που δεν πηρα - μου στοιχησε τα διπλα της αξιας του).Αυτο που με πειραξε πραγματικα ηταν το οτι ενω ειχα τα χιλια δικια και να εξοργιστω και να φωναξω, παρεμεινα κυριος,παρολ'αυτα ουτε ενας απο τους πολλους που δουλευουν εκει μεσα και με εβλεπαν ολη τη βδομαδα να τρεχω,δεν ειχε την τσιπα να ζητησει συγγνωμη.

Μαυρο απο μενα στο μαγαζακι τους, μετα απο 4 χρονια αγορων.

Προσοχη γιατι απ οτι βλεπω εξακολουθουνε να πουλανε το συγκεκριμενο ποντικι,αλλα πλεον μπορειτε να το βρειτε σε αλλα καταστηματα με +5 ευρω στη retail συσκευασια του, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη απορω τι γινονται τα στικακια!Γιατι και να κλαπει σε οποιοδηποτε σημειο της διαδρομης του προιοντος θελει το δικο του mouse για να δουλεψει οποτε δεν εχει εννοια και η συγκεκριμενη κλοπη!

Δημοσ.

πως και δεν αναφερθηκε κανεις στις bluetooth ψειρες με υποδοχη 3,5mm (που σημαινει οτι μπορω να εχω ηχεια στο σαλονι και να φερνω ασυρματα μουσικη απο το pc στο δωματιο kαι επιπλεον να αλλαζω και τραγουδια απο το χειριστηριο!!! )

Πηρα τα τελευταια :S

Δημοσ.
Εγω απο την αλλη απορω τι γινονται τα στικακια!Γιατι και να κλαπει σε οποιοδηποτε σημειο της διαδρομης του προιοντος θελει το δικο του mouse για να δουλεψει οποτε δεν εχει εννοια και η συγκεκριμενη κλοπη!

Για μενα δε τιθεται θεμα κλοπης.Αν κρινω και απο την δικη μου αλλα και απο τη δικη σου περιπτωση,λογικα στις αποθηκες τους θα εχουν ενα καλαθι ποντικια και ενα καλαθι στικακια.Οταν στελνουν τις παραγγελιες λοιπον,ειτε ξεχνανε να βαλουν μεσα το στικακι (θεωρωντας ισως οτι ειναι bluetooth το ποντικι) η καμια φορα βαζουν,αλλα τελειως ασχετο στικακι με αποτελεσμα να μη δουλευει.Κρινοντας και παλι απο την κατασταση των ποντικιων και την χυμα συσκευασια τους, η θεωρια των καλαθιων ισως στεκει...

Δημοσ.
πως και δεν αναφερθηκε κανεις στις bluetooth ψειρες με υποδοχη 3,5mm (που σημαινει οτι μπορω να εχω ηχεια στο σαλονι και να φερνω ασυρματα μουσικη απο το pc στο δωματιο kαι επιπλεον να αλλαζω και τραγουδια απο το χειριστηριο!!! )

Πηρα τα τελευταια :S

Καλη τιμη, αλλα οχι και μοναδικο

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12182

Απο τη φωτογραφια φαινεται οτι και αυτο εχει 3.5mm

Για τη χρηση που το θες, το ιδανικο θα ηταν κατι τετοιο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0292200&catid=021000

Πριν κατι μηνες το ειχε σε προσφορα στα 39ευρω, το ειχαμε συζητησει και εδω

Kαι παλι ομως σε καλη τιμη το εχουν: http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?keyphrase=Creative+Xdock+

ΕDIT: Aυτο που ηταν σε προσφορα ηταν το Xmod, το Xdock εχει υποδοχη και για ipod και επιπλεον υποδοχες

Δημοσ.

το χ-dock ειναι & καρτα ηχου τελικα? dock για ipod ειδα εγω, οσο για το wireless δινουν μαζι και το receiver? , γιατι αν οχι χλωμο να βρε8ει καθως ειναι 2007 μοντελο ( ασχετα που κανει 30ευρω στο ebay με το receiver)

απο creative.com:

Looking for a wireless iPod music docking system?

Stream all the music from your iPod wirelessly with Xdock Wireless in Xtreme Fidelity.

Δημοσ.
Λοιπον για να συμπληρωσω την εμπειρια μου με το καταστημα, παραθετω τα γεγονοτα της τελευταιας εβδομαδας:

