Sheriff Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τα ηχεια ενω η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη, δε με ικανοποιησαν με την δυναμη τους. Τα ειχα παρει απο το you 119euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 το wind ειναι με την τριαρα. μην την πατησει κανενας αδικα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904127&sid=1 και για το καλο σας μακρια απο την αλμαν ελλας πολλα κιλα ________ και εντελως ανευθηνοι και πασιγνωστοι για τον κανιβαλισμο ανταλλακτικων που εφαρμοζουν τοσα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Τα ηχεια ενω η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη, δε με ικανοποιησαν με την δυναμη τους. Τα ειχα παρει απο το you 119euro Για αυτα λες (http://www.overclockersclub.com/reviews/logitech_z_cinema/ ) ? Προβληματιζομουνα να τα παρω και τελικα δεν τα προλαβα, παντως ητανε απο τα λιγα που ειναι 2.1 με τηλεκοντρολ και κατι τετοιο εψαχνα αλλα δυστυχως! Εσενα δηλαδη δεν σε αρεσαν? Γιατι ολο καλα λογια ακουω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Tα CREATIVE GIGAWORKS PRO GAMER G500 που εχει στα 179ευρω τι λενε? Σε σχεση με τα Logitech G51 ποια ειναι καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ένα link για τα G51? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ένα link για τα G51? http://techgage.com/article/logitech_g51_gaming_surround_speakers/1 http://www.skroutz.gr/c/9/speakers.html?keyphrase=logitech+g51 (Τα ειχα βρει στο Saturn με 130, εχουν πιο λιγα Watt αλλα δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα της τιμης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 τα μισά watt είναι... λογικά είναι χειρότερα από τα Gigaworks, μην ξεχνάμε ότι η σειρά Gigaworks είναι η καλή της Creative...όχι μουφιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ο WESTERN DIGITAL 1TB WD10EVDS CAVIAR GP SATA2 αξίζει στα 70 ευρώ που τον έχει; Και τι διαφορά έχει με τον WESTERN DIGITAL WD10EADS 1TB CAVIAR GREEN SATA2 που είναι 5 ευρώ ακριβότερος; Αξίζει σαν αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αντιγραφη απο αλλο ποστ εδω στο ινσομνια.. "Ο WD10EADS είναι ο κλασικός Green σκληρός της WD με έμφαση στην κατανάλωση και απευθύνεται κυρίως σε Home- Server εφαρμογές και αποθήκευση. O WD10EVDS είναι της σειράς AV-GP δηλαδή με έμφαση σε PVR/DVR, IPTV μηχανάκια αλλά και media server εφαρμογές. Οι διαφορές είναι κυρίως στην κατανάλωση 2.8 Watt σε idle ο πρώτος έναντι 4.18 watt ο δεύτερος και στον θόρυβο ο δεύτερος με 3 db διαφορά περίπου πιο ήσυχος. Στις επιδόσεις μην περιμένετε και πολλά διότι είναι "Green"." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Thanks. Για αποθήκη τον θέλω οπότε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εβγαλε καλες προσφορες χτες, κατα τη γνωμη μου ξεχωρισει η τηλεοραση, το τροφοδοτικο και η καρτα τηλεορασης (αληθεια, η καρτα τηλεορασης θα πιανει το νεο ψηφιακο σημα?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Γιατί να μην το πιάνει; Εγώ που έχω την SONY BRAVIA KDL-32W4000, όταν μας είχαν δώσει από την ΕΡΤ σήμα για τα ψηφιακά κανάλια, τα έπιανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 (αληθεια, η καρτα τηλεορασης θα πιανει το νεο ψηφιακο σημα?) Εχω την ίδια απορία, υποστηρίζει mpeg-4 η συγκεκριμένη; Την έχει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Γιατί να μην το πιάνει;Εγώ που έχω την SONY BRAVIA KDL-32W4000, όταν μας είχαν δώσει από την ΕΡΤ σήμα για τα ψηφιακά κανάλια, τα έπιανα. Αναφερομαι στην καρτα τηλεορασης για το PC, οχι την Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως την χτύπησα την Β650 και εύχομαι το input lag στο wii να μην είναι τόσο τραγικό όσο λένε αλλιώς..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.