Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηγα παρελαβα το oem microsoft explorer mouse σημερα και γυρνωντας σπιτι ειδα οτι ελειπε το usb stick!!!

LOOOL

Πηρα και τηλεφωνο και μου ειπανε να περασω αυριο απο το μαγαζι.

Σιγα μη βγει ακρη.

Συμπερασμα : ποτε πια OEM προιοντα και ποτε πια αγορες απο eshop.

Και ποτέ πια υπολογιστές! Μόνο γραφομηχανή που είμαστε σίγουροι..:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Τωρα ειναι ΟΚ τι site.

Αληθεια, η τιμονιερα αξιζει?

Δεν βλεπω να εχει δονηση και με ανησυχει..

Αξίζει δεν αξίζει εξαντλήθηκε οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Πηγα απο το καταστημα Χαλανδριου σημερα και μου εδωσε ενα στικακι που ταιριαζε στη θηκη που εχει πανω του το mouse.

Τωρα που το βρηκε δεν ξερω.

Σας αφηνω να μαντεψετε τι συνεβει τωρα που πηγα να το δοκιμασω στο σπιτι!

Πηγα απο το καταστημα Χαλανδριου σημερα και μου εδωσε ενα στικακι που ταιριαζε στη θηκη που εχει πανω του το mouse.

Τωρα που το βρηκε δεν ξερω.

Σας αφηνω να μαντεψετε τι συνεβει τωρα που πηγα να το δοκιμασω στο σπιτι!

ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα δοκιμασα το στικακι απο ενα ποντικι ιδιο ακριβως αλλα δεν λειτουργουσε και απο οτι ξερω το καθενα ειναι συμβατο μονο με το δικο του της συσκευασιας του.

Ετσι ακριβως!Αντε παλι βολτα απο το καταστημα αυριο!Θα του πω να μου φερει ενα κανονικο και να πληρωσω τη διαφορα.

Απλα ελεος!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ----------

Βλεπω παντως οτι δεν εχει την κανονικη version.

Αντε να δουμε θα μου το αλλαξει?

Αξίζει δεν αξίζει εξαντλήθηκε οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Την ειχα προλαβει την παραγγελεια και τωρα βρισκεται στο καταστημα για να παω να την παραλαβω, αλλα ειδα οτι δεν εχει δονηση, γι αυτο το λεω.

Μαλλον ομως θα παω να ην παρω κανονικα, το πολυ πολυ να κλαψω 30ευρω..

Την ειχα προλαβει την παραγγελεια και τωρα βρισκεται στο καταστημα για να παω να την παραλαβω, αλλα ειδα οτι δεν εχει δονηση, γι αυτο το λεω.

Μαλλον ομως θα παω να ην παρω κανονικα, το πολυ πολυ να κλαψω 30ευρω..

Για 30€ εννοείται ότι αξίζει.

Ολα ενταξει.Μου αλλαξανε το ποντικι.

Εξαιρετικο ποντικι πραγματικα.

Γεμιζει το χερι (με ειχανε κουρασει τα πιο μικρα ποντικια).

Το μονο σημειο που υστερει λιγο ειναι το γλυστρημα πανω στο mousepad(δε γλυστραει οσο γρηγορα θα ηθελα).

Πηγα παρελαβα το oem microsoft explorer mouse σημερα και γυρνωντας σπιτι ειδα οτι ελειπε το usb stick!!!

LOOOL

Πηρα και τηλεφωνο και μου ειπανε να περασω αυριο απο το μαγαζι.

Σιγα μη βγει ακρη.

Συμπερασμα : ποτε πια OEM προιοντα και ποτε πια αγορες απο eshop.

Παρηγγειλα το ιδιο ποντικι και ηρθε σημερα.Οντας ψιλιασμενος,πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα.Ανοιγωντας το εκει ειδα το ποντικι χωρις κουτι σε μια πλαστικη σακουλα κλεισμενη με συρραπτικο (γνωριζω οτι τα οem-dsp της microsoft δεν ειναι στην κανονικη συσκευασια τους,αλλα μεχρι στιγμης ενα ποντικι και ενα σετ πληκτρολογιου-ποντικιου microsoft που εχω παρει ηταν σε μια απλη συσκευασια απο χαρτονι με το logo της ms,τυλιγμενα σε bubblewrap και σφραγισμενα.)

Το συγκεκριμενο τωρα,στο σημειο που επρεπε να εχει το dongle (κουμπωμενο στο κατω μερος του ποντικιου) η σακουλα ηταν σκισμενη και το dongle αφαντο.Φυσικα σηκωθηκα και εφυγα χωρις να παραλαβω.Αποτελεσμα: 1 ωρα χαμενη και νευρα ζαρτιερες.Μαλλον το ποντικι του skiabox πηγαν να μου πασαρουν,εκτος και αν αναφερθει και τριτο κρουσμα...

Παρηγγειλα το ιδιο ποντικι και ηρθε σημερα.Οντας ψιλιασμενος,πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα.Ανοιγωντας το εκει ειδα το ποντικι χωρις κουτι σε μια πλαστικη σακουλα κλεισμενη με συρραπτικο (γνωριζω οτι τα οem-dsp της microsoft δεν ειναι στην κανονικη συσκευασια τους,αλλα μεχρι στιγμης ενα ποντικι και ενα σετ πληκτρολογιου-ποντικιου microsoft που εχω παρει ηταν σε μια απλη συσκευασια απο χαρτονι με το logo της ms,τυλιγμενα σε bubblewrap και σφραγισμενα.)

Το συγκεκριμενο τωρα,στο σημειο που επρεπε να εχει το dongle (κουμπωμενο στο κατω μερος του ποντικιου) η σακουλα ηταν σκισμενη και το dongle αφαντο.Φυσικα σηκωθηκα και εφυγα χωρις να παραλαβω.Αποτελεσμα: 1 ωρα χαμενη και νευρα ζαρτιερες.Μαλλον το ποντικι του skiabox πηγαν να μου πασαρουν,εκτος και αν αναφερθει και τριτο κρουσμα...

Για το καταστημα Χαλανδριου μιλαμε?

Τι έγινε βρε παιδιά στο crazy Sundays του eshop;

Πρώτη φορά βλέπω τόσα προς εξάντληση ή εξαντλημένα προϊόντα...

ή έχουν λίγο στοκ ή γυρίσαμε από τις διακοπές μας με αναβαθμισμένη shopping διάθεση, ή όντος τα προϊόντα αυτά είναι σε φοβερές προσφορές....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...