Οπως εγραψα και παραπανω 12/9 παρρηγγειλα το συγκεκριμενο ποντικι.14/9 πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα τους, οπου και διαπιστωνω οτι λειπει ο δεκτης του.Δεν το παρελαβα,τους εξηγησα το προβλημα τονιζοντας οτι εχει ξανααναφερθει παρομοιο γεγονος. Μου ειπαν οτι θα παραγγειλουν αλλο,οπως και εγινε. 15/9 παω ξανα στο καταστημα για να παραλαβω το 2ο ποντικι. Ανοιγωντας το διαπιστωνω πως περιλαμβανεται ο δεκτης και το παραλαμβανω κανοντας το λαθος να μην το δοκιμασω πριν φυγω απο το καταστημα. Σπιτι διαπιστωνω πως,ενω ο δεκτης ειναι αυτος που συνοδευει το ποντικι,παρολ'αυτα το ποντικι δεν συνεργαζεται με τον δεκτη.Δηλαδη ειχαν βαλει στη συσκευασια δεκτη απο αλλο ποντικι (ιδιο μοντελο ομως), αλλα τα ποντικια αυτα ειναι paired με το δεκτη τους απο μαμα και δεν λειτουργουν με κανεναν αλλο (δηλαδη χανοντας το δεκτη,χανεις το ποντικι).Εκτος απο αυτο, το ποντικι ειχε εμφανη σημαδια χρησης (γρατζουνιες στην επιφανεια του αλλα και στη βαση του) που μπορει να προηλθαν ειτε απο χρηση η απο την τον αθλιο τροπο συσκευασιας.

16/9 λοιπον ξαναπαω στο καταστημα περιγραφοντας τους το προβλημα.Ενας απο τους υπαλληλους εκει το δοκιμασε βλεποντας οτι εχω δικιο, για την αντικατασταση ομως με ενημερωσε πως πρεπει να το δει ο τεχνικος τους (...). Εγω δεχομαι να γινει για τριτη φορα αντικατασταση, τονιζοντας οτι πριν με ενημερωσουν για παραλαβη πρεπει να τσεκαρουν οτι το ποντικι οντως λειτουργει.Ο υπαλληλος με διαβεβαιωνει και φευγω.

18/9 μου στελνουν μηνυμα και παω για τεταρτη φορα μεσα σε 5 μερες να παραλαβω το ποντικι.Το κουτι ανοιγεται για πρωτη φορα μπροστα μου (αρα δεν ειχε ελεγθει) και αυτη τη φορα βλεπω ενα ποντικι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο το 2ο, και παλι ΧΩΡΙΣ το δεκτη.Απαιτησα και πηρα τα λεφτα μου πισω.

Αυτο που μου την εσπασε περισσοτερο στην ολη ιστορια δεν ηταν ουτε η ταλαιπωρια,ουτε η κοροιδια,ουτε ο χαμενος χρονος και χρημα (τελικα το ποντικι -που δεν πηρα - μου στοιχησε τα διπλα της αξιας του).Αυτο που με πειραξε πραγματικα ηταν το οτι ενω ειχα τα χιλια δικια και να εξοργιστω και να φωναξω, παρεμεινα κυριος,παρολ'αυτα ουτε ενας απο τους πολλους που δουλευουν εκει μεσα και με εβλεπαν ολη τη βδομαδα να τρεχω,δεν ειχε την τσιπα να ζητησει συγγνωμη.

Μαυρο απο μενα στο μαγαζακι τους, μετα απο 4 χρονια αγορων.

Προσοχη γιατι απ οτι βλεπω εξακολουθουνε να πουλανε το συγκεκριμενο ποντικι,αλλα πλεον μπορειτε να το βρειτε σε αλλα καταστηματα με +5 ευρω στη retail συσκευασια του, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Τα ίδια και απο μένα.. Μετά από 3 χρόνια αγορών απο το e-μαγαζακι ρίχνω ΜΑΥΡΟ.

Σε πρόσφατη παραγγελία που έκανα μου στείλαν ΛΑΘΟΣ προιόν του οποίου η συσκευασία ήταν ανοιχτή. Την παραγγελία μου την παρέδωσαν στον χώρο μου (πλήρωσα 3 ευρώ για αυτό) αλλά τώρα που τους λέω να έρθουν να το πάρουν πίσω μου αρχίσαν να μου λένε "πηγαίντε εσείς στο κατάστημα να δουμε ΑΝ θα το αντικαταστήσουμε γιατί δεν υπάρχει το προιον που ζητήσατε!!!". Δηλαδή καναν την μ...κια, τους πληρώνουμε και μας ζητάνε να τρέχουμε εμείς να βρούμε το δίκιο μας! Χάσιμο χρόνου και χρημάτων δηλαδή.

Δεν την γλυτώνουν την καταγγελία στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ!

Δημοσ.

αν και εγώ δεν είμαι fun του ακριβού κινητού γιατί απλά την εχω καταβρεί με τα κινέζικα.

(ατομικές ΕΠΙΛΟΓΕΣ είναι αυτές , τι να κάνουμε)

πάντως αν ήμουν στην περίπτωση των καλών κινητων θα προτιμούσα ένα nokia ή ένα ericcson απο το motorolla

και ας σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς αφού σε ζάλισα λιγάκι

πολύ καλό φαίνεται αλλά ακριβό δεν είναι ακόμα.

εγώ στην θέση σου θα περίμενα λίγο ακόμα να πέσει η τιμή του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...