Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντως την χτύπησα την Β650 και εύχομαι το input lag στο wii να μην είναι τόσο τραγικό όσο λένε αλλιώς.....

Σε PS3 παντως που την ειδα μια χαρα ηταν..

Εχει και Game Mode παντως

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν επερνα το samsung s8000 jet θα πηγαινα για το asus P565....

κατα τ αλλα μαλλον η 1η τελεοραση.... :lol:

αν βαζαν καναν ssd της προκοπης καμια μητρικη η κανα επεξεργαστη κατι θα ελεγε....

αυτα ψαχνει ο κοσμος...

Δημοσ.

Τον εκτυπωτή αυτό τον έχω από το Φεβρουάριο. Εκτυπώνει καλά και γρήγορα. Μερικές φορές βέβαια κολάνε οι σελίδες μεταξύ τους όταν τις βάζεις για εκτύπωση διπλή όψη και τις έχεις γυρίσει. Αυτό πιθανά γίνεται λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που έχουν τα φύλλα όταν βγαίνουν, γεγονός που κάνει το toner να κολλάει. Να ξέρετε όποιος τον πάρει ότι το πρώτο toner βγάζει 700 σελίδες,ενώ τα επόμενα 1500 σελίδες ή ακόμη και με πατέντα 3000 αλλά κοστίζει το 1500άρι περισσότερο από το να παίρνεις καινούργιο εκτυπωτή. Πάντως αναγομώνεται πολύ εύκολα και φτηνά. Έχω αναγομώσει το αρχικό toner 3-4 φορές και ακόμα εκτυπώνει καλά. Υπάρχει σκόνη για αναγόμωση και χρειάζεται ένα βραχυκύκλωμα σε ένα κύκλωμα να μηδενίσει κάποιος το counter, αλλιώς εκτυπώνει έως 2100 σελίδεις με μήνυμα για χαμηλή στάθμη. Μετά σταματάει εντελώς.

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα ακόμη ML-1640, μόνο και μόνο για το αρχικό toner.

Δημοσ.

για το ASUS EEE PC701 δεν ειναι και καμια μεγαλη προσφορα. Στο activate υπαρχει με 8 GB στα 189

http://www.activate.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4165&category_id=217&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

@ Chemboy εισαι παλουκαρι! :-)

Δημοσ.
για το ASUS EEE PC701 δεν ειναι και καμια μεγαλη προσφορα. Στο activate υπαρχει με 8 GB στα 189

Προσοχη !!!! Μετα τα 8 GB..ειναι πολυ αργοοοοοοοοοοος ...

Ο 4 GB ειναι ο γρηγορος .....Προσοχη...

Δημοσ.

η τηλεοραση φαινεται καλη περιπτωση? ειναι νεο μοντελο?

Ειναι απο αυτα που εχουν δυνατοτητα να σερφαρεις στο Ιντερνετ?

Δημοσ.
η τηλεοραση φαινεται καλη περιπτωση? ειναι νεο μοντελο?

Ειναι απο αυτα που εχουν δυνατοτητα να σερφαρεις στο Ιντερνετ?

Φυσικα και ειναι νεο μοντελο. Εγω εχω αγορασει την Β650(που απλα δεν εχει τα 200hz) sta 1150 euro πριν 2 μηνες βεβαια. Η B750 τοτε ειχε 1400+ ευρο. ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. Μιλαμε για οθοναρα,εξοπλισμενη με νεο τσιπ που την κανει τρομακτικη σε θεαση ταινιων,αναλογικων και ψηφιακων καναλιων

Δημοσ.
Βλέπω, το παιχνίδι CONFLICT DENIED OPS:lol::lol:

Μάλλον η καλύτερη προσφορά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω κι ας μην έχω ps3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...