Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr crazy Sundays

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml

Μόλις είδα το μπάνερ τους... "Τρελές προσφορές ΚΑΘΕ Κυριακή... και όποιος προλάβει!"

Το αντίστοιχο του "you crazy" δηλαδής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλό φαίνεται, αφού το e-shop ετσι κι αλλιώς έχει νορμάλ τιμές. Αλλά πως δουλεύει? Τα βγάζουν Κυριακή και κρατάνε όλη την εβδομάδα ή μόνο Κυριακή μπορείς να παραγγείλεις? Γιατί και τώρα που μπήκα μου δίνει κανονικά τα προϊόντα σε προσφορά.

Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι θα βγαίνουν κάθε Κυριακή και θα μένουν για όλη την εβδομάδα...

Θα μάθουμε σίγουρα την Κυριακή.

Καλό φαίνεται, αφού το e-shop ετσι κι αλλιώς έχει νορμάλ τιμές. Αλλά πως δουλεύει? Τα βγάζουν Κυριακή και κρατάνε όλη την εβδομάδα ή μόνο Κυριακή μπορείς να παραγγείλεις? Γιατί και τώρα που μπήκα μου δίνει κανονικά τα προϊόντα σε προσφορά.

Aκριβώς τα δείχνει κανονικά σε προσφορά και δε νομίζω να είναι Κυριακή σήμερα.:P Που κολλάει η Κυριακή? :rolleyes:

μπορει ειναι οπως το ucrazy που ναι μεν οι προσφορες βγαινουν μια μερα αλλα 'κρατανε' μεχρι να τελειωσουν τα τεμαχια ή μεχρι ενα ορισμενο διαστημα.υποθετω ετσι...

Έχει για αγορές απο 89 ευρώ κ ΚΑΤΩ... απο 90 και πάνω δεν έχει έξοδα αποστολής..

Για Αθήνα και πόλεις με e-shop points ΜΟΝΟ. Όλοι οι υπόλοιποι και μια τσίχλα να πάρουν, θα πληρώσουν κατ' ελάχιστο 5,5-7€.

Άσε που τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι <90€.

Αν δεν θέλεις να πληρώσεις μεταφορικά πάνε και πάρτα απο το κατάστημα.Μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας.

Αν αναφέρεσαι σε μένα:

Είπα πως για το ίδιο προϊόν το e-shop έχει μεταφορικά, ενώ άλλα καταστήματα όχι.

Έχει διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